Jednicka stejne BMW.
No nevim proc zrovna srovnavaj BMW 3 a Octavii.
proc ji nesrovnavaj treba s 5 kou

rover do nedavna patril stejne pod BMW a jedinej schopnej motor v nem byl dvou litr diesel od bmw !!!fanypp píše:Blby Anglani! Umej delat jen posrany auta jako Rover! myslej si, ze je zajima jejich posranej kralovskej nazor! Nesnasim Sympli clevry!
Protože to jsou jiný třídy - nesrovnatelné.Pivson píše: No nevim proc zrovna srovnavaj BMW 3 a Octavii.
proc ji nesrovnavaj treba s 5 kou
To věrím, že 2 roky stará oktávka brzdí lépe než 12 let stará e36-kaBombarder píše:na firme mame nekolik koktavek a vsechny brutalne dobre brzdi ! nesrovnatelne s bavkem..
Ehm, chlapi, ona má pravdu, já ji znám....kaca píše:No jen doufám že to zůstane jen u slova..."narazit"...Zave_M50 píše:No tak to bych chtel na nejakou narazit...![]()
To by se mi libilo kocka co vali v BMW...![]()
![]()
narazit mi do baworu tak tě přísahám na místě zabiju, to mi věř
Musím se pytlíka zastat,výjimečně má pravdu!bpytlik píše:Hmm a jak dlouho si jezdil v koktavce a jak dlouho v nove e46?? Jestli je v koktavce nebo superbu lepsi dilenske zpracovani nez v e46 tak sezeru svuj new 5er privesek co sem dostal k narozkamRedBaron píše:V kvalitě zpracování jsou na tom stejně, ne-li líp než BMW škodováci už dávno.