Mam pocit ze to tu nekdo mel v podpisu...takze to neni z me hlavy ale nicmene to sedi...ale bohuzel se tim ti ridici neridi...Zave_M50 píše:moc pekne receno.... To by si melo vzit do hlavy celkem dost lidi..Tomik007 píše:Lepsi je ztratit v zivote vterinu nez ve vterine zivot...timhle by se melo ridit hoooodne ridicu...
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Podpora Jardy(Jawaka)
-
- Klubové ID: 4100
Pročítám si texty,ale nic nového o Jawákovi nevidím.No ze začátku jde uzdravování pomaleji,ale pak to nabere obrátky.Umím si představit jak bude řádit a shánět se po novém miláčkovi a věřím,že to nebude dlouho trvat.Takže Niki - udělej už mu místo v garáži,protože ho brzo budeš mít doma a bude tě komandovat
!Vždy můžeš dostat co chceš,ale záleží jak moc to chceš? Věřím,že bráchu chceš mít doma brzo a určitě to dlouho trvat nebude a bude se prohánět po silnicích jako tajfun!

-
patras
- Čestný člen
- Klubové ID: 7
- Kontaktovat uživatele:
doufam, ze uz ne jako tajfun .....brabus píše:Pročítám si texty,ale nic nového o Jawákovi nevidím.No ze začátku jde uzdravování pomaleji,ale pak to nabere obrátky.Umím si představit jak bude řádit a shánět se po novém miláčkovi a věřím,že to nebude dlouho trvat.Takže Niki - udělej už mu místo v garáži,protože ho brzo budeš mít doma a bude tě komandovat!Vždy můžeš dostat co chceš,ale záleží jak moc to chceš? Věřím,že bráchu chceš mít doma brzo a určitě to dlouho trvat nebude a bude se prohánět po silnicích jako tajfun!
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
-
- Klubové ID: 367
- Kontaktovat uživatele:
Tywe hustý, tak tuto diskuzi jsem přehlídl...Jarda a jeho auto na hadry? To není nic dobrého
Je celkem paradoxem, že pár dní poté, co jsem otoczil báwo na střechu (po boczním nárazu na strom..) mi Jawak, aczkoliw ho neznám, psal o tempomat z mýho wraku.. Snad mi brzy zase něco napísche.
Mno a já ten náraz měl v cca schedesátce.. a jak to dopadlo? To už tu ale bylo...

Mno a já ten náraz měl v cca schedesátce.. a jak to dopadlo? To už tu ale bylo...
- Přílohy
-
- odtah.jpg (165.71 KiB) Zobrazeno 806 x
-
- Klubové ID: 163
- Kontaktovat uživatele:
Je probranej, oci otevreny, snazi se komunikovat, pokousi se uz sam pit. Prava ruka v pohode, kvuli narazu leva zatim nepohybliva. Jeho mozek pracuje zatim, ale je pri smyslech jen napul. Doktori uz nic nezmuzou, musi se z toho ted dostat svou silou a s nasi pomoci. Pri narazu a prijezdem sanitky mel malo kysliku, tim padem je nejaka cast mozku trochu napadena a nemluvi. Doufejme, ze zacne uz brzy mluvit. Na srazech ho uz asi neuvidite, aspon tenhle a mozna i pristi rok. Bude mit zastupitelku 

-
- Klubové ID: 163
- Kontaktovat uživatele:
Jo u tebe ten strom skoncil ale nastesti jinde. Nase auto je na odpis.Pyron píše:Tywe hustý, tak tuto diskuzi jsem přehlídl...Jarda a jeho auto na hadry? To není nic dobréhoJe celkem paradoxem, že pár dní poté, co jsem otoczil báwo na střechu (po boczním nárazu na strom..) mi Jawak, aczkoliw ho neznám, psal o tempomat z mýho wraku.. Snad mi brzy zase něco napísche.
-
- Klubové ID: 1930
Niky díky za zprávy, doufám a pěvně věřím, že to dopadne všechno dobře, když už se Jarda probouzí. Je nás tu na něj tolik, tak to sakra ani jinak dopadnout nemůže. Chvíli ho budeš zastupovat na srazech ty a až bude ok, vyrazíme to všichni někam oslavit, hm?Nikita píše:Je probranej, oci otevreny, snazi se komunikovat, pokousi se uz sam pit. Prava ruka v pohode, kvuli narazu leva zatim nepohybliva. Jeho mozek pracuje zatim, ale je pri smyslech jen napul. Doktori uz nic nezmuzou, musi se z toho ted dostat svou silou a s nasi pomoci. Pri narazu a prijezdem sanitky mel malo kysliku, tim padem je nejaka cast mozku trochu napadena a nemluvi. Doufejme, ze zacne uz brzy mluvit. Na srazech ho uz asi neuvidite, aspon tenhle a mozna i pristi rok. Bude mit zastupitelku