Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

co říkáte na tohle M3jku

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
Fenri
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od Fenri »

na http://www.tipcars.cz je jedna M3 e46 k mání za 850 000kč....... -bouraná na předek - "oprava do 150.000,- Kč !!!" tzn mega za bouračku
Paja
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od Paja »

gelty:M3 E46 ma modrý budíky? 8O ...ja myslel že stříbrny... když sem v ní seděl:roll:
gelty
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od gelty »

Paja píše:gelty:M3 E46 ma modrý budíky? 8O ...ja myslel že stříbrny... když sem v ní seděl:roll:

No, já seděl ve dvou M3 v Mnichově (známí) a měli modré pozadí s bílýma
číslicema. :? Moc se mi to líbilo, ale nestudoval jsem, jestli je to origo, ale jejich majitelé jsou staří chlápci, kteří si je koupily z prestiže, takže pochybuju, že si je nechávali měnit, zvláš? když žádné jiné doplňky tam nebyli.
P.S. teď mě napadlo, že měli asi americké verze, ale oba dva? :?
Lukáš
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od Lukáš »

Paja píše:gelty:M3 E46 ma modrý budíky? 8O ...ja myslel že stříbrny... když sem v ní seděl:roll:

bych řek, že sou šedivý
bpytlik
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od bpytlik »

Heh no ja v e46 M3 taky sedel a jel, a reknu vam ze veci jako je barva budiku jsem si teda rozhodne nevsim :)))
Kaca2

#26 Příspěvek od Kaca2 »

bpytlik píše:Heh no ja v e46 M3 taky sedel a jel, a reknu vam ze veci jako je barva budiku jsem si teda rozhodne nevsim :)))

copak seděls vzadu? :lol: a nebo pod vobraz ? :lol:
bpytlik
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od bpytlik »

kaca píše:
bpytlik píše:Heh no ja v e46 M3 taky sedel a jel, a reknu vam ze veci jako je barva budiku jsem si teda rozhodne nevsim :)))

copak seděls vzadu? :lol: a nebo pod vobraz ? :lol:

Jedine pod vobraz a vzadu :) Ne fuckt sem si za tu pulhodku nevsim jake to melo budiky, ani to dvd a navi me nezajimala :)) A myslim ze abdul na tom byl uplne stejne :)
abdul

#28 Příspěvek od abdul »

jako ono mozna ze by majitel v naprostem klidku rekl jak to vlastne s tim jeho vozejkem je a nemuseli by jste tady dohadovat nad pikacovinama typu barva budiku.... nicmene je prodavajici a kdyby tady byl nekdo s opravdovym zajmem o koupi tak si vezme kontakt, zavola a podebatuje co a jak... jenze tady jsou jisti paranoici kteri maji pocit ze jim porad nekdo nuti zboreny auto a tak kecaji a kecaji... pak to forum vypada tak jak vypada...
karosmyk
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od karosmyk »

tak tak abdul na to kápnul každej tady jenom kecá a umí pohanit kdeco ale zajímalo by mě jesli už tady prostřednictvím těchto stránek koupil někdo nákou káru :twisted: :? :) :lol:
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#30 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

karosmyk píše:tak tak abdul na to kápnul každej tady jenom kecá a umí pohanit kdeco ale zajímalo by mě jesli už tady prostřednictvím těchto stránek koupil někdo nákou káru :twisted: :? :) :lol:

Ano uz se to stalo... :D
N54 PWR
TURBO_KrteK

#31 Příspěvek od TURBO_KrteK »

jj stalo :D
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#32 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

karosmyk píše:tak tak abdul na to kápnul každej tady jenom kecá a umí pohanit kdeco ale zajímalo by mě jesli už tady prostřednictvím těchto stránek koupil někdo nákou káru :twisted: :? :) :lol:

Osobně já jsem tu nic nehanil,jen jsem řek svůj názor na tuto pseudo M3 e46... konkrétně moje bývalý emko se prodalo tady.... prostě jsem narazil na normálního a rozumného kupce,dal jsem tam tel.číslo a bylo.Nenapsal tu ani řádek,na nic se nevyptával a co kdyby atd...Prostě zavolal,přijel a koupil !Ale takových doopravdových kupců je tu poskromnu... :?
karosmyk
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od karosmyk »

M3maniac píše:

Osobně já jsem tu nic nehanil,jen jsem řek svůj názor na tuto pseudo M3 e46... konkrétně moje bývalý emko se prodalo tady.... prostě jsem narazil na normálního a rozumného kupce,dal jsem tam tel.číslo a bylo.Nenapsal tu ani řádek,na nic se nevyptával a co kdyby atd...Prostě zavolal,přijel a koupil !Ale takových doopravdových kupců je tu poskromnu... :?

konkrétně ty jsi se nedávno bránil sem dát tel když si nabízel kombajna
že by volal kdejakej vocas a vyptával se na kde co, a nebylo to mířeno na tebe ale všeobecně a když už sme u toho tak trefená husa se vždycky ozve a jesli kecám tak mě ukamenujte že by nebylo čisté svědomí nebo tak něco?????????? :lol: :lol: :lol:
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#34 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

karosmyk píše:
M3maniac píše:

konkrétně ty jsi se nedávno bránil sem dát tel když si nabízel kombajna
že by volal kdejakej vocas a vyptával se na kde co, a nebylo to mířeno na tebe ale všeobecně a když už sme u toho tak trefená husa se vždycky ozve a jesli kecám tak mě ukamenujte že by nebylo čisté svědomí nebo tak něco?????????? :lol: :lol: :lol:

kámo špatně sis to vyložil,nikdy sem se nebránil dát k něčemu co nabízím svůj telefón,bránil jsem se tu řešit s kupci ,nekupci cenu... můj telefón tam je.Mi nevadí když mi někdo zavolá a zeptá se,má totiž asi fakt zájem... nesnáším lidi co maj v inzerátu odkaz na tel. píšou ,že maj vážný zájem,ale stejně nezavolaj,protože internet v práci je přece grátis... takže nevím co tu řešíš... :?

P.S. jinak jsem se ti snažil odpovědět na tvou otázku,jestli tady někdo už něco prodal....
Odpovědět