No to bude pěkný, ale u nás jsou lidi, co tam narvou věci za max vyvolávací cenu a pak to nebude aukce, ale bazar, takže o ničem... viz ta česká online aukce, ještě jsem tam neviděl něco kloudnýho za rozumnou cenu
Jawak píše:No to bude pěkný, ale u nás jsou lidi, co tam narvou věci za max vyvolávací cenu a pak to nebude aukce, ale bazar, takže o ničem... viz ta česká online aukce, ještě jsem tam neviděl něco kloudnýho za rozumnou cenu
Ja to myslel jako ze nekdo neco nabidne v zahranici a ty si koupis a poslou ti to do CZ a ne ze musis mit nekoho v zahranici jako je to ted.
Aha... To ja nevedel... Vim jen ze kamos neco od tama mel a normalne mu to prislo... Ale je mozny ze to nebylo na eBay... Jinak ale jestli to pujde tak to bude supr...
pokud vim tak kdyz neco chces tak to musis mit nejakyhho znamyho treba v D a on ti to pak posle nebo priveze
To neni pravda. Zalezi na ochote konkretniho prodavajiciho poslat ti to kamkoliv. Vzdycky se to uvadi v podrobnostech kazdy aukce. Ja kupovala nejaky veci na americkym eBay a vzdycky mi to v pohode prislo do CR...
pokud vim tak kdyz neco chces tak to musis mit nejakyhho znamyho treba v D a on ti to pak posle nebo priveze
To neni pravda. Zalezi na ochote konkretniho prodavajiciho poslat ti to kamkoliv. Vzdycky se to uvadi v podrobnostech kazdy aukce. Ja kupovala nejaky veci na americkym eBay a vzdycky mi to v pohode prislo do CR...