Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Šetřilo se nebo co?
Je to blbost, ale jen mě napadlo, proč je spojkový pedál v E36 z umělý hmoty?
Nebo se mýlím? Vrže mi při sešlápnutí, ale fakt děsně, nastříkal jsem tam jakýsi speciální sprej, kam jsem dosáhl a po třech dnech to začalo znova. Tohle jsem u jiných aut nikdy neřešil. Asi mě nemine větší rozborka nebo jezdit s vohuleným rádiem
To sem sám takovej nervák citlivej, nebo to máte taky?
- TURBO_KrteK
- Klubové ID: 65
-
Anonymous
Uz si to presne nepamatuju, musel bych tam vlizt, ale mam pocit, ze je to az nekde nahore, myslim, ze je to cep pedalu, muze se tam uplne nejhur, mel jsem toho WDecka plnej xicht, ale zabralo to...ale musim to rychle zaklepatBombarder píše:kde se to musi prostrikat??doxa píše:Nastrikal jsem tam WD pred trema mesicema a zatim pohoda, chce to tam ale poradne zalizt a nacakat to uplne vsude...TURBO_KrteK píše:hmm me taky, takze dotaz... povedlo se to nekomu "opravit" ?
Jinak ten plast mi taky nak nesedi
-
Georgis
- Klubové ID: 162
- Kontaktovat uživatele:
Taky mi vrzal spojkový pedál, vystříkal jsem vše pohyblivé MOSem od fy.Novato a vydržel nevrzat asi půl roku. Pak zase začal, tak jsem se smířil s tím, že pedál budu co půl roku vystříkavat a hotovo.....
Spíš mne sere takové to vrzání tapecírunku ve dveřích při každé ostřejší zatáčce a vrže mi spolujezdcova sedačka v náklonu, když na ni někdo sedí. Sedačku jsem demontoval a stejně jsem nic nenašel co by tam vrzalo....... Vrže vám v interiéru taky něco????
(si někdy připadám jak ve fáčku z roku 89, samý škaredý uvrzaný plast)
Spíš mne sere takové to vrzání tapecírunku ve dveřích při každé ostřejší zatáčce a vrže mi spolujezdcova sedačka v náklonu, když na ni někdo sedí. Sedačku jsem demontoval a stejně jsem nic nenašel co by tam vrzalo....... Vrže vám v interiéru taky něco????
(si někdy připadám jak ve fáčku z roku 89, samý škaredý uvrzaný plast)
-
Jawak
- Člen Klubu
- Klubové ID: 125
- Kontaktovat uživatele:
Mě ty sicny připadají, jak připevněný na nějakým plastu, nedá se to nijak přitáhnout, to nevychytali. Když to ale srovnám se stejně starými vozy jiných výrobců, tak se nemáme na co zlobit. Já tohle řeším takovým samolepícím molitanem, mě třeba vrzala sedačka (kůže) o loketní opěrku, tak jsem mezi to nalepil proužek toho molitanu a je po problému