Tak dnes to bylo kruty v Brně na Masarykáču. Poslete mi nekdo fota, bo to hodte nekam na ftp a dejte sem pristupove inicialy.
Rene, ten drift u toho odjezdu z okruhu byl krutej!!!
Zave_M50 píše:Tak dnes to bylo kruty v Brně na Masarykáču. Poslete mi nekdo fota, bo to hodte nekam na ftp a dejte sem pristupove inicialy. Rene, ten drift u toho odjezdu z okruhu byl krutej!!!
Jo omlouvam se, ze sme vas museli opustit driv...
sis mě asi spletl né? já tam vůbec nedriftoval myslím....
sem se spatne vyjadril... To ti krute ustrelila prdel v te zetacce... Sme jeli za tebou a vypadalo to krute. A jeste se mi libilo, jak tam pres tu dedinu jel kazdej plnej dekl a ty jsi krasne prezjizdel... No jo... M3 to je poradny stado splasenejch koni...
Jasne. Pokud nebude lejt, tak mezi pul a trictvrte na 8 tam...
Ty vole. ja sem ted cistil interier nejakou srackou ve spreji a smrdi to tam jak prase!!! Smdrdi to po pomerancich, ale je to nejaky jakoby svašeny... Malem sem se poblul!!! Asi budu celej den větrat...
Ty vole. ja sem ted cistil interier nejakou srackou ve spreji a smrdi to tam jak prase!!! Smdrdi to po pomerancich, ale je to nejaky jakoby svašeny... Malem sem se poblul!!! Asi budu celej den větrat...
to je normal ne ?? pomerancovej olej je to nej co muzes pouzit na plasty, poradne je to promasti aby neoxidovali a hlavne to rospusti perfektne usazeniny z koure (i toho co je ve vzduchu) ja pouzivam pripravek na cisteni pocitacu atd.. od D-Clean
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
to je normal ne ?? pomerancovej olej je to nej co muzes pouzit na plasty, poradne je to promasti aby neoxidovali a hlavne to rospusti perfektne usazeniny z koure (i toho co je ve vzduchu) ja pouzivam pripravek na cisteni pocitacu atd.. od D-Clean
Jo obsahuje to nejakej extrakt z pomerančů, ale strasne to smrdi... Cistilo to krasne a taky to dost dobre dostalo lesk. Coz o tom. je to dobry, ale strasne to smrdi... Malem sem se poblul...