Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Podelany vokurky...sakra
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak jeden kratky pribeh.....mozna to bude nezazivny!
Jako zoufalci me pripadaji po dnesni projizdce vecerni prahou fizlove na ulici!kor ty mlady vokurky co si myslej jak jsou mega drsny, ze maji zelenou vesticku a stejnokroj ve kterym se jim tak akorat pari prdel a koule.......Jedu si tak s mladou vecer od McVraha a najednou vidim jak se predemnou kimaci sem tam nejaky svetylko.."ajaj vokurky" tak zastavim a oni na me ze silnicni kontrola...tak jim dam vse potrebne a vylezu z auta, abych si je prohlidnul....a ejhle tri nevymrdly dvacetilety trapacci.... Tak se jich zeptam: "nejakej problem?" a oni na to "co ten vejfuk" ja na to "normalni ne?" oni "mate to moc hlasity!" a ja "no me se to nezda!vy jste to necim merily?" oni na to "ne ,ale je to slyset!" ja" jo?no ja nic neslysim!uz jsem to auto takhle koupil cely a jsem spokojenej!" v tom jeden drsnacek povida se svinutyma rukama:"To se me nelibi!" a dalsi" tak to bude za litr!" a ja na ne:" coze?za co!to vam nedam!" tak na chvilinku zmlkly, jako kdyby se snazily premyslet a pak ten hlavni vychrlil "tak se podivejte kolik mate v penezence....alespon pet set..." musim rict, ze tahle veta me vzdy dostane...tak jsem sel delat jako ze se divam jdu do auta v tom mlada zacala nadavat do kretenu hajzlu atd...tak jsem vyndal dve kila a stovku jsem si pujcoval od mlady abych zahral divadlo...(nemusely vedet ze zrovna cirou nahodou mam ve srajtofly 10k.....)tak jsem zase vylezl z auta a zamaval jim pred xichtem trema stovkama!a oni na to"ee to je malo!tech pet set by nebylo?" ja na to "NE!" a oni"tak si bezte sednout my vam to napiseme na slozenku..."hmm .tak sedim v kare asi 10min. , kdyz v tom pripajda jeden a rika s usmevem "mate ty tri stovky? debyl jeden....tak jsem mu je vrazil!a on na me vysipal blocky!coz me docela prekvapilo!a na zaver povida "koukejte s tim neco udelat...ztlumte to, nebo to sundejte! dalsi nemusi byt hodni jako my!" he he to tak... Tak mu s usmevem povidam "dokud budou na silnicich jezdit motorky,trabanty,kamiony atd.... tak nic sundavat nebudu, protoze ja se mezi nima neslysim!!!tak sklapnul, vratil me doklady a odesel.....tradaaa tak nastartuju ...trochu pred nima polechtam plyn a frciiim......musim rict, ze jsem z toho mel fakt dost! ty mlady vokurky jsou fakt horsi nez starci!a mlada nadavala jeste snad hodinu potom!KONEC
Jako zoufalci me pripadaji po dnesni projizdce vecerni prahou fizlove na ulici!kor ty mlady vokurky co si myslej jak jsou mega drsny, ze maji zelenou vesticku a stejnokroj ve kterym se jim tak akorat pari prdel a koule.......Jedu si tak s mladou vecer od McVraha a najednou vidim jak se predemnou kimaci sem tam nejaky svetylko.."ajaj vokurky" tak zastavim a oni na me ze silnicni kontrola...tak jim dam vse potrebne a vylezu z auta, abych si je prohlidnul....a ejhle tri nevymrdly dvacetilety trapacci.... Tak se jich zeptam: "nejakej problem?" a oni na to "co ten vejfuk" ja na to "normalni ne?" oni "mate to moc hlasity!" a ja "no me se to nezda!vy jste to necim merily?" oni na to "ne ,ale je to slyset!" ja" jo?no ja nic neslysim!uz jsem to auto takhle koupil cely a jsem spokojenej!" v tom jeden drsnacek povida se svinutyma rukama:"To se me nelibi!" a dalsi" tak to bude za litr!" a ja na ne:" coze?za co!to vam nedam!" tak na chvilinku zmlkly, jako kdyby se snazily premyslet a pak ten hlavni vychrlil "tak se podivejte kolik mate v penezence....alespon pet set..." musim rict, ze tahle veta me vzdy dostane...tak jsem sel delat jako ze se divam jdu do auta v tom mlada zacala nadavat do kretenu hajzlu atd...tak jsem vyndal dve kila a stovku jsem si pujcoval od mlady abych zahral divadlo...(nemusely vedet ze zrovna cirou nahodou mam ve srajtofly 10k.....)tak jsem zase vylezl z auta a zamaval jim pred xichtem trema stovkama!a oni na to"ee to je malo!tech pet set by nebylo?" ja na to "NE!" a oni"tak si bezte sednout my vam to napiseme na slozenku..."hmm .tak sedim v kare asi 10min. , kdyz v tom pripajda jeden a rika s usmevem "mate ty tri stovky? debyl jeden....tak jsem mu je vrazil!a on na me vysipal blocky!coz me docela prekvapilo!a na zaver povida "koukejte s tim neco udelat...ztlumte to, nebo to sundejte! dalsi nemusi byt hodni jako my!" he he to tak... Tak mu s usmevem povidam "dokud budou na silnicich jezdit motorky,trabanty,kamiony atd.... tak nic sundavat nebudu, protoze ja se mezi nima neslysim!!!tak sklapnul, vratil me doklady a odesel.....tradaaa tak nastartuju ...trochu pred nima polechtam plyn a frciiim......musim rict, ze jsem z toho mel fakt dost! ty mlady vokurky jsou fakt horsi nez starci!a mlada nadavala jeste snad hodinu potom!KONEC
Pivson píše:No někdy to je buzerace. Chce se to ohanet atestem, ze to tak proslo technickou, ze to je origo dil a tak..... Je malo kterejch tomu rozumí. Ovsem zaleze jak moc to ma shlucný, pokud je to velkej kraval tak máš smůlu.
Tak,tak. Když to moc řve tak jsou na to náchylný stejně jako na různá světýlka a podobně.
No pokial ti to nezmeraju certifikovanym merakom hluku, nemali by ti nic vycitat, pretoze hlasitost je subjektivna vec a vlastne nemaju ziaden dokaz o tom, ze je ten vyfuk hlucny, na vsetko by mali byt normy a tabulky. To je ako keby ta zastavil a povedal ti, ze si siel moc rychlo, a ty by si povedal, ze nie, a on, ze jemu sa to ale zda, bez radaru ti nic nemoze, pokial ide o rychlost, takisto bez hlukomera a skolenia o akustike by ti takisto nic nemal...... treba ich nabuduce poslat doprdele a vypytat si meraci protokol:-)
Zave_M50 píše:Presne tak.. Kopnout je do riti!!!! :wink:
Takhle s nima vyjebal kamoš a oni museli zklapnout, ovšem pak ho pul hodiny kontrolovali // žárovky, lékárnu.... všecko // a dostal flastr za málo nafouklý rezervo. Tlak musí být takovej, jakou máš předepsanou max hodnotu --> vepředu mám 2.4 , vzadu 2.8 , čili min 2.8 baru.
A za 500,-
A za to jim to už dát musíš............ děvkám
-
- Kontaktovat uživatele:
mrknete sem... http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... pic&t=4509
-
- Kontaktovat uživatele:
Hele, ty policajty asi vzrušuje utíraní ptačího trusu,né?
Jestli jo, tak mi je pošli, já jim nechám očistit všechny naše služeb.auta, včetně proskleného autobusu
A já bych jim taky kvůli výfuku nic nedal, ale věřím, že by si vždycky něco našli!
Ti mladí závidí naše káry, proto jsou nasraní!
Ale né všichni, jsou tací, co mě zastavili jen ze zvědavosti (od tetky v 330D(viděli jste foto) ) a jen že jestli se můžou podívat dovnitř....
Očumovali, slintali a pak popřáli :Gute Reise.....

Jestli jo, tak mi je pošli, já jim nechám očistit všechny naše služeb.auta, včetně proskleného autobusu

A já bych jim taky kvůli výfuku nic nedal, ale věřím, že by si vždycky něco našli!
Ti mladí závidí naše káry, proto jsou nasraní!

Ale né všichni, jsou tací, co mě zastavili jen ze zvědavosti (od tetky v 330D(viděli jste foto) ) a jen že jestli se můžou podívat dovnitř....

Očumovali, slintali a pak popřáli :Gute Reise.....

-
- Kontaktovat uživatele:
alp píše:no to ja mam samy sikovny story,
akorat jedno jsem se naucil a drzim se toho i kdyz spacham prestupek (zatim jich teda moc nastesti nebylo, jenom dva, jedna rychlost a jednoparkovani:) ). Pokud jsou policajti slusny, tak v pohode, ale pokud jsou neprijemni, tak se hadam a rejpu ac ve vsi pseudo slusnosti))
tak tak.... taky me dorazil jeden co me stavil a rikal ze jsem jel predchvili kolem a nemel jsem pasy... po minute skoro hadani jsem mu chtel rict ze to ze nejsem pripoutany videl (byl jsem, zasadne se poutam) ale to ze jsem telefonoval nevidel

neviem, ako je to u vas,a le asi snad rovnako. No na slovensku, pokial by policajt argumentoval, ze oni su dvaja a ty len jeden, cize oni maju pravdu, tak je to blbost, lebo obaja su verejni cinitelia, zastupuju policiu a ta je len jedna, cize je to stale tvrdenie proti tvrdeniu, aj keby ich bolo 10 a ty sam. a neni na tebe dokazovat, ze si priestupok neurobil, ale je ich pracovnou naplnou dokazat, ze si ho urobil. A to jedine dokazom, co moze byt fotka, video zaznam, sudny znalec....... atd, pozor, pokial je vsak s policajtmi civilista, uz moze sluzit ako svedok a vtedy to uz neni tvrdenie proti tvrdeniu.