V pátek sem potkal tmavou e36 na ceste z lípy od hanze,tak sme si trosku zazávodily.By mě jen zajímalo kdopak to byl.Jestli teda byl tady z klubu.Parádní projíždka tak 20-30kiláku rychlejším tempem to sem se dobře pobavil.Já tady na severní moravě takový auta moc nepotkávám a když už tak nějakej páprda.Tak se ozvi jestli máš možnost.Já su tady tak sám.
V sobotu měla neteřinka křtiny tak sem moc nejezdil.Škoda no.Jestli to někoho zajímá je to nádherná holčička,poprvý sem ji držel v náručí aj se na mě usmála.
Dande píše:V pátek sem potkal tmavou e36 na ceste z lípy od hanze,tak sme si trosku zazávodily.By mě jen zajímalo kdopak to byl.Jestli teda byl tady z klubu.Parádní projíždka tak 20-30kiláku rychlejším tempem to sem se dobře pobavil.Já tady na severní moravě takový auta moc nepotkávám a když už tak nějakej páprda.Tak se ozvi jestli máš možnost.Já su tady tak sám.
Ahoj.Tak to jsem byl nejspíš JÁ !! Čirá optika vzadu a vepředu blinkry.Laďák ovál DTM... Jinak jsem z tuningclubuliberec.com
Jen pro zajímavost mezi kterejma městama to bylo.Pro jistotu se ptám tady si dělaj někteří občas pěknou prdel.Jinak pěkná projížďka co tam máš za motor 18is nebo 2 litr.