Tak se mi teď dostal do rukou čtvrteční blesk....
A na druhé stránce zpráva jako hrom!!!!
Nová Oktávia, řady 3 je u britů v celkovém hodnocení lepší než BMW 3 - řady (E46)!!!! Kurwa, že to neslyšeli v Mnichově, to by byl mazec! Ti by ty zkurv. brity nacpali do Koktávek a poslali je někam hooodně daleko!
Prý je lepší ve kvalitě zpracování, jízdních vlastnostech, velikosti vnitřního prostoru a komfortu jízdy.
Že je BMW nezažaluje za ponižování a urážku na cti?!
To nechápu co si ti angličani o sobe myslí. Jak můžou porovnávat bmw a oktavku.My máme doma oktavku rok 97 a s bmw se to neda meřit.A ty strašný motory u té nové žadnej pořádnej benzín:no proste hrůza já je nechapu
Scooter píše:To nechápu co si ti angličani o sobe myslí. Jak můžou porovnávat bmw a oktavku.My máme doma oktavku rok 97 a s bmw se to neda meřit.A ty strašný motory u té nové žadnej pořádnej benzín:no proste hrůza já je nechapu
Já bych to viděl jinak.
Já čtu mezi řádky....
Angličani budou určitě něco chtít, tak nám lezou hezky do ři...
A to se čechům líbí, protože to je jim vlastní....
A němci se ktomu ani nevyjadřujou, protože vědí své.
A na Oktávce je fuck dobrej jen ten naftovej motor, který stejně není český....
gelty píše:Já bych to viděl jinak.
Já čtu mezi řádky....
Angličani budou určitě něco chtít, tak nám lezou hezky do ři...
A to se čechům líbí, protože to je jim vlastní....
A němci se ktomu ani nevyjadřujou, protože vědí své.
A na Oktávce je fuck dobrej jen ten naftovej motor, který stejně není český....
Jo presne tak.... Nemci to berou s klidem... Prece nenechaji BMW takovym vlezprdelacum!!!
Byl bych v klidu...předně jde o to, co to bylo za výzkum, anketu nebo co, profil respondentů atd., je-li to vůbec možný brát vážně. Pak jde taky o statistickej efekt: u nás je na silnicích pořád ještě neporovnatelně víc koktávek než bavoráků, tak holt nadáváme na koktávky (což má taky svoje reálný opodstatnění), no a v Anglii je to obráceně. Myslím, že průměrnej Angličan v žádný škodovce v životě neseděl a zná to jen z prospektů. Jsou holt mimo
Jiná věc je, že český tisk vždycky horlivě přinese jako top news něco, co v těch anglickejch novinách je úplná sr..ka na okraji zájmu. No, může jít
taky o vyfikanou reklamku, že ?
raff píše:Byl bych v klidu...předně jde o to, co to bylo za výzkum, anketu nebo co, profil respondentů atd., je-li to vůbec možný brát vážně. Pak jde taky o statistickej efekt: u nás je na silnicích pořád ještě neporovnatelně víc koktávek než bavoráků, tak holt nadáváme na koktávky (což má taky svoje reálný opodstatnění), no a v Anglii je to obráceně. Myslím, že průměrnej Angličan v žádný škodovce v životě neseděl a zná to jen z prospektů. Jsou holt mimo
Jiná věc je, že český tisk vždycky horlivě přinese jako top news něco, co v těch anglickejch novinách je úplná sr..ka na okraji zájmu. No, může jít
taky o vyfikanou reklamku, že ?
To je vlastne pravda... Vsak oni okusi jaky to je a prejdou na Bafo...
BMW je přece v automobilovém světě pojem a stálice jezděj vtom fandové průměrný lidi a E65 prece špička ledovce pracháči manažeři atd prostě a stručně kdo chce udělat dojem a pěstuje si image sáhne po BMW kdo žije v totalitě a kalkuluje dostupností a cenou dílů jakožto servisem tak sáhne po tý mršině koktávce ale bude pěkně vedle díly nejsou žádná láce a servis jakbysmet, a ta jízda a nikdo se za tebou neohlídne ale za pěkným BAWEM nedej bože M3 v kožichu stojej zástupy ženskejch i chlapů co si prohlížej svůj životní sen a už toho je dost erorr
karosmyk píše:BMW je přece v automobilovém světě pojem a stálice jezděj vtom fandové průměrný lidi a E65 prece špička ledovce pracháči manažeři atd prostě a stručně kdo chce udělat dojem a pěstuje si image sáhne po BMW kdo žije v totalitě a kalkuluje dostupností a cenou dílů jakožto servisem tak sáhne po tý mršině koktávce ale bude pěkně vedle díly nejsou žádná láce a servis jakbysmet, a ta jízda a nikdo se za tebou neohlídne ale za pěkným BAWEM nedej bože M3 v kožichu stojej zástupy ženskejch i chlapů co si prohlížej svůj životní sen a už toho je dost erorr
Nejsmutnější na tom je, že lid český je tak zblblý, že za oktávku těsně po leasingu - cca 3 - 4 roky starou je ochoten dát až 60 % z pořizovací ceny, kdežto u BMW ztěží 40 %. Z tohy vyplývá, že investice do oktávky je pro normálního člověka relativně výhodnější.
Pokud je to pravda, tak mi to žíly fakt nekrátí, protože Angličani jsou celkově ujetí... kdo to kdy viděl aby se jezdilo vlevo... a o jejich mentalitě nebo hygieně ani nemluvě.... Takže jsem v klidu