Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Podpora Jardy(Jawaka)
-
- Kontaktovat uživatele:

Ale jak je možný, být tak zřízenej, když jel cca.70km/h, byl připoutaný, a ještě ktomu jel v BMW?

Kdyby se mu to stalo ve Fáčku, tak to beru, ale BMW? Když už, tak ta rychlost by měla být 170km/h, né?

Každopádně mu ani nikomu jinému to nepřeju.

(ale na druhou stranu, člověk se chybama učí, né?

JAWAKA neznám osobně jednou si ze mě udělal pěknou prdel skrz ukradenej panel od klimy,ale tohle mu rozhodně nepřeju tak a? se nám brzo uzdravíš co dodat víc.Boční náraz to je hnus když auto nemá boční bagy.Když vidím crash testy nic pěknýho takže v sedmdesáti to byla určitě rána jak sviňa takže můžem bejt rádi že to jarda(myslím že se tak menuje) vůbec přežil
.Tak ho pak pozdravujte od neznámýho snad se dá říct kámoše.Teda aspoň trošku přes monitor.

-
- Kontaktovat uživatele:
Byl jsem ted 2 dny pryc, cekal jsem ze uz tu budou nove zpravy.
Kazdopadne byl jsem se jeste v sobotu nez jsem odjel podivat na to misto, abych si udelal predstavu jak se to stalo.
Podle evidentnich stop na vozovce to bylo asi takto.
Leva zatacka hned za dedinou ne moc prudka, musel jet dost rychle , dostal smyk , udelal kontru na druhou stranu v tom se auto chytlo a smyk ktery uz smeroval na druhou stranu tedy ze zatacky ven uz srovnat nesel.......
Neni to moc slozita zatacka a myslim si ze tam byly jine okolnosti napr. zver nebo neco podbneho.
On nam to potom osvetli sam.
Gelty, sedmdesat je odhadovana rychlost asi podle auta, zatackou jel urcite o dost rychleji ty dva smyky tu rychlost snizily na ten moznych sedmdesat.Kazdopadne ten strom se ani nehnul, je to pevna prekazka!
Vrazils nekdy hlavou pri chuzi do zdi?Tak si to predstav v 70km/hod!!!, radsi si nech sve projevy na jine diskuse.
Kazdopadne byl jsem se jeste v sobotu nez jsem odjel podivat na to misto, abych si udelal predstavu jak se to stalo.
Podle evidentnich stop na vozovce to bylo asi takto.
Leva zatacka hned za dedinou ne moc prudka, musel jet dost rychle , dostal smyk , udelal kontru na druhou stranu v tom se auto chytlo a smyk ktery uz smeroval na druhou stranu tedy ze zatacky ven uz srovnat nesel.......
Neni to moc slozita zatacka a myslim si ze tam byly jine okolnosti napr. zver nebo neco podbneho.
On nam to potom osvetli sam.
Gelty, sedmdesat je odhadovana rychlost asi podle auta, zatackou jel urcite o dost rychleji ty dva smyky tu rychlost snizily na ten moznych sedmdesat.Kazdopadne ten strom se ani nehnul, je to pevna prekazka!
Vrazils nekdy hlavou pri chuzi do zdi?Tak si to predstav v 70km/hod!!!, radsi si nech sve projevy na jine diskuse.
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
Dva dny tu nejsem a hned se bourá
, sice Jawaka taky neznam osobně ale BMW má takže patří sem a at se z toho hlavně rychle dostane
a zas jezdí
.
Doufam Nikito, že budeš informovat o tom jak se rychle zotavuje
Takže Jardo, jestli nas v tom bezvědomí posloucháš, tak se už prober

Doufam Nikito, že budeš informovat o tom jak se rychle zotavuje

Takže Jardo, jestli nas v tom bezvědomí posloucháš, tak se už prober

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!