Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Problém s přihlášením!
Anonym - Gelty píše:Chlapi, tak se mě brácha odhlásil od klubu, jelikož se zaregistroval on, a já se teď nmůžu přihlásit pod svým jménem, jelikož jsem zapoměl heslo a ono to pak chce po mě přihlaš.kód a já nevím co to je!
Poradí někdo????
napis mi do SZ tvuj soukromy mail (opakuju tvuj, ne brachuv) udelam ti tam nejake zmeny a poslu ti heslo
-
- Kontaktovat uživatele:
psena píše:jestli nemazes maily, tak to tam jeste nekde najdes, to jsem resil uz nekolikrat![]()
A take myslim ze je tam moznost ze v pripade ztraty hesla, jen kliknes na neco a aono ti to posle nove na tvuj mail.Hlavne klid, nejhorsi je smrat vydesenim!
Sakra, já je všechny mažu, ale už sem dostal heslo nové, ale ten smrad z vyděšení tu ještě je...

gelty píše:psena píše:jestli nemazes maily, tak to tam jeste nekde najdes, to jsem resil uz nekolikrat![]()
A take myslim ze je tam moznost ze v pripade ztraty hesla, jen kliknes na neco a aono ti to posle nove na tvuj mail.Hlavne klid, nejhorsi je smrat vydesenim!
Sakra, já je všechny mažu, ale už sem dostal heslo nové, ale ten smrad z vyděšení tu ještě je...
No jo Geltáku, jsou věci keré se fakt nemažou

-
- Kontaktovat uživatele:
gelty píše:psena píše:jestli nemazes maily, tak to tam jeste nekde najdes, to jsem resil uz nekolikrat![]()
Tak toho jsem si fakt nevsiml.Nejhorsi je smrad z vydeseni...to je dobry

-
- Kontaktovat uživatele:
skautik píše:Anonym - Gelty píše:Chlapi, tak se mě brácha odhlásil od klubu, jelikož se zaregistroval on, a já se teď nmůžu přihlásit pod svým jménem, jelikož jsem zapoměl heslo a ono to pak chce po mě přihlaš.kód a já nevím co to je!
Poradí někdo????
napis mi do SZ tvuj soukromy mail (opakuju tvuj, ne brachuv) udelam ti tam nejake zmeny a poslu ti heslo
Skautíku, já ti chtěl napsat, ale nejde mi to!
V hlavičce mi píše Vítejte anymous a v pravo nahoře odhlásit gelty! To jsem tam 2x! Jako neznámý a zároveň pod svým jménem!A jak se chcu odhlásit a přihlásit, tak se nic nezmění, pořád jsem přihlášený!
Co s tím je???
gelty píše:skautik píše:Anonym - Gelty píše:Chlapi, tak se mě brácha odhlásil od klubu, jelikož se zaregistroval on, a já se teď nmůžu přihlásit pod svým jménem, jelikož jsem zapoměl heslo a ono to pak chce po mě přihlaš.kód a já nevím co to je!
Poradí někdo????
Skautíku, já ti chtěl napsat, ale nejde mi to!
V hlavičce mi píše Vítejte anymous a v pravo nahoře odhlásit gelty! To jsem tam 2x! Jako neznámý a zároveň pod svým jménem!A jak se chcu odhlásit a přihlásit, tak se nic nezmění, pořád jsem přihlášený!
Co s tím je???
odhlas se s fora, odhlas se z webu, zavri okno prohlizece, vymaz cookies, vymaz historii, treba restartuj pocitac a pak se zkus prihlasit znova