Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
e24

Né, jeli jsme pro jednu součástku
, vlastně pro dvě.
No a podmínka byla to stihnout co nejrychleji, tam i zpět.
Už ani nevím kolik to žralo, ale vím, že to odpovídalo stylu přepravy.
No ale ten výlet za to stál
Hele Fido, nezajedem zase někam? Bude Lánov, tak by to bylo stylové.
Pro nezúčastněné, mi jsme si do Dresden odskočili z Lánova. No a zároveň jsme nechtěli prošvihnout program srazu.
Byl to fofr

No a podmínka byla to stihnout co nejrychleji, tam i zpět.

Už ani nevím kolik to žralo, ale vím, že to odpovídalo stylu přepravy.
No ale ten výlet za to stál

Hele Fido, nezajedem zase někam? Bude Lánov, tak by to bylo stylové.
Pro nezúčastněné, mi jsme si do Dresden odskočili z Lánova. No a zároveň jsme nechtěli prošvihnout program srazu.
Byl to fofr

-
- Klubové ID: 90
- Kontaktovat uživatele:
Ja treba vsude jezdim s kolama... Teda na kolech... To si nedokazu predstavit jak bych jel po tech kotoucich...darmon píše:jo uz mi rikal rudoshZave_M50 píše:Horaka jako horsky kolo...nejezdim na kole a ani nebudu, takze tahle terminologie je mi cizi, a nechapu a nechci chapat lidi co porad nekam jezdi s kolama

-
- Klubové ID: 178
- Kontaktovat uživatele:
Ondro, vzpamatuj se, mluvil jsem o dítěti!ondra_m píše:Vím, že na 6tku ulítáváš a je to pro tebe to nejlepší auto na světě a opěvuješ jí všude kde můžeš, mě se taky 6tka líbí, ale s tím prostorem vzadu, to bych si dovolil nesouhlasit....RedBaron píše: Mohu tě ubezpečit, že pokud tvé dítě nemá metrák nebo víc než 180 cm, tak jsou zadní sedačky u šestky jedny z nejlepších anatomů, ve kterých jsem seděl a ani po dvou hoďkách v nich nebolí záda ani nic jiného.
Jet se tam dá, to jo, ale že by to byla taková pohoda, to zase ne.

S tím horákem je to prostě praktická zkušenost, dva roky jsem používal šestku opravdu na denní ježdění a nějak jsem si nevšiml toho, že by se tomu bránila. Člověk má pak k tomu autu trochu jiný vztah a trochu líp ho zná než když ho někde cmudí v garáži a najede 1000 km ročně

Jezdím rád na chalupu do Novohradských hor, vezu si s sebou půl baráku včetně peřin a bicykly k tomu, protože výlety na kole po tamním kraji, to je něco, o co by se člověk neměl nechat ochudit.
-
Jawak
- Člen Klubu
- Klubové ID: 125
- Kontaktovat uživatele:
Skobčáci se vůbec nedokážou přizpůsobit normální jízdě, když jedu já, tak si klepou na čelo nebo blikají a když jsem tehdy ještě 320i půjčil M3maniacovi, aby otestoval ten čip, tak ten dotyčný v tom Beetlu co jsme ho předjížděli do kopce málem dostal atomovej záchvat, viď René
To jsou ti řidiči VW (nic proti VW
)

To jsou ti řidiči VW (nic proti VW

- George_D
- Klubové ID: 49
- Kontaktovat uživatele:

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
-
- Klubové ID: 448
RedBaron píše:Aha, my měli sraz trochu dřív, koukni kdyžtak na foto, ta hlavní panoramatická fotka je v původním rozlišení, které se po slepení 4 foto do panoramatu povedlo zachovat, takže má asi 1.7 MB, ale myslím, že stojí za to. Tak se kochejZave_M50 píše:Jo tak to s Tebou naprosto souhlasim. Je to legenda... Kdyztak uz jsme tri.. Ja mam sice e34-ku M50 (hned bych menil za e24 ale nejsou penize) Ale tatka ma e24 635csi rv.85 foto poslu jestli nekdo chcete. S nejakyma e36 se muzou zahrabat... e24 byla, je a navzdy zustane legendou!!!!!
P.S. V Brne sem 26.6. delal sraz BMW a Fido tam prijel. Mel zrovna cestu kolem tak se zastavil a super sme pokecali....![]()
http://bmw.paleo.cz
Ahoj, kluci čí je ta 6ka (http://bmw.paleo.cz/bmw/28.jpg) CBT 07-59, předpokládám, že to bude někdo z BMW klubu.... Já jen, že jsem jí dneska viděl (samo, že v ČB) odbočoval z Rudolfovský doprava Na sady...

Jinak e24 jsou ... prostě boží!!!
A vlastně si ani nevzpomínam jak se vzadu sedělo... asi jsem tam ani nikdy neseděl, vlevo vpředu to bylo mnohem lepší hihi

-
- Klubové ID: 448
RedBaron píše:Aha, my měli sraz trochu dřív, koukni kdyžtak na foto, ta hlavní panoramatická fotka je v původním rozlišení, které se po slepení 4 foto do panoramatu povedlo zachovat, takže má asi 1.7 MB, ale myslím, že stojí za to. Tak se kochejZave_M50 píše:Jo tak to s Tebou naprosto souhlasim. Je to legenda... Kdyztak uz jsme tri.. Ja mam sice e34-ku M50 (hned bych menil za e24 ale nejsou penize) Ale tatka ma e24 635csi rv.85 foto poslu jestli nekdo chcete. S nejakyma e36 se muzou zahrabat... e24 byla, je a navzdy zustane legendou!!!!!
P.S. V Brne sem 26.6. delal sraz BMW a Fido tam prijel. Mel zrovna cestu kolem tak se zastavil a super sme pokecali....![]()
http://bmw.paleo.cz
Ahoj, kluci čí je ta 6ka (http://bmw.paleo.cz/bmw/28.jpg) CBT 07-59, předpokládám, že to bude někdo z BMW klubu.... Já jen, že jsem jí dneska viděl (samo, že v ČB) odbočoval z Rudolfovský doprava Na sady...

Jinak e24 jsou ... prostě boží!!!
A vlastně si ani nevzpomínam jak se vzadu sedělo... asi jsem tam ani nikdy neseděl, vlevo vpředu to bylo mnohem lepší hihi