Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Tahokov v M3 nárazníku
-
patras
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
tak davam konecne prestrikat predni naraznik a dam tam novej tahokov ...
mam barvu cosmo schwarz (cerna perlet) a zvazuju barvu tahokovu (cerna nebo hlinikova) .... trochu me to tahne k ty hlinikovy s tim, ze by to slo kdyby to nebylo ono prestriknout cernym sprayem a je to .. ale nevim ... poradte co se k tomu hodi vic ???
mam barvu cosmo schwarz (cerna perlet) a zvazuju barvu tahokovu (cerna nebo hlinikova) .... trochu me to tahne k ty hlinikovy s tim, ze by to slo kdyby to nebylo ono prestriknout cernym sprayem a je to .. ale nevim ... poradte co se k tomu hodi vic ???
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
Jestli chces aby ti to poradne vydrzelo i pres zimu tak se koukni na http://www.autodoplnky.cz a tam maj uz tahokov s eloxovanýma barvama a to jen tak neuhnije a cena je taky ok. A hlavne maj plno barev 

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
-
patras
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
George_D píše:Jestli chces aby ti to poradne vydrzelo i pres zimu tak se koukni na http://www.autodoplnky.cz a tam maj uz tahokov s eloxovanýma barvama a to jen tak neuhnije a cena je taky ok. A hlavne maj plno barev
u nas maj taky lakovany tahokovy a za super ceny ale jakej !!! tot otazka

BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
Dej tam černej, ale ja nepsal ze u vas nemaj stříkanej tahokov, ale asi nemaj elox barvu a ta vydrží mnohem více než jen obyč stříknutí 

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
skautik píše:George_D píše:Dej tam černej, ale ja nepsal ze u vas nemaj stříkanej tahokov, ale asi nemaj elox barvu a ta vydrží mnohem více než jen obyč stříknutí
no proste smalt
jsem si nemohl vzpomenout