Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
e24
-
- Klubové ID: 151
- Kontaktovat uživatele:
Je to možný, nehádám se, je fakt že jsem v šestce ještě nesedělRedBaron píše:Mohu tě ubezpečit, že pokud tvé dítě nemá metrák nebo víc než 180 cm, tak jsou zadní sedačky u šestky jedny z nejlepších anatomů, ve kterých jsem seděl a ani po dvou hoďkách v nich nebolí záda ani nic jiného.voko21 píše:Kua, to bych nevěřil kolik 6stek je v ČR. A to na tom srazu (http://bmw.paleo.cz/) určitě nebyli všichni. E24 je krásný auto, ale mě by se nehodila z hlediska velikosti zavazadlového prostoru a z hlediska 2 dětí ,které vozím vzadu na sedačkách. Jinak bych ho bral jeko druhé auto, ale chce to větší garáž. Nerad bych ho nechával venku.
Mimichodem, nedělalo se taky cabrio?
Co se týče zavazadlového prostoru, je na tom šestka až na vybrání zadní stěny líp než E34, když jsem rychloupínákem sundal přední kolo, narval jsem běžný horský kolo dovnitř a zaklapnul za ním kufr!
Opravdu jediné, v čem je šestka na prdlačku, je ochrana proti korozi, u nás prostě odejde karosérie po pár zimách a člověk už s tím prožraným keplem pak moc parády neudělá.

- George_D
- Klubové ID: 49
- Kontaktovat uživatele:
Jsou to krasavice a ty staré originální tvary už jim nikdo nesebere.
Ty nový jsou tedka nic moc
, ale časem se na ně zvykne a půjde to dál 

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
-
- Klubové ID: 90
- Kontaktovat uživatele:
Taky bych rekl... Ze casem nynejsi 6-ky budou taky krasny... Ale nebudou mit uz uspech jako tyto... Pac na tu dobu co se to delelo tak to byla spicka z aut... Ted je to sic taky spica ale uz ne tolik...George_D píše:Jsou to krasavice a ty staré originální tvary už jim nikdo nesebere.Ty nový jsou tedka nic moc
, ale časem se na ně zvykne a půjde to dál

Vím, že na 6tku ulítáváš a je to pro tebe to nejlepší auto na světě a opěvuješ jí všude kde můžeš, mě se taky 6tka líbí, ale s tím prostorem vzadu, to bych si dovolil nesouhlasit....RedBaron píše: Mohu tě ubezpečit, že pokud tvé dítě nemá metrák nebo víc než 180 cm, tak jsou zadní sedačky u šestky jedny z nejlepších anatomů, ve kterých jsem seděl a ani po dvou hoďkách v nich nebolí záda ani nic jiného.
Jet se tam dá, to jo, ale že by to byla taková pohoda, to zase ne.