Nazdar,
chci se zeptat zda někomu z vás nezmizelo tak před 10 dněma auto.
Pozoruju už tak tejden jednu E34 tmavé barvy - nikdy tu nestála, teď už se týden nehýbe a má vypuštěný zadní kolo a navíc je na místě kde bych auto určitě stát nenechal.
Tak napište , já se kouknu a dám vědět zda to neni náhodou někoho z nás.
byla by to sice náhoda , ale co kdyby?......
prosím o zvíšenou pozornost na silnicích a na parkovištích. dnes mě náký hajzlové ukradly mojí vymazlenou 525i E34. je černé metalízi kompletní noví packet M5 - nárazníky prahy křídlo mračítka. sínížené pružiny,naleštěná černá metalíza, 17´´ M5 kola. vnitřek komplet v elektrice cerná kůže sportovní volant victor. super vzhled a stav bohužel sem si jí ani nestačil vyfotit. kdokoli by jí jenom zmerčil tak prosím hned volejte. zančka je asi nepředmětná ale třeba to bylo jenom náký hovado co se chtělo projet tak jí sem rači dám je to 2A6 93-11. na zadním levém světle a na zadnim skle malá nálepka VOLCOM. další poznávací zank trošku nezviklé francouské žluté mlhovky. můj tel je +420 736 510 597. odměna 10000kč. všem moc děkuju!!!!!!!
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
patras píše:me pride zuper, ze si nekdo takhle vsima .... nekomu pak najit auto musi bejt fajn pocit
je to fajn pocit, to mi věř, taky se před barákem povaloval starý rezlý favouk tak mi to bylo divné, ještě i klíče v zapalování, takk jsem volala poldům a voni že je kradený a blablabla, do dvou dnů stál u dveří majitel favouka a v ruce držel fernet a měl slzy na krajíčku. Flašku jsem odevzdala manželovi a měla fajn pocit . A kamarád mne pak seřval, že se to dalo rozebrat a rozprodat... no a bylo vymalováno...teda po srandě
Super, koukám že policie nefunguje tak jak by měla a proto je velkým přínosem toto info o ukradených báwkách, jen tak dál. jakmile bych přišel o svýho miláčka já E36 318is asi bych postřílel všechny kolem a ve finále i sebe.
tak jsem zkusil to s tou spz - negativní.
Auto tam stojí pořád a už má i nějakou rýhu na levem zadnim blatníku.
kolo pořád vypuštěný.
Vypadá to nejspíš na nějakou 2,5 víc ne.Má buď takovou tu temně zelenou barvu nebo černou je v docela slušnym stavu,žádný elektrony - plecháče s poklicema,žádný spojlery.
Tak nevim asi to nebude ultra odhalení Zas aspoň nikomu snad nechybí takže se nemusí věšet
bumira píše:tak jsem zkusil to s tou spz - negativní. Auto tam stojí pořád a už má i nějakou rýhu na levem zadnim blatníku. kolo pořád vypuštěný. Vypadá to nejspíš na nějakou 2,5 víc ne.Má buď takovou tu temně zelenou barvu nebo černou je v docela slušnym stavu,žádný elektrony - plecháče s poklicema,žádný spojlery. Tak nevim asi to nebude ultra odhalení Zas aspoň nikomu snad nechybí takže se nemusí věšet
anebo si to nekdo pritah na dily...a blbe zaparkoval
Ja takhle zachranil nejaky zensky Sharana... Jdu po ulici a vidim - novej sharan, plna palba, gps atd. (to jsem zjistil az kdyz jsem nakoukl okynkem) - a ve dverich klic. Tak jsem zavolal poldy... Ti to zamkli a klice vzali na sluzebnu. Po hodine jsem sel tou ulici zpatky a zenska stoji u sharana a hrabe se v kabelce... Tak jsem ji rekl, ze klice nechala v zamku a ze je ma u policajtu... Postou mi pak asi po mesici prisla flaska vina