Prima stranka o tuzingu na BMW. SUPER
-
Bwambovak
-
patras
- Čestný člen
- Klubové ID: 7
-
George_D
- Klubové ID: 49
Drsný
hlavne ty předělaný Civiky 

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
-
Kaca2
- Klubové ID: 75
-
Bwambovak
-
Janis
No, někteří "lidé" si fakt nezaslouží mít BMW.. Ty Hondy jsou boží, stejně jako ty M5 na E36.
Nejsmutnější foto je s těmi shořelými autíčky.
Přesto pár zajímavých kousků jsem tam našel, jsou na kraji mojí únosnosti. Těžko říct, kde je ta vaše, ale tohle bych přežil:
Přesto pár zajímavých kousků jsem tam našel, jsou na kraji mojí únosnosti. Těžko říct, kde je ta vaše, ale tohle bych přežil:
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
darmon
- Klubové ID: 91
jj, to sem sem daval minimalne pred dvouma rokama,
taky sem to chtel delat na cesky podminky ale nemam na to cas a chut, a hlavne by to chtelo vic dopisovatelu.
Jinak nejsem proti zadnymu stylingu, na aute mne predne zajimaj jizdni vlastnosti a proto jsem proti jakymukoliv zhorsovani. Coz tohle bezpochyby je. Navic ten clovek taky neni proti zadnymu stylingu, staci se podivat na jeho auto. (dotretice znam ho z bimmer.org, je to pohodar
taky sem to chtel delat na cesky podminky ale nemam na to cas a chut, a hlavne by to chtelo vic dopisovatelu.
Jinak nejsem proti zadnymu stylingu, na aute mne predne zajimaj jizdni vlastnosti a proto jsem proti jakymukoliv zhorsovani. Coz tohle bezpochyby je. Navic ten clovek taky neni proti zadnymu stylingu, staci se podivat na jeho auto. (dotretice znam ho z bimmer.org, je to pohodar
-
Fatal Design
- Klubové ID: 1036
-
Scooter
- Klubové ID: 170
-
darmon
no nevim, mne pride stejne debilni dat si na bmw zadni lampy z lexuse jako kdyz si nejakej buran na stodvacitku nalepi dopredu znak bmw a vy tu na nej hulakate jak kurvi jmeno znacky.Fatal Design píše:Pěkná pagesa, ale musím s některými výroky autora nesoulasit. Některé auta vypadají dobře (spíše doplňky jako zadní lampy) a autor to kritizuje. Co je moc, to je moc, ale zrovna ty lampy mi nepřijdou nijak hrozné ...
Chudáci lidi s Mazdou 6, nebo Hondou Accord ... ti by tam byli všichni
-
Fatal Design
No, já taky nemyslel ty Lexusácké, ale ty "klasické tuningové" BMW.darmon píše:no nevim, mne pride stejne debilni dat si na bmw zadni lampy z lexuse jako kdyz si nejakej buran na stodvacitku nalepi dopredu znak bmw a vy tu na nej hulakate jak kurvi jmeno znacky.Fatal Design píše:Pěkná pagesa, ale musím s některými výroky autora nesoulasit. Některé auta vypadají dobře (spíše doplňky jako zadní lampy) a autor to kritizuje. Co je moc, to je moc, ale zrovna ty lampy mi nepřijdou nijak hrozné ...

-
Lukas H.
- Čestný člen
- Klubové ID: 3
Ona skodovka lepila na stodvacitku znak bmw?darmon píše:no nevim, mne pride stejne debilni dat si na bmw zadni lampy z lexuse jako kdyz si nejakej buran na stodvacitku nalepi dopredu znak bmw a vy tu na nej hulakate jak kurvi jmeno znacky.Fatal Design píše:Pěkná pagesa, ale musím s některými výroky autora nesoulasit. Některé auta vypadají dobře (spíše doplňky jako zadní lampy) a autor to kritizuje. Co je moc, to je moc, ale zrovna ty lampy mi nepřijdou nijak hrozné ...
N54 PWR
-
darmon
no to sem myslel, tohle jsou lampy co jsou podobny tem co rve lexus na 300radu, kulaty svetla v grupe, kdo si tohle da na bawko tak panbu s nimFatal Design píše:No, já taky nemyslel ty Lexusácké, ale ty "klasické tuningové" BMW.darmon píše:no nevim, mne pride stejne debilni dat si na bmw zadni lampy z lexuse jako kdyz si nejakej buran na stodvacitku nalepi dopredu znak bmw a vy tu na nej hulakate jak kurvi jmeno znacky.Fatal Design píše:Pěkná pagesa, ale musím s některými výroky autora nesoulasit. Některé auta vypadají dobře (spíše doplňky jako zadní lampy) a autor to kritizuje. Co je moc, to je moc, ale zrovna ty lampy mi nepřijdou nijak hrozné ...
-
Lukas H.
- Čestný člen
- Klubové ID: 3
A novej compact ma asi co?darmon píše:no to sem myslel, tohle jsou lampy co jsou podobny tem co rve lexus na 300radu, kulaty svetla v grupe, kdo si tohle da na bawko tak panbu s nimFatal Design píše:No, já taky nemyslel ty Lexusácké, ale ty "klasické tuningové" BMW.darmon píše: no nevim, mne pride stejne debilni dat si na bmw zadni lampy z lexuse jako kdyz si nejakej buran na stodvacitku nalepi dopredu znak bmw a vy tu na nej hulakate jak kurvi jmeno znacky.
N54 PWR
-
darmon
-
Fatal Design
-
mat730
-
Zave
- Klubové ID: 90