Sorry, ale ty ses asi vazne blb. Jak muzes vypustit takovou hovadinu? Radeji se k tomu uz dal nevyjadruj, jo?gelty píše:Ale jak je možný, být tak zřízenej, když jel cca.70km/h, byl připoutaný, a ještě ktomu jel v BMW?![]()
![]()
![]()
Kdyby se mu to stalo ve Fáčku, tak to beru, ale BMW? Když už, tak ta rychlost by měla být 170km/h, né?![]()
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Podpora Jardy(Jawaka)
-
- Klubové ID: 1036
- Kontaktovat uživatele:
Ty Gelty jen tak mezi nama... 3jkove bavo rady e36 neni zrovna etalon bezpecnosti. Palubka, pedaly, zlomena podlaha, strecha... atd.gelty píše:Ty wole, tak to je masakr!!!!!!
![]()
Ale jak je možný, být tak zřízenej, když jel cca.70km/h, byl připoutaný, a ještě ktomu jel v BMW?![]()
![]()
![]()
Kdyby se mu to stalo ve Fáčku, tak to beru, ale BMW? Když už, tak ta rychlost by měla být 170km/h, né?![]()
Každopádně mu ani nikomu jinému to nepřeju.![]()
(ale na druhou stranu, člověk se chybama učí, né?)
-
- Klubové ID: 163
- Kontaktovat uživatele:
Diky vam vsem. Vcera jsem za nim byla a kdyz jsem na neho mluvila tak se mu zvysoval u nekterych veci puls
to znamena ze vnima a nejhezci bylo kdyz jsem ho chytla za ruku a on me ji zmackl.
Dnes ma operaci prave pulky obliceje, zitra by ho meli pravdepodobne probudit. Jinak jak uz psal Psena, vlitla mu tam v noci kocka ztrhl to do prava, kolo se svezlo po krajnici, auto vlylitlo zpet do leva a podle brzdne cary to ztrhl zpet do prava a tam uz to jen prohucel prikopem, prava strana do stromu, preklopilo se to na strechu a levej bok a vetev primackla kapotu a tim i jeho. Museli to cely rozstrihavat aby ho dostali ven. Nastesti kamos kterej sedel vzadu si pred cestou udelal srandu, sedl si doprostred a uvazal se levym i pravym gurtem aby mel 4 bodaky. Pak brachy zachranil tim ze mu odrizl pas kterej ho skrtil no a pak upadl do bezvedomi. Doufam ze bude vse ok a zadne nasledky. Jen co bude na nohach tak ho vas napad urcite moc potesi
Diky diky vsem!

-
- Kontaktovat uživatele:
to je super zprava, uz bude OK, je mladej, a dostane se z toho...Nikita píše:Diky vam vsem. Vcera jsem za nim byla a kdyz jsem na neho mluvila tak se mu zvysoval u nekterych veci pulsto znamena ze vnima a nejhezci bylo kdyz jsem ho chytla za ruku a on me ji zmackl.
Dnes ma operaci prave pulky obliceje, zitra by ho meli pravdepodobne probudit. Jinak jak uz psal Psena, vlitla mu tam v noci kocka ztrhl to do prava, kolo se svezlo po krajnici, auto vlylitlo zpet do leva a podle brzdne cary to ztrhl zpet do prava a tam uz to jen prohucel prikopem, prava strana do stromu, preklopilo se to na strechu a levej bok a vetev primackla kapotu a tim i jeho. Museli to cely rozstrihavat aby ho dostali ven. Nastesti kamos kterej sedel vzadu si pred cestou udelal srandu, sedl si doprostred a uvazal se levym i pravym gurtem aby mel 4 bodaky. Pak brachy zachranil tim ze mu odrizl pas kterej ho skrtil no a pak upadl do bezvedomi. Doufam ze bude vse ok a zadne nasledky. Jen co bude na nohach tak ho vas napad urcite moc potesi
Diky diky vsem!