Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
zdravíte se?
-
- Kontaktovat uživatele:
No já zdravím, aji E30ky36ky taky samozřejmě,ale zas tak moc jich nepotkávám
, ktery nejsou z klubu (nemaj samolepku), ale zdrvim a rád, mě to taky vždycky potěší, aji se zdravim s nějakejma jinejma (tuningovanej golf a tak), ale jen s některejma, proč ne, ale na některy seru, páč zastavíme na křižovatce a čumí tam nějaky tlusty prase stylem mám 3 zlaty řetězy na kruku a co čumíš chceš do tlamy?... no tak na takovy seru.....
Ale mám rád slušnost a takovou tu "pohodovou" atmosféru na silnici,...asi ssem najivka co?

Ale mám rád slušnost a takovou tu "pohodovou" atmosféru na silnici,...asi ssem najivka co?

- Lion
- Kontaktovat uživatele:
Já osobně projíždějící BMW pozdravím.Vědšinou to opětujou.A musím říct je to dobrej pocit.Co jsem si tak všimnul tak nezdraví ti co auto maj spíše jako dopravní prostředek jako třeba manažeři, starší lidi. Jinak odpoví skoro všichni.Zrovna včera jsem asi 3x blikal a 2 ze tří pozdravili taky.
Já todle dělám a nemyslím že je to špatný téma.Prostě to k tomu patří.
P.S.: Někteří řidiči jsou teda potom asi zmatený, si pak říkaj co? že by někde policejní radar? nebo kdo to byl že by nákej můj kámoš?

Já todle dělám a nemyslím že je to špatný téma.Prostě to k tomu patří.
P.S.: Někteří řidiči jsou teda potom asi zmatený, si pak říkaj co? že by někde policejní radar? nebo kdo to byl že by nákej můj kámoš?

Přesně, taky občas na někoho bliknu a pak vidím co v té káře sedí za prase. Když jsem měl e30ku, zdravilo víc lidí, v těch e36kách už jezdí kde kdo, nejen fandové.
Fakt je ten, že to potěší. Tak mám rád, když je na silnici pohoda a toto k ní rozhodně přispívá víc, než namachrovaní blbečci.
Takže libi, zdravme se!!!! NA POČEST BMW!!!!
Fakt je ten, že to potěší. Tak mám rád, když je na silnici pohoda a toto k ní rozhodně přispívá víc, než namachrovaní blbečci.
Takže libi, zdravme se!!!! NA POČEST BMW!!!!
Jo, to je pravda, je spousta starších lidí a kdejakých manažerů co jezděj v BMW. Hold je BMW pro spoustu lidí symbol postavení více než úžasné techniky a tradice. Takoví prostě nezdraví. A k těm bych přidal ještě spoustu frajerů, kteří sice mají BMW, ale mají ho na machrování, to je jim vlastní více než styl BMW. Teď mě napadá, že to by bylo dobré filozofické téma: BMW Styl:o)))
Já jsem včera zdravil dva, nepozdravil ani jeden. Spíš patřili mezi ty zmatené, ale když neví kam patří, dobře jim tak, třeba pak aspoň jeli slušně, to přece taky není od věci:o)))
Etice na silnicích zdar:o)
Já jsem včera zdravil dva, nepozdravil ani jeden. Spíš patřili mezi ty zmatené, ale když neví kam patří, dobře jim tak, třeba pak aspoň jeli slušně, to přece taky není od věci:o)))
Etice na silnicích zdar:o)
Myslim že zdravení je fajn věc,ale asi by všichni měli pochopit že Baworáků jezdí tolik,že je to trošku nesmysl.Jasně že když potkam v Z trojce nějakou jinou ,na výletě..a pozdraví mě,tak mi trkne a mávnu nebo bliknu taky.Ale když na mě bude blikat kluk v ušmudlsný E-30tce(nic proti ní) tak spíš budu čumět jak trubka a hledat někde u kraje švestky..a vůbec by mě nenapadlo,že by mě zdravil.Jooo jasně,musí k tomu být okolnosti,a když potkam uplně stejný auto co mám já,nejspíš ho taky pozdravim,a možná dřív než on mě.. Holt Baworů jezdí o trošku víc než motorek,Porschí nebo F-ek.
Zdarec
Zdarec
- Lion
- Kontaktovat uživatele:
Turek píše:Myslim že zdravení je fajn věc,ale asi by všichni měli pochopit že Baworáků jezdí tolik,že je to trošku nesmysl.Jasně že když potkam v Z trojce nějakou jinou ,na výletě..a pozdraví mě,tak mi trkne a mávnu nebo bliknu taky.Ale když na mě bude blikat kluk v ušmudlsný E-30tce(nic proti ní) tak spíš budu čumět jak trubka a hledat někde u kraje švestky..a vůbec by mě nenapadlo,že by mě zdravil.Jooo jasně,musí k tomu být okolnosti,a když potkam uplně stejný auto co mám já,nejspíš ho taky pozdravim,a možná dřív než on mě.. Holt Baworů jezdí o trošku víc než motorek,Porschí nebo F-ek.
Zdarec
Jasný, máš pravdu že každým rokem je na silnících víc a víc BMW, ale pořád ne nejvíc

- George_D
- Kontaktovat uživatele:
TAk ode dneška zdravim, tak doufam že mě taky pozdravíte 

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
-
- Kontaktovat uživatele:
Já abych se přiznal, tak zdravim jenom svý známí ( hodně jich má bavoráky ). I když nedávno jsem jednoho bawce dohnal a pověsil se za něj. Začal na to šlapat do plnejch a pořádně jsme si zazávodili. Bylo to super, tak jsem mu na rozloučenou bliknul, ale jinak to nedělam, nechci, aby si protijedoucí mysleli, že jsou na blízku švestky.