Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Podpora Jardy(Jawaka)
-
- Klubové ID: 58
- Kontaktovat uživatele:
Vcera v noci mel nehodu pobliz Brna nas clen a kamos Jarda (Jawak),
neznam podrobnosti jen to ze Jarda je stale v bezvedomi a auto je dost rozbite.
Dostal jsem se k teto informaci nahodne a nevim jestli mi patri pravo to tady zverejnovat, ovsem verim v duchovni podporu a te se mu odsud jiste dostaneve velke mire.
Take verim, az budou nejake nove a pozitivnejsi informace, tak se to tu dozvime.
neznam podrobnosti jen to ze Jarda je stale v bezvedomi a auto je dost rozbite.
Dostal jsem se k teto informaci nahodne a nevim jestli mi patri pravo to tady zverejnovat, ovsem verim v duchovni podporu a te se mu odsud jiste dostaneve velke mire.
Take verim, az budou nejake nove a pozitivnejsi informace, tak se to tu dozvime.
-
- Klubové ID: 90
- Kontaktovat uživatele:
Ted sem byl s Nikitou za Jardem v nemocnici. Jarda je jeste v bezvedomi, ale sestra rikala, ze uz by se mel probrat....
Myslim ze je to otazka chvile kdy se probere...
Vse bude zase v pohode!!!
Jinak to prece nejde NEEE?
A o to auto prece vubec nejde!!!! Je to sice BMW, ale jinak je to normalni kara, jako kazda jina. Hlavni je ze bude zase Jarda v pohode. Tak drzime palce!!!
Myslim ze je to otazka chvile kdy se probere...
Vse bude zase v pohode!!!
Jinak to prece nejde NEEE?

A o to auto prece vubec nejde!!!! Je to sice BMW, ale jinak je to normalni kara, jako kazda jina. Hlavni je ze bude zase Jarda v pohode. Tak drzime palce!!!
-
- Klubové ID: 163
- Kontaktovat uživatele:
Diky za podporu, ale jak uz jste psali, byla to jeho chyba. Samozrejme ani ja mu to nepreju i kdyz me a hodne z vas nekdy svym stylem jizdy a chovanim stval. Ted jsem za nim byla, je na intenzivce a vypada to hrozne. Pohmezdeny plice, otres mozku a v bezvedomi. Doktorka rikala ze ma ale sanci. Brzo dam vedet. Dik Nikita
-
- Klubové ID: 90
- Kontaktovat uživatele:
To jeste chvilku potrva. Byla tam jen Nikita, ja cekal na chodbe a klepal se strachy, co rekne Nikita jak vyjde ven...1Pavel píše:Ahoj, uplne me mrazi v zadech. Jardo drz se a az to pujde, tak se za Tebou rozjedu podivat a podporit Te osobne. Tak to nevzdavej a vse bude dobry. Nikito, jestli si to budes cist,tak mi napis na ICQ az se za nim budu moct podivat. Diky

-
- Klubové ID: 98
Je mi jasne, ze to nebude za tyden. Ale jiste ho pak potesi kazdy kamarad, ktery za nim prijde. Az bude na normalni pokoji, tak se bude nudit. Znam to. A on tam bude brzy. MUSI.Zave_M50 píše:To jeste chvilku potrva. Byla tam jen Nikita, ja cekal na chodbe a klepal se strachy, co rekne Nikita jak vyjde ven...1Pavel píše:Ahoj, uplne me mrazi v zadech. Jardo drz se a az to pujde, tak se za Tebou rozjedu podivat a podporit Te osobne. Tak to nevzdavej a vse bude dobry. Nikito, jestli si to budes cist,tak mi napis na ICQ az se za nim budu moct podivat. Diky