Jawak píše:320d, rv 03/99, stribrna metla, najeto poctivych 142k km, dolozeno fakturama a serviskou, tatik si vede dokumentaci, jsou tam uplne novy ContiSportCont. II, asi pred 15k obe predni ramena a loziska, silentblok motoru a vaha vzduchu. Proste lestenka, rodinny vozitko.
Sorry, ze se do toho pletu, ale to se musi u e46 menit ve 137.000km takovyhle veci???
Chlape to auto jezdí,jestli máš pocit,že auto se do 500.000 km nesere tak to je fajn... No je super koupit auto od někoho takového.... ale bohužel to lidi u nás neumí ocenit !!!
Samozrejme, ze nemam pocit ze se auto do 500.000km nesere, sam sem takovej magor co do auta sype prachy, aby bylo v cajku. Kdyz jsem koupil tu svoji 328, tak mela najeto 160.000 a vymenil jsem vsechny cepy a silentbloky na predni naprave, ne ze by byly vsechny v prdeli, ale chtel jsem to proste udelat jen jednou a ne pod to lizt 10x. U ty e46 mi to jen pripadalo divny vuci kilometrum, tak ted mi to Jawak vysvetlil...
Jawak píše:Nemusí, ale odešlo jedno rameno, resektivě ložisko, bouchalo to a protože si tatík potrpí na bezvadnost, tak radši nechal na doporučení vyměnit všecko, což jsem mu nemohl rozmluvit s tím, že se mám starat radši o svoji popelnici Neodešlo to všechno naráz, ten silentblok dělali zároveň s ramenama a na tu váhu vzduchu jsem musel upozornit já, protože jsem měl možnost jet v jiné 320d a ta jela o dost líp. Nakonec vyklopili, že už je ta váha vadná od výroby, čehož si tatík (něco jako pan klobouk) nikdy nevšiml, až když jsem začal otravovat, že to má nechat prohlídnout, že se mi na tom něco nezdá. Ta váha je tam vyměněná asi od velikonoc. Zítra budou fota
Já bych to typoval na vadu materiálu, ikdyž 120k km je už dost. Tatík se vždycky snažil objíždět ty jamy a nikdy jsem neviděl, že by s tím autem krawil, jako my (nebudu jmenovat) Občas mi to půjčil, ale nerad, protože ví jak já jezdím, na krawení jsem v té době měl k dispozici Koktávku 1.9TDI, ideální na vybírání pangejtů. S coupátkem teď objíždím snad každý kanál, s tím tvrdým štelovacím podvozkem je utrpení jezdit po horších cestách.
Lukas H. píše:Ja delam komplet predek cepy+silentbloky kazdych 15-20tis km... Za tu dobu uz jsou nacaty... Je to dan za to ze jezdis na 17" +
Tak to je něco... Každou výměnu oleje dělat GO nápravy... nesmíš jezdit jako prase asi...
Ty predni cepy nejsou nic jineho nez spotrebni zbozi, nic nevydrzi... Teda aspon na E36, to ti rekne kazdej mechanik... Kdyz jezdis na 15" 205/60 tak vydrzi tak 30k km...