barva tady nehraje roliJanis píše:A dělat tunning na bílém autě je opravdu dost zoufalý pokus.![]()
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
	Co vy na to???
- 
				Fatal Design
 - Klubové ID: 1036
 - Kontaktovat uživatele:

Takže vlastně nemůže jet přes 90km/h, nebo? by mu jinak plasty uletělySlávek píše:jo je tam, kazdy dil co se na aute je prilepenej, krom naraznikuFatal Design píše:Fuj tajxl : včera jsem listoval časákem Autosport & Tuning a že nevíte co jsem tam našel ?
Na strane 58-59 je ta Koktávka (nebo ji k nerozeznání podobná) s titulkem :
"Možnost návratu - ŠKODA Octavia 1.6 GLX".
No krize !!
- 
				Slavisimo
 - Klubové ID: 1127
 - Kontaktovat uživatele:

prej je to prilepeny hodne hustym lepidlemFatal Design píše:Takže vlastně nemůže jet přes 90km/h, nebo? by mu jinak plasty uletělySlávek píše:jo je tam, kazdy dil co se na aute je prilepenej, krom naraznikuFatal Design píše:Fuj tajxl : včera jsem listoval časákem Autosport & Tuning a že nevíte co jsem tam našel ?
Na strane 58-59 je ta Koktávka (nebo ji k nerozeznání podobná) s titulkem :
"Možnost návratu - ŠKODA Octavia 1.6 GLX".
No krize !!
- 
				Fatal Design
 - Kontaktovat uživatele:

Hmm to je fajn, ale jak to bude sundávat ?? To už může mít přidělané na pevno. Jenže mám pocit, že se za to stydí a ví, že to takhle nikdy neprodá, tak to raději připatlal lepidlemSlávek píše:prej je to prilepeny hodne hustym lepidlemFatal Design píše:Takže vlastně nemůže jet přes 90km/h, nebo? by mu jinak plasty uletělySlávek píše: jo je tam, kazdy dil co se na aute je prilepenej, krom narazniku

- 
				Fatal Design
 - Kontaktovat uživatele:

- 
				Slavisimo
 - Kontaktovat uživatele:

¨Fatal Design píše:Hmm to je fajn, ale jak to bude sundávat ?? To už může mít přidělané na pevno. Jenže mám pocit, že se za to stydí a ví, že to takhle nikdy neprodá, tak to raději připatlal lepidlemSlávek píše:prej je to prilepeny hodne hustym lepidlemFatal Design píše: Takže vlastně nemůže jet přes 90km/h, nebo? by mu jinak plasty uletěly
a to auto je v tom casaku na prodej
- 
				Fatal Design
 - Kontaktovat uživatele:

Slávek píše:¨Fatal Design píše:Hmm to je fajn, ale jak to bude sundávat ?? To už může mít přidělané na pevno. Jenže mám pocit, že se za to stydí a ví, že to takhle nikdy neprodá, tak to raději připatlal lepidlemSlávek píše: prej je to prilepeny hodne hustym lepidlem

- 
				Zave
 - Klubové ID: 90
 - Kontaktovat uživatele:

Slávek píše:¨Fatal Design píše:Hmm to je fajn, ale jak to bude sundávat ?? To už může mít přidělané na pevno. Jenže mám pocit, že se za to stydí a ví, že to takhle nikdy neprodá, tak to raději připatlal lepidlemSlávek píše: prej je to prilepeny hodne hustym lepidlem

- 
				Slavisimo
 - Kontaktovat uživatele:

nechapu proc si lidi nechaj delat recenze k autum a pak je v rubrice na prodej. aha uz chapuFatal Design píše:Slávek píše:¨Fatal Design píše: Hmm to je fajn, ale jak to bude sundávat ?? To už může mít přidělané na pevno. Jenže mám pocit, že se za to stydí a ví, že to takhle nikdy neprodá, tak to raději připatlal lepidlem