Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e34 vs. e39
zdravím všechny bmw fans sem tu novej tak mě nekamenujte za asi blbou otázku ale:zajímá mě cenový rozdíl dílů a vůbec ůdržby rád bych přešel z italské předokolky na německou zadokolku ale bmw sem ještě neměl a jak to tak slyším okolo sebe tak každej tvrdí moc drahý díly atd.já ale do itala nasypal taky ranec a to se říká že levné italské vozy....jezdím hodně moc takže nafta a když nafta tak asi 3.0d ale je to realný v dobrym stavu ve výbavě okolo 400k?nebo vonavku e34 s 2.5 tds???jakej je rozdíl třeba v go přední nápravy(tlumiče čepy ramena)?origo neorigo má cenu dávat neorigo nebo vydrží měsíc?díky moc
texxx píše:zdravím všechny bmw fans sem tu novej tak mě nekamenujte za asi blbou otázku ale:zajímá mě cenový rozdíl dílů a vůbec ůdržby rád bych přešel z italské předokolky na německou zadokolku ale bmw sem ještě neměl a jak to tak slyším okolo sebe tak každej tvrdí moc drahý díly atd.já ale do itala nasypal taky ranec a to se říká že levné italské vozy....jezdím hodně moc takže nafta a když nafta tak asi 3.0d ale je to realný v dobrym stavu ve výbavě okolo 400k?nebo vonavku e34 s 2.5 tds???jakej je rozdíl třeba v go přední nápravy(tlumiče čepy ramena)?origo neorigo má cenu dávat neorigo nebo vydrží měsíc?díky moc
Vítej mezi námi italodisco

texxx píše:dík za uvítánínašel sem na auto mach 530d v plné náloži navi nezávisly atd. 98K KM za 540K.Tak sem si říkal kolik by stála asi v de....udajně je jich tam moc moc moc.ale nerad bych abych v tom byl za měsíc 100k za servis....
No to je hned,turbo,váha vzduchu,kotouče a nějaká žhavička .....

texxx píše:no tak to nádheraa výbava?a co přijde taková krasotinka?a to si s tím někdo rok hraje aby to pak prodal?nebo to má už pár let a de do nové....tak to bych pochopil.... p.s.a jak ten servis?měl sem mercedesy omegu vw ale tady pořád nevím.....aby mě to nesežralo......
neboj, kdyz nekoupis nakou silenou past, a kdekdo ti rad pomuze (a ja ti rikam kup sedmu

texxx píše:no tak to nádheraa výbava?a co přijde taková krasotinka?a to si s tím někdo rok hraje aby to pak prodal?nebo to má už pár let a de do nové....tak to bych pochopil.... p.s.a jak ten servis?měl sem mercedesy omegu vw ale tady pořád nevím.....aby mě to nesežralo......
Mam to uz 2,5 roku a chcu neco novejsiho a silnejsiho

Vybava na TDSko docela slusna, bussines radio+cd changer, multif. volant, aut. zatmivani zpetneho zrcatka, veci jako 4xokna a digi klima je standart, 4xairbag, xenony, najeto 210k km, bezova kuze+cerne drevo, komplet Mpaket a facelift 2001, 2xkridlo hamman, chip na 170ps, nivo, v listopadu nove sport. tlumice koni, loni davane kotouc zimmerman, uplne nove zadni desky+lozisko+silenblok motoru.Cena bysme se nejak domluvili. Jestli mas zajem cinkni na 777143235, Roman.
texxx píše:že mluvíš o turbu ted sem ho někde viděl za 13k novy nepoužity....a váha vzduchu?na vw je do 10k tak to snad nebude tak hrozny nebo ste tady všichni milionářii když asi jo když vidím ty vaše kárky....
No to turbo co si viděl je do tds,prodává ho už půl roku v annonci.... váha stojí myslím 14k +-.Jen se ti snažím vysvětlit,že nemáš kupovat tu nejlevnější vyjetou firemku

texxx píše:to určitě nemám v úmyslu....je mě jasný že nejlevnější kus po pár měsících může být pěkná díra na prachy...to radši opečovávanou krasavici viz.bpytlík....jdu obejít dlužníky....
nemusis spechat, sem zrovna po nasem telefonatu jel do spitalu a prijel jsem (teda byl jsem dovezen) se sadrou na noze.Takze nebudu minimalne 2 tydny jezdit, no aspon necham mazlikovi vymenit olej a necham ho vycistit, at se blejska a rene nema kecy, ze nemam na mycku

bpytlik píše:texxx píše:to určitě nemám v úmyslu....je mě jasný že nejlevnější kus po pár měsících může být pěkná díra na prachy...to radši opečovávanou krasavici viz.bpytlík....jdu obejít dlužníky....
nemusis spechat, sem zrovna po nasem telefonatu jel do spitalu a prijel jsem (teda byl jsem dovezen) se sadrou na noze.Takze nebudu minimalne 2 tydny jezdit, no aspon necham mazlikovi vymenit olej a necham ho vycistit, at se blejska a rene nema kecy, ze nemam na mycku)
No ty kráwo,di? jsem Ti jasně říkal,že skákat s padákem Ti nedoporučuju !!!

darmon: no jo no, ale tdsko sehnat v plne nalozi zas takova prdel neni....
rene: na seskok sem mel jit az v sobotu, mam to z fotbalku, ktery jsem si byl v pondeli po mesici kdy jel lezel doma s nemoci zahrat a hned to odnesly vazy na kotniku
(
A automat mi je na picu, protoze mam v gipsu pravou, kdyby to byla leva, tak uz mam karu od abdula a vesele prohanim zenske dal
rene: na seskok sem mel jit az v sobotu, mam to z fotbalku, ktery jsem si byl v pondeli po mesici kdy jel lezel doma s nemoci zahrat a hned to odnesly vazy na kotniku

A automat mi je na picu, protoze mam v gipsu pravou, kdyby to byla leva, tak uz mam karu od abdula a vesele prohanim zenske dal

bpytlik píše:darmon: no jo no, ale tdsko sehnat v plne nalozi zas takova prdel neni....
rene: na seskok sem mel jit az v sobotu, mam to z fotbalku, ktery jsem si byl v pondeli po mesici kdy jel lezel doma s nemoci zahrat a hned to odnesly vazy na kotniku(
Nemáš být šmajdavej

bpytlik píše:darmon: no jo no, ale tdsko sehnat v plne nalozi zas takova prdel neni....
rene: na seskok sem mel jit az v sobotu, mam to z fotbalku, ktery jsem si byl v pondeli po mesici kdy jel lezel doma s nemoci zahrat a hned to odnesly vazy na kotniku(
neni nic jednodusiho nez si namotovat paket pro postizeny

vsechno na volantu