Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

zdravíte se?

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
Peet

#1 Příspěvek od Peet »

Lidi, když jste ti bavoráci, zdravíte bavoráky?? myslím tím nějaké zablikání nebo tak něco. Možná je to stupid téma, ale vždy mě potěší, když se s nějakým bavecem pozdravíme.
Po zablikání je ale zas třeba dávat bacha na policajty, že:o))))?
darmon
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od darmon »

e32kari se zdravime, aspon teda prazsti.
Fil
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Fil »

No já zdravím, aji E30ky36ky taky samozřejmě,ale zas tak moc jich nepotkávám :( , ktery nejsou z klubu (nemaj samolepku), ale zdrvim a rád, mě to taky vždycky potěší, aji se zdravim s nějakejma jinejma (tuningovanej golf a tak), ale jen s některejma, proč ne, ale na některy seru, páč zastavíme na křižovatce a čumí tam nějaky tlusty prase stylem mám 3 zlaty řetězy na kruku a co čumíš chceš do tlamy?... no tak na takovy seru.....
Ale mám rád slušnost a takovou tu "pohodovou" atmosféru na silnici,...asi ssem najivka co? :D
Lion
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Lion »

Já osobně projíždějící BMW pozdravím.Vědšinou to opětujou.A musím říct je to dobrej pocit.Co jsem si tak všimnul tak nezdraví ti co auto maj spíše jako dopravní prostředek jako třeba manažeři, starší lidi. Jinak odpoví skoro všichni.Zrovna včera jsem asi 3x blikal a 2 ze tří pozdravili taky. :)

Já todle dělám a nemyslím že je to špatný téma.Prostě to k tomu patří.

P.S.: Někteří řidiči jsou teda potom asi zmatený, si pak říkaj co? že by někde policejní radar? nebo kdo to byl že by nákej můj kámoš? :wink:
Peet

#5 Příspěvek od Peet »

Přesně, taky občas na někoho bliknu a pak vidím co v té káře sedí za prase. Když jsem měl e30ku, zdravilo víc lidí, v těch e36kách už jezdí kde kdo, nejen fandové.
Fakt je ten, že to potěší. Tak mám rád, když je na silnici pohoda a toto k ní rozhodně přispívá víc, než namachrovaní blbečci.
Takže libi, zdravme se!!!! NA POČEST BMW!!!!
Peet

#6 Příspěvek od Peet »

Jo, to je pravda, je spousta starších lidí a kdejakých manažerů co jezděj v BMW. Hold je BMW pro spoustu lidí symbol postavení více než úžasné techniky a tradice. Takoví prostě nezdraví. A k těm bych přidal ještě spoustu frajerů, kteří sice mají BMW, ale mají ho na machrování, to je jim vlastní více než styl BMW. Teď mě napadá, že to by bylo dobré filozofické téma: BMW Styl:o)))

Já jsem včera zdravil dva, nepozdravil ani jeden. Spíš patřili mezi ty zmatené, ale když neví kam patří, dobře jim tak, třeba pak aspoň jeli slušně, to přece taky není od věci:o)))

Etice na silnicích zdar:o)
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#7 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

To by me fakt zajimalo co bys asi tak rek vo me .......a co je styl BMW se radeji ptat nebudu :-)
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#8 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

jasne, nekdy taky zdravim, kdyz na to myslim :-) je to prdel, neco jako kdyz jezdis na masine :-) obcas nekdo blikne na me, ale bejvam dost natvrdlej :-)))
“Ability is what you're capable of doing.”
Peet

#9 Příspěvek od Peet »

LOPOLO píše:To by me fakt zajimalo co bys asi tak rek vo me .......a co je styl BMW se radeji ptat nebudu :-)

co bych řekl o tobě???:o)))) To je dobrá otázka, odpověz si sám, na co se cítíš
Anonymous

#10 Příspěvek od Anonymous »

Myslim že zdravení je fajn věc,ale asi by všichni měli pochopit že Baworáků jezdí tolik,že je to trošku nesmysl.Jasně že když potkam v Z trojce nějakou jinou ,na výletě..a pozdraví mě,tak mi trkne a mávnu nebo bliknu taky.Ale když na mě bude blikat kluk v ušmudlsný E-30tce(nic proti ní) tak spíš budu čumět jak trubka a hledat někde u kraje švestky..a vůbec by mě nenapadlo,že by mě zdravil.Jooo jasně,musí k tomu být okolnosti,a když potkam uplně stejný auto co mám já,nejspíš ho taky pozdravim,a možná dřív než on mě.. Holt Baworů jezdí o trošku víc než motorek,Porschí nebo F-ek.

Zdarec
Lion
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Lion »

Turek píše:Myslim že zdravení je fajn věc,ale asi by všichni měli pochopit že Baworáků jezdí tolik,že je to trošku nesmysl.Jasně že když potkam v Z trojce nějakou jinou ,na výletě..a pozdraví mě,tak mi trkne a mávnu nebo bliknu taky.Ale když na mě bude blikat kluk v ušmudlsný E-30tce(nic proti ní) tak spíš budu čumět jak trubka a hledat někde u kraje švestky..a vůbec by mě nenapadlo,že by mě zdravil.Jooo jasně,musí k tomu být okolnosti,a když potkam uplně stejný auto co mám já,nejspíš ho taky pozdravim,a možná dřív než on mě.. Holt Baworů jezdí o trošku víc než motorek,Porschí nebo F-ek.

Zdarec

Jasný, máš pravdu že každým rokem je na silnících víc a víc BMW, ale pořád ne nejvíc :)..A kdyby jich bylo na silnicích jak mravenců tak si za chvílu "odvařím" žárovičky :)
George_D
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od George_D »

TAk ode dneška zdravim, tak doufam že mě taky pozdravíte :lol:
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
vally
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od vally »

Já abych se přiznal, tak zdravim jenom svý známí ( hodně jich má bavoráky ). I když nedávno jsem jednoho bawce dohnal a pověsil se za něj. Začal na to šlapat do plnejch a pořádně jsme si zazávodili. Bylo to super, tak jsem mu na rozloučenou bliknul, ale jinak to nedělam, nechci, aby si protijedoucí mysleli, že jsou na blízku švestky.
beemwex
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od beemwex »

no ja taky občas probliknu baáwo,,,,,ale i s tunerama jinejch značek mam dobry zkušenosti,že odpoví na pozdrav!akorat se mi občas stane že si neuvědomim co řídim a bliknu na bawce z tranzita :lol: ale to už asi ví prdlajs ze jsem majitel bawa a hledá mikrovlnku za autobusovou zastávkou! :lol:
DC Výkonná rada
Výkonná rada
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od DC Výkonná rada »

já zdravim probliknutím a pokynutím 30tky a podobný starší modely, který většinou říděj fandové - i když vyjímky se najdou - dost často ženský nebo oldiesáci :)
Sběratel, pořadatel a předseda zdejšího sdružení - kontakt do sz v případě potřeby, dík
psena
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od psena »

Mavam obcas a predevsim na E 34 samozrejme.Neblikam, pac nechci mast protijedouci, ze maji treba nejaky tech. problem nebo ze jsou za mnou svestky.Musm videt ze se o to auto nekdo stara, jinak na to kaslu.
Lukke

#17 Příspěvek od Lukke »

Já zdravim skoro všechny BMW. Když potkám E46, tak se pozdravíme navzájem skoro vždy, E60 a 39 zdraví taky často, ale E36 ani E30 skoro nepozdraví... Potěší to, když ten druhý taky pozdraví. 8)
MIKI
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od MIKI »

JJ taky to delam... a musim se priznat, ze me to i bavi!
ale nejlepsi na tom je, kdyz na me pak nejaky pripady cumej jak na nejakyho magora... :lol:
Dande

#19 Příspěvek od Dande »

Jaka nalepka z BMW klubu.To sem jeste nikde necetl.
Pavel

#20 Příspěvek od Pavel »

Dande píše:Jaka nalepka z BMW klubu.To sem jeste nikde necetl.

To bys musel bejt členem E30 klubu.Ti mají klubové nálepky.Pokud se nemejlím... :wink:
Odpovědět