Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

znameni

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
Dande

#21 Příspěvek od Dande »

Tam aj tam jeste lepsi napad.
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#22 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

ManyP píše:Luke tebe me je fakt lito pac na srazu s tebou ani slovo a ke klubu se moc hlasit nechces! Sou tu i hezci auta a dali by si tam nejake to znameni. Jen me tak pripada ze e30 klub ma nejlepsi fandy pac ti dou do vseho a cim novejsi auto tim vetsi upadlici. (zase tu od mnoha dostanu pomrd ale aspon su uprimnej). Takhle se na nicem nikdy nedomluvime a to uz vubec ne na nejakych srazech jen bmwklubu.
Tragedie

Chces rict ze jsi mluvil z kazdym jen se mnou ne? :) Nechci se hlasit ke klubu? :lol: Voe ja byl jeden z tech co ho zakladal tak tu nepovidej takove pikacoviny... Krom toho mam na aute ctyri klubovy samolepky ,ktery ale uz bohuzel neplati... Hele a copak ma zasrana samolepka spolecnyho s tim jak ma kdo peknou karu to mi vysvetli... Proste jinam nez na bocni zadni okna samoleoku nedam jelikoz se mi to nelibi a tim koncim... Sraz klubu byl v zime ve Zline, ale nejak jsem te tam nevidel, cim to asi bude? Takze tu prestan moralizovat o tom jak tu neni zadnej klubovej fanda a radsi se hod do klidu... :wink:
N54 PWR
skautik Čestný člen
Čestný člen

#23 Příspěvek od skautik Čestný člen »

ja bych to nijak neresil, kdo chce samolepku at si da kde chce jakou chce + mozna bych standardizoval zadni okynko, tot vse.

osobne bych to videl pouze zadni bocni sklo a mozna mikro nalepku nad levym zadnim svetlem
skautik Čestný člen
Čestný člen

#24 Příspěvek od skautik Čestný člen »

stejne to vidim jen na jednoduchy bezpatkovy styl pisma nic extra, bili na sklo v urcite velikosti, ostatni at si velikost urci jakou chteji a nalepi si to kde chteji :)
ManyP
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od ManyP »

Luke muzeme dat nekdy rec a na tu se fakt moc tesim pac me muzes pak dat najevo jake ses tu pan. Zakladal si to? O tak to smekam pac to byl supr napad tento klub ne to nema co rict ale promin za to ti preca ja nepolezu do prdele. Chlape dyt bych se do te tve ani nevlezl.
Ale co pivko si s tebou klidne dam a snad te poznam trosku lip treba si budeme rozumnet. Jen aby to neskoncilo spatne to by me fakt mrzelo pac ja mam klub rad a nebojim se to rict a ani to davat najevo. Kluci vim ze ste tu parta a mezi vas se dostat je fakt tezke ale myslel sem to prva jako jen hru na registraci "rizek" ale kdyz to jen hra neni tak to jste me fakt zklamali.
No ale mas to auto krasne to vis vetsina z nas tvych kvalit nedosahujeme.
Se ti proto musim omluvit jestli sem te nasral.
Ale dik za to ze si na to reagoval tak jak sem predpokladal.
ManyP
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od ManyP »

jo a prosim Luke nezlob se na me. Vis ja su jeste moc mladej a nezkusenej tak me o nekdy aji ujede. Sorry
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#27 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

Nejak nechapu co jsi tvou reakci chtel rict ani jestli jsi ji myslel vazne, ale kazdopadne to nebyla odpoved na to co jsem se ptal... :)
N54 PWR
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od patras Čestný člen »

Lukas H. píše:
Turek píše:Co udělat podložky pod SPZ. Ty by nikomu nevadily!!! 8)

Me jo.. :)

me taky :)
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od patras Čestný člen »

asi se bude muset udelat samolepka na spz, cezetka s nazvem klubu, pak samolepka na lampu a na zadni okno ... proste kazdymu vyhovuje neco jinyho :lol:
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
Peet

#30 Příspěvek od Peet »

Já bych se teda zařadil mezi zastánce nějaké té samolepky. Zdá se mi rozumná ta malá samolepka na zadní boční okno, ale když o tom tak přemýšlím, uznejte i to, že na kupéčku toto vypadá dobře, ale na saloonu ...no nevím, to už mi připadá spíš blbé. Jinak bych taky nerad měl auto olepené nějakýma děsivýma samolepkama.
Co se týče předního okna, nevím jak vy, ale leckdo tam už má nějaké clonítko nebo takový ten origo zatmavený zelený pruh, když se samolekpa nalepí zevnitř, bude z bílé zelená a z případných barev pabarvy. Asi by teda byla lepená zvenku??????
Myslím, že dozadu stačí nějaká malá, decentní samolepka, protože když někoho dojedeš a vidíš, že tam má něco nalepeného, je to na tobě, jestli se na to podíváš a nebo si ani nepřibrzdíš a předjedeš kolem něj:o))...prostě když jsme schopni si na zadku auta přešíst třeba co tam má za motor, klubová samolepka by neměla být problém.
Co se textu týče, líbí se mi slogan POWERED BY BMW, pak by tam teda asi mělo být BMW klub Česká republika a někde i ta přezdívka. Ne nutně všechno na jedné samolapce. Možná taky www. No je to téma, tady se rozhodně všichni neshodneme. Asi bude více míst pro umístění, tak bude na každém, jestli si ji dá i na přední okno, nebo jestli si objedná jen malou na boční okýnko, ale každopádně by bylo fajn se na silnicích a parkovištích potkávat a hlavně poznávat. sakra, toto téma je boj, sám v tom mám pěknej bordel:o)))
Peet

#31 Příspěvek od Peet »

Co třeba jen samolepka na ochrannou ličti nárazníku. V předu i vzadu na levé straně zhruba pod světlem. Tam by byl třeba jen slogan a podrobnější KLUBOVÁ samolepka by byla třeba na tom bočním okýnku a tam už by byly podrobnější info, jako třeba i www, přezdívka a název klubu, pochopitelně. + třeba nějaké to logo. Prostě pro rozpoznávání jen všichni stejný slogan (stejná samolempka) na stejném místě vpředu a vzadu (dle uvážení každého, jestli se ocejchuje tam nebo jen tam) a pro bližší info nějaká pěkná klubová samolepka na bočním okýnku.
Ale ta ochraná lišta je pro někoho asi riziková plocha, že?? :o)))..no je to mazec. Každopédně bych to viděl na tři druhy samolepek: předek, zadek, klubová boční...a už bude opravdu na každém, jestli si je dá všechny tři, nebo jen jednu, dvě. U klubové boční bych neřešil umístění, u těch potkávacích striktně dáno.
margos
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od margos »

Myslite neco takoveho? To me jen tak v rychlosti napadlo a myslim, ze cim min barev a jednoduchost tim lepsi cena :wink:
Přílohy
bmwklub kopie.jpg
bmwklub kopie.jpg (14.39 KiB) Zobrazeno 1558 x
Dande

#33 Příspěvek od Dande »

Me by tohle sedelo.Patrasi ty ses takovej grafik se mi zda udelej taky nakej navrh.
Huska
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od Huska »

Tady máte odkazy jak to probíhalo na E30 foru a snad vyřešíte věc rychleji.

http://forum.e30.cz/viewtopic.php?t=308 ... =samolepky

http://forum.e30.cz/viewtopic.php?t=757 ... =samolepky

http://forum.e30.cz/viewtopic.php?t=266 ... =samolepky

Jinak podle mě by měli mít všichni stejnou a na stejném místě jinak se zas nepoznáme.

Tady je návrh dle E30:
Levý dolní roh předního okna a Levý horní roh zadního okna (v případě že není hodně zatmavené)

- je to v místě kde není dálniční známka
- je hezky vidět při čelním setkání dvou vozidel na cestě
- je v místě kde nezabírají stěrače .. tudíš není ve viditelné ploše okna a policajti nemohou nic namítat
- nevadí ve výhledu
- zadní je vidět při předjíždění pomalejšího vozidla

Samozřejmě že toto řešení nebude vyhovovat všem, ale upřímně, kdo chcete nějakou velkou samolepku? A naopak malou.... na tabulce pod SPZ jde při jízdě vidět akorát velký ...... Samozřejmě že desing je důležitý, naše má velikost znaku a je orámována bílým kruhem 0,5cm aby nezanikala při jízdě.
Přílohy
sam malá.jpg
sam malá.jpg (28.96 KiB) Zobrazeno 1536 x
:-) Born to be for BMW :-)
:-) 344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d :-)
Fatal Design
Kontaktovat uživatele:

#35 Příspěvek od Fatal Design »

Nechci do toho moc kibicovat, protože svého BMWáčka ještě nemám (ale už jsem E12 měl !!)

A co to udělat v chromu ?? Něco jako mají někteří prodejci a dát to dozadu třeba pod nápis 3xxi a dopředu (nevím kam) ??

Bylo by to rozhodně stylovější a decentnější než nějaká samolepka, ne ?? Nevím sice kolik by to mohlo stát, ale dneska reklamky dělají kde-co a moc zato nechtějí.

Mám namysli něco třeba takového :
Obrázek
ManyP
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od ManyP »

uznavam ze sou to pekne vytvory. De vo to aby tam byl ten nazev klubu a pokud mozno ta predzdivka
Huska
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od Huska »

ManyP píše:uznavam ze sou to pekne vytvory. De vo to aby tam byl ten nazev klubu a pokud mozno ta predzdivka

Přezdívka je fajn, jen mi vysvětli jak si to představuješ s výrobou? Nechat dělat každou zváš? je podle mě nereálná přestava.
:-) Born to be for BMW :-)
:-) 344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d :-)
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#38 Příspěvek od RuDoSh »

Huska píše:
ManyP píše:uznavam ze sou to pekne vytvory. De vo to aby tam byl ten nazev klubu a pokud mozno ta predzdivka

Přezdívka je fajn, jen mi vysvětli jak si to představuješ s výrobou? Nechat dělat každou zváš? je podle mě nereálná přestava.

jj mas prece hubu na to aby ses zeptal kdo je :-)
Nikita
Kontaktovat uživatele:

#39 Příspěvek od Nikita »

Jawak píše:Navíc je tolik kšeftů co tisknou nápisy (fólie) tak není problém si nechat vyříznout z fólie jméno na míru.
Já jsem jednu dobu měl na čelním skle takový nápis, 7 písmen byly 14x12 cm a stálo mě to 2 kila. Pak na bocích mám "Club e36".
Písmo a velikost je libovolná, tak není co řešit.
A sakra, tade se někdo zase neumí odhlásit....
Odpovědět