Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

zoufalci na silnici

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#1 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

Tak vcera jsem bohuzel na jednoho takovyho zoufalce narazil. Jedu si klidne po magistrale a uz delsi dobu za sebou sleduju evidentniho idiota s modrejma ledkama ve svetlometech, v tmavejch brejlich jak zaziva pocity pilota F16tky pri forsazi ve svym uzaznym rozpadajicim se Oplu.
(pocitam ze clen tuning fora :-) )
Na takovy lidi si davam obvykle velkej pozor a tak sem se rozhod prejet do jinyho pruhu. Kouknu do zpetnyho a ten moula s vyrazem zavodnika tesne pred narazem do betonovy zdi za mnou. Hmm, rikam si, pan je zavodnik .. necham ho vycukat se. Na pavlaku stojime za sebou na cerveny a kolona se pomalu rozjizdi. Tak jak to bejva, posledni rovnej pruh k muzeu je zasekanejsi a ja musim brzdit driv. Vsechno je v naprosty pohode az najednou zaregistruju toho diodovyho pitomce jak se na me zezadu riti. Evidentne predcenil svy mistrny ridicsky umeni o kterym nemuze nikdo pochybovat a ozvala se tupa rana a vzduchem zacalo poletovat neco plastu. Kurwa, rikam si, tohle jsem presne cekal .. za co? Proc zrovna ja musim narazit na idiota? .. zastavuju, davam vystrazny a jdu se mrknout v hruznym vocekavani dozadu. Nastesti nic moc nevidim. Lista, kde jsou cidla PDC je vycvakla, trosku odrena a naraznik pod ni taky. Ale jen lehce, ani lak nepovolil. Na prvni pohled neni nic videt. Celkem uspokojenej vysledkem zvedam hlavu abych nasel toho megakretena, vyrval mu ty modry diody ze svetel a naslapal mu je do kouli .. jestli teda nejaky ma. Ten idiot, po kterym tam zustalo kus zrcatka a neco plastu ale ujel. Mel fakt kliku .. myslim ze udelal dobre a ja zustanu na svobode :-)
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od patras Čestný člen »

fuckt idiot !!! tyhle typy jsou nebezpecny, stesti, ze to dopadlo takhle. Mohlo to dopadnout hur :) Kdyby mi takovej kok*t zboril moji prasifku tak ho asi zabiju ...
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
George_D
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od George_D »

Taky znam par Opelmachrů :biggrin: A včera taky jedu a nějakej "lama" se mi začal lepit na prdel tak jsem jel ke kraji a on furt ne a ne předjet. Nakonec se o to pokusil, tak jsem na to šlápnul a ani se neusral a zkroušeně se zařadil. Přijel jsem na benzínku že si dam kafe a za chvíli dorazil i on. Vylez z auta a okukoval mýho Compaktika. Vlez dovnitř šel kolem mě a řiká " Kdybys tam neměl to turbo tak ti naložim" :lol: :lol: Ja mu jen řrkl, že asi má pravdu, ale turbo nemám :oha: :lol: :lol: Tak jen sklopil uši a odcupital. :sneaky: Měl Rendla Lagunu 1,9 Tdi. :banana:
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#4 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

2 LOPOLO: Upřímnou soustrast, měl jsi si zapsat SPZ, takovej kokot potřebuju dát do držky.
sumachr
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od sumachr »

LOPOLO píše:Tak vcera jsem bohuzel na jednoho takovyho zoufalce narazil. Jedu si klidne po magistrale a uz delsi dobu za sebou sleduju evidentniho idiota s modrejma ledkama ve svetlometech, v tmavejch brejlich jak zaziva pocity pilota F16tky pri forsazi ve svym uzaznym rozpadajicim se Oplu.
(pocitam ze clen tuning fora :-) )
Na takovy lidi si davam obvykle velkej pozor a tak sem se rozhod prejet do jinyho pruhu. Kouknu do zpetnyho a ten moula s vyrazem zavodnika tesne pred narazem do betonovy zdi za mnou. Hmm, rikam si, pan je zavodnik .. necham ho vycukat se. Na pavlaku stojime za sebou na cerveny a kolona se pomalu rozjizdi. Tak jak to bejva, posledni rovnej pruh k muzeu je zasekanejsi a ja musim brzdit driv. Vsechno je v naprosty pohode az najednou zaregistruju toho diodovyho pitomce jak se na me zezadu riti. Evidentne predcenil svy mistrny ridicsky umeni o kterym nemuze nikdo pochybovat a ozvala se tupa rana a vzduchem zacalo poletovat neco plastu. Kurwa, rikam si, tohle jsem presne cekal .. za co? Proc zrovna ja musim narazit na idiota? .. zastavuju, davam vystrazny a jdu se mrknout v hruznym vocekavani dozadu. Nastesti nic moc nevidim. Lista, kde jsou cidla PDC je vycvakla, trosku odrena a naraznik pod ni taky. Ale jen lehce, ani lak nepovolil. Na prvni pohled neni nic videt. Celkem uspokojenej vysledkem zvedam hlavu abych nasel toho megakretena, vyrval mu ty modry diody ze svetel a naslapal mu je do kouli .. jestli teda nejaky ma. Ten idiot, po kterym tam zustalo kus zrcatka a neco plastu ale ujel. Mel fakt kliku .. myslim ze udelal dobre a ja zustanu na svobode :-)

Ahoj LOPOLO vim o cem mluvis, me se stala podobna vec sice ve vetsi rychlosti ale dopadl jsem hur- namackal me na svodidla a druhe auto pri pokusu odject naboural tak ze ho odhodil do svodidel na druhou stranu a vrele odjizdel co to slo.ze to musim rici tak skrousene bohuzel to byl kreten v BMW 5?? ale rozhodne nepatril do klubu ale byl to jeden z tech co si koupi auto nastrika vse co se da do cerne barvy i s oknama i svetlama a bud si zatrikal i spz a nebo ji radeji sundal.zakdopadne i pres to ze pak tu pani z druheho vozidla odvazela sanitka tak ten ??? se ani nesnazil zabrzdit a ujizdel co to slo.---policie mi po mesici poslala dopis ze pachatel neznami zaplatte si opravu ze sveho. "dekuji vyplacl jsem 80tis. jen tak...."
Slavisimo
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Slavisimo »

George_D píše:Taky znam par Opelmachrů :biggrin: A včera taky jedu a nějakej "lama" se mi začal lepit na prdel tak jsem jel ke kraji a on furt ne a ne předjet. Nakonec se o to pokusil, tak jsem na to šlápnul a ani se neusral a zkroušeně se zařadil. Přijel jsem na benzínku že si dam kafe a za chvíli dorazil i on. Vylez z auta a okukoval mýho Compaktika. Vlez dovnitř šel kolem mě a řiká " Kdybys tam neměl to turbo tak ti naložim" :lol: :lol: Ja mu jen řrkl, že asi má pravdu, ale turbo nemám :oha: :lol: :lol: Tak jen sklopil uši a odcupital. :sneaky: Měl Rendla Lagunu 1,9 Tdi. :banana:

Tak to je MASO :-))) :D
mayklmaykl

#7 Příspěvek od mayklmaykl »

teeda tady je to sama vesela story:-( tihle tuning dementi to je parada.nesnasim je protoze vetsinou maj sracky malem bez technicaku s kterejma akorat ohrozujou provoz a ten zbytek co ma koktavku a nee li treba leony nebo tak tak si myslej ze maj nejlepsi popelnici na svete a podle toho se chovaj.
zrovna pred 14ti dny typicka scena u liberce....jedes zrovnas tam cvaknul za 4 a koukas jak rucicka leze a zapalujes cigaaro pri poslechu vazne hudby....najednou svetla blinkry a troubeni kokot s koktavkou RS ktereho jsi pozvolna predjel kdyz byl v pravem pruhu na dalnici, najednou ti stoji za zadkem....a blika ti do hlavy modre nebo zelene urazen a dotcen ze si jedes.....finale stejne vypada tak,ze zatim co ja rezu zatacky a vklidu kourim ladim radio a pripadne telefonuju:-) on zpravidla proziva horor a drama v zapase s volantem no maa to cenu???ACH JO SYMFONIE DOZNELA dame tam za 5 a mej se....:-)ze je to bavi kdyz jim vetsinou ujede i 20let stary bawko nebo cokoli co se da povazovat za auto.....jsou to asi onanisti:-) jak to bylo "volume up widows down"??:-)
matej
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od matej »

stane se ze te nekdo nabori, to beru....
ale jestli by me naboril a ujel (neujel by ani s ferkem)......jezis ten by dostal!
Pitr
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Pitr »

No ze bych se asi posral vzteky o tom zadna :o) A jestli bych se na neco jineho v takove situaci zmohl o tom pochybuju... Zvlaste s mou musi vahou :) A zbrojak by mi nedali pac bych projel psycharnu.. bych ho rozstrilel na maderu :)
Bombarder
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Bombarder »

Pitr píše:No ze bych se asi posral vzteky o tom zadna :o) A jestli bych se na neco jineho v takove situaci zmohl o tom pochybuju... Zvlaste s mou musi vahou :) A zbrojak by mi nedali pac bych projel psycharnu.. bych ho rozstrilel na maderu :)

Jsi li slaby tak na to ser, predmety ruzny do ruky ber... :lol:
Huska
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Huska »

Bombarder píše:
Pitr píše:No ze bych se asi posral vzteky o tom zadna :o) A jestli bych se na neco jineho v takove situaci zmohl o tom pochybuju... Zvlaste s mou musi vahou :) A zbrojak by mi nedali pac bych projel psycharnu.. bych ho rozstrilel na maderu :)

Od Tebe to sedí :lol: :lol: :lol:

http://www.bmwklub.cz/files/olm_k_9.jpg
:-) Born to be for BMW :-)
:-) 344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d :-)
Bombarder
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od Bombarder »

Huska píše:
Bombarder píše:

Od Tebe to sedí :lol: :lol: :lol:

http://www.bmwklub.cz/files/olm_k_9.jpg

nektere fotky by se fakt nemely presentovat, kdyz na nich clovek vypada jak k...t.
bumira

#13 Příspěvek od bumira »

Já jednou stál na sídlišti a čekal až nějaká baba vyparkuje , že tam zaparkuju místo ní.Následně se za mě přiřítila oCtávka v kombiku a zavolantem nadějný manager, začal troubit na celý sídliště.Tak jsem vylez a povídám mu: "Dobrý den, prosím jen minutku počkejte než mi paní vyparkuje a já tam zajedu" - bez odpovědi , tak jdu do auta sedám si a zase troubení a nějaký hulákání s auta. Tak lezu ven a povídám to stejný a zase troubení.Tak mu povídám debile tak si ten svůj krám vypus? a smotej obejdi mě a zase si to nafoukni ale hlavně vypadni a netrub!
A on , že narozdíl ode mne má auto vyrobeno ještě v tomto století - ( :) což má pravdu) a že on čekat rozhodně nebude nebo? spěchá :D
Tak mu povídám , že čekat rozhodně bude , nebo? s takovym blbem já odmítám komunikovat.Tak se na mě rozběh, že mi plácne, akorát to nějak nezvládl a plácl jsem mu já a ještě se mi musel omluvit 8)
Následně odcestoval do oCtávky a někam telefonoval ( asi že dostal naplácáno :P ).
Pani už odjela tak jsem se chtěl rozjet a ten blb jak asi chtěl dát najevo "výkon" svého managerského vozu s 1,9turboropou na to šláp žvejknul si kolo o obrubník a jak rychle uhnul volantem nacpal to přesně svým chladičem do mého rohu nárazníku.
Tak jsem vylez , zase jsem ho plácnul a pak koukám , že mám odřenej nárazník a on v prdeli chladič a vše předním :lol: :lol: :lol:
Tak jsem se zasmál a povidám, jo to jsou ty auta z minulého století. 8)
Dande

#14 Příspěvek od Dande »

Takhle sem se jeste nenachechtal(vyfoukni-nafoukni),to je na posrani.Dobrej zazitek teda i kdyz skoda rozbityho auta.
Bombarder
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od Bombarder »

bumira píše:Já jednou stál na sídlišti a čekal až nějaká baba vyparkuje , že tam zaparkuju místo ní.Následně se za mě přiřítila oCtávka v kombiku a zavolantem nadějný manager, začal troubit na celý sídliště.Tak jsem vylez a povídám mu: "Dobrý den, prosím jen minutku počkejte než mi paní vyparkuje a já tam zajedu" - bez odpovědi , tak jdu do auta sedám si a zase troubení a nějaký hulákání s auta. Tak lezu ven a povídám to stejný a zase troubení.Tak mu povídám debile tak si ten svůj krám vypus? a smotej obejdi mě a zase si to nafoukni ale hlavně vypadni a netrub!
A on , že narozdíl ode mne má auto vyrobeno ještě v tomto století - ( :) což má pravdu) a že on čekat rozhodně nebude nebo? spěchá :D
Tak mu povídám , že čekat rozhodně bude , nebo? s takovym blbem já odmítám komunikovat.Tak se na mě rozběh, že mi plácne, akorát to nějak nezvládl a plácl jsem mu já a ještě se mi musel omluvit 8)
Následně odcestoval do oCtávky a někam telefonoval ( asi že dostal naplácáno :P ).
Pani už odjela tak jsem se chtěl rozjet a ten blb jak asi chtěl dát najevo "výkon" svého managerského vozu s 1,9turboropou na to šláp žvejknul si kolo o obrubník a jak rychle uhnul volantem nacpal to přesně svým chladičem do mého rohu nárazníku.
Tak jsem vylez , zase jsem ho plácnul a pak koukám , že mám odřenej nárazník a on v prdeli chladič a vše předním :lol: :lol: :lol:
Tak jsem se zasmál a povidám, jo to jsou ty auta z minulého století. 8)

to snad ani neee, takovy picus a jeste ti zkurvil auto ?? asi bych to resil soukromou popravou :) ne, kazdopadne jsem se pousmal. mozna by jsi to mel zeditovat a trosku priostrit :D
Fatal Design
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od Fatal Design »

LOPOLO píše:... nic moc nevidim. Lista, kde jsou cidla PDC je vycvakla, trosku odrena a naraznik pod ni taky. Ale jen lehce, ani lak nepovolil. Na prvni pohled neni nic videt ...

Dotaz pro nás amatéry (teda alespoň mně) : co je to PDC ??
Dande

#17 Příspěvek od Dande »

Nejspis parking asistent.
Fatal Design
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od Fatal Design »

Dande píše:Nejspis parking asistent.

A to je u E36 normální ??
skautik Čestný člen
Čestný člen

#19 Příspěvek od skautik Čestný člen »

?

to je normalni u vsech aut kde jsi ochotnej za to zaplatit :)
Dande

#20 Příspěvek od Dande »

Nic jinyho na co by tam byly cidla me nenapadlo mohl si je dodelat.Treba se ozve nekdo co to vi.Uz mlcim. :wink:
Odpovědět