no řek bych že bys měl počítat s průměrem 16.... jako za 12 ti 5,0litr o takové váze jezdit asi nebude.... píše:TAKZE U 750 SE POD 12 NEDOSTANU?JAKA JE NEJMENSI SPOTREBA?JA JEZDIM SPIS DALKY TAKZE ME TO ZAJIMA-NEJMENSI SPOTREBA U 750 A PRUMER BUDE ASI TECH 14 CO?
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
SPOTREBA U 735-750
No me volalo na 750 par debilku co si predstavovali spotrebu max 12l plynu ve meste....a jeden me straasne pobavil,kdyz se zcela vazne zeptal jestli to jede lip nez jeho 524td kterou ma v manualu,tak jestli to s tim automatem neni liny. Jinak prumer mi vychazel kolem 15 a vic. Jednou sem jel Budejovice za 11,2l/100Km ale co mi to dalo za praci, uz nikdy vicM3maniac píše:no řek bych že bys měl počítat s průměrem 16.... jako za 12 ti 5,0litr o takové váze jezdit asi nebude.... píše:TAKZE U 750 SE POD 12 NEDOSTANU?JAKA JE NEJMENSI SPOTREBA?JA JEZDIM SPIS DALKY TAKZE ME TO ZAJIMA-NEJMENSI SPOTREBA U 750 A PRUMER BUDE ASI TECH 14 CO?
-
- Kontaktovat uživatele:
ved ja tiez, asi mam tazku nohuAnonymous píše:Já mám e32 730i s manuálem a o jednom víkendu jsem najel celkem asi 1300 km a když jsem jel celkem slušně tak jsem měl průměr 9.6l s prům.rychl. asi 160. takže to jde jet pod 12l/100martinn píše:za 12 nejazdi ani 730 v manuale

-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Taky zvládnu jet za osm, ale popravdě, to není jízda. To sou rychlejší i škrabanti. Reál spotřeba je někde kolem 14TOMMANO_V12 píše:No tak o tom presne mluvim... Tak nejak jezdim taky (na benzin)...soptik-BMW píše:mam 740 r.v 12/92 a velkou spotřebu 10,5 litru. jinak z liberce na prahu jedu za 8,8 stálou rychlostí 130 km/h

No ja jezdim na předpis protože radši koupim za 500 benzín než abych je dával policajtum.Ale mam novej vzduchovej filtr a svíčky a když jsem jel z Prahy pořád 180 tak jsem dojel za 11 ale v 11 večer???je fakt že ve špičce když trochu jedeš a furt de tam motaj škodovkáři tak to naskakuje????Jinak kdyz jezdim z Frankfurtu do Liberce přes dráždany tak jezdim na německý předpisi a jedu do 10 litru????
S cim?? 735 nebo 750? U ty 750 se mi to moc nehce verit...BMW-soptik píše:No ja jezdim na předpis protože radši koupim za 500 benzín než abych je dával policajtum.Ale mam novej vzduchovej filtr a svíčky a když jsem jel z Prahy pořád 180 tak jsem dojel za 11 ale v 11 večer???je fakt že ve špičce když trochu jedeš a furt de tam motaj škodovkáři tak to naskakuje????Jinak kdyz jezdim z Frankfurtu do Liberce přes dráždany tak jezdim na německý předpisi a jedu do 10 litru????
-
- Kontaktovat uživatele:
Mam 750i, dnes jsem jezdil po Brne a ze zacatku prumer 28-30
Ale to je tou zimou. Pak se zahřál a průměr cca 13. Po dálnici jezdím 140 na tempomat, spotřeba 10-11l. Podle BPC. Auto pouzivam bezne k jezdeni a ne ze by mi blo jedno za kolik jezdim, ale jestli jezdim za 11 nebo 14 me fakt netrapi. To bych ho zrovna predelal na plyn.
Add k manualu/automatu - Automat je nejlepsi vec. Pokud chces auto na zavody, porid si M3 nebo M5..Jinak 750i jezdi taky svizne, kdyz prepnes na sekvencni razeni. Nedavno si me dal na semaforech borec s 540i, ale za chvili jsem ho zas dohnal. Ale jak jsem rek, 7neni staveny pro zavody. At se povede prodej/nakup.

Add k manualu/automatu - Automat je nejlepsi vec. Pokud chces auto na zavody, porid si M3 nebo M5..Jinak 750i jezdi taky svizne, kdyz prepnes na sekvencni razeni. Nedavno si me dal na semaforech borec s 540i, ale za chvili jsem ho zas dohnal. Ale jak jsem rek, 7neni staveny pro zavody. At se povede prodej/nakup.