jogurt píše:tahle kara je z Holandska majitel mi ji nabizel za 260k byla bourana na predek
A servisní knížku to má českou? Nebo jakou? A do kdy vyplněnou? Že si pro auto radši nedojedeš do civilizovaný země... Tenhle model se přece už dá v pohodě přivézt, ne?
Asi ti tady "veteráni fóra" poradí zasvěceněji, ale já osobně už bych tady v týhle zemi nekoupil ani tříkolku a rozhodně ne BMW trojkové řady 6 a méně let staré. Jedině že by bylo koupené v ČR a opravované v aut. servisu a se servisní knížkou pěkně od začátku až do konce. Což je téměř utopie, protože pěkná auta si do osobního vlastnictví často kupují sami zaměstnanci firmy, které vůz patřil Pravděpodobnost prodeje nebouraného/nezbastleného auta od "lidí z ulice" je hrozivě malá. Navíc, málokterý soukromý majitel BMW šest a více let starého auta má (nebo je ochoten dát) prachy na havarijní pojistku, takže každá bouračka z vlastní viny je finanční průser a šmudlá se to na koleně v garáži z dílů z vrakárny, málokdo je skvělý automechanik s technickým zázemím a co je nejhorší: málokdo je ochoten práci - a to i za slušný prachy - udělat opravdu pořádně.
Takže já bych se vyprdnul na všechny Tipcarsy. Nemusíte s tím souhlasit, je to jen můj názor.
Rok 98???? Nechci se opakovat, protože každý pak je tady namě namíchnutý, tak jen řeknu, že fakt to a)bourané bylo
nebo
b) rok max.96
a ostatní a? si myslí co chcou.....