Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

co byste rekly na tuhle karu?

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
bpytlik
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od bpytlik »

MK píše:
jogurt píše:tahle kara je z Holandska majitel mi ji nabizel za 260k byla bourana na predek

A servisní knížku to má českou? Nebo jakou? A do kdy vyplněnou? Že si pro auto radši nedojedeš do civilizovaný země... Tenhle model se přece už dá v pohodě přivézt, ne?

Asi ti tady "veteráni fóra" poradí zasvěceněji, ale já osobně už bych tady v týhle zemi nekoupil ani tříkolku a rozhodně ne BMW trojkové řady 6 a méně let staré. Jedině že by bylo koupené v ČR a opravované v aut. servisu a se servisní knížkou pěkně od začátku až do konce. Což je téměř utopie, protože pěkná auta si do osobního vlastnictví často kupují sami zaměstnanci firmy, které vůz patřil Pravděpodobnost prodeje nebouraného/nezbastleného auta od "lidí z ulice" je hrozivě malá. Navíc, málokterý soukromý majitel BMW šest a více let starého auta má (nebo je ochoten dát) prachy na havarijní pojistku, takže každá bouračka z vlastní viny je finanční průser a šmudlá se to na koleně v garáži z dílů z vrakárny, málokdo je skvělý automechanik s technickým zázemím a co je nejhorší: málokdo je ochoten práci - a to i za slušný prachy - udělat opravdu pořádně.

Takže já bych se vyprdnul na všechny Tipcarsy. Nemusíte s tím souhlasit, je to jen můj názor.

Tak sem asi jeden z mala co ma havarijni :)
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#22 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

to jsme dva :-)
“Ability is what you're capable of doing.”
jogurt

#23 Příspěvek od jogurt »

MIKI píše:
jogurt píše:tahle kara je z Holandska majitel mi ji nabizel za 260k byla bourana na predek

Takze jsi v tom jel a scihnul to?a tvuj zaver?za 260k je uz lepsi nabidka....
cislo na toho majitele bys uz asi nemel!co? :blink:

v aute sem nejel majitel mi volal sam, telefon mam nekde doma
pokusim se ho najit
gelty
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od gelty »

Rok 98???? :lol: :lol: :lol:
Nechci se opakovat, protože každý pak je tady namě namíchnutý, tak jen řeknu, že fakt to a)bourané bylo
nebo
b) rok max.96
a ostatní a? si myslí co chcou..... 8) 8)
jogurt

#25 Příspěvek od jogurt »

telefon na majitele 603 25 65 52
MIKI
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od MIKI »

jogurt píše:telefon na majitele 603 25 65 52

DIKEC :!:
Odpovědět