Tak uz sem to konecne dosunul do konce. Stacilo prijit a to co a jak a je to hned v pohode...
Neni to sice jako angely od Hanze ale vzhledem k te porizovaci cene ktera byla diky bilym ledkam tak vysoka (26korun za kus) a v kazdem krouzku jsou dve ledky takze cena jednoho krouzku byla 52korun. Kdyby to byla modra barva tak ta stoji 6 korun za ledku takze by krouzek stal 12korun...
Ahoj, opravdu moc pekny, chci se zeptat, potreboval bych vycistit svetla, ale mam problem je rozdelat.respektive nejak mi nejde oddelat maska, takze se nedostanu ke sroubum.
Nechtel bys mi pomoci, respektive to pro me udelat vcetne angel eyes?
Samozrejme bych za praci zaplatil.
psena píše:Ahoj, opravdu moc pekny, chci se zeptat, potreboval bych vycistit svetla, ale mam problem je rozdelat.respektive nejak mi nejde oddelat maska, takze se nedostanu ke sroubum. Nechtel bys mi pomoci, respektive to pro me udelat vcetne angel eyes? Samozrejme bych za praci zaplatil.
Zdar. Je to v celku porod rozdelavat ty svetla... Kazdy sem rozdelaval asi tri hodiny a ty cocky ty jsou jeste horsi...
Taky bych rekl ze za 50 korun je to lepsi nez angely. Muj nazor je za angely patri aspon do e36 bo e39 a tak. Rekl bych ze v e34 je jedno co tam sviti...
Plexi sem mel od znameho... A pak sem to nornalne u stolaře narezal na 8mm pasky (sakroval jak prase, protoze se to strasne palilo a zasrala se sela pila) no a to je vse...
ty vole, Paco. Dnes urcite dojed. Chci se s tebou na necem domluvit... Budes v sobotu doma?