Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Petice proti Banglemu - Nespokojenost s designem nových BMW

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

Já už jsem hlas odevzdal, už aby ho vyrazili!

http://www.petitiononline.com/STOPCB/petition.html

p. Kulík z AuTecu mi tohle napsal: ... Vaše auto je krásné, dobře o něho pečujte, doba elegantních karosérií u BMW na nějaký čas skončila, musíme vydržet do doby než p.Bangla pošlou malovat zase někam jinam.
S pozdravem Pavel Kulík
MIKI
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od MIKI »

okamzite jsem se upsal!at ho zapalej a rosekaj smejda jednoho...... :x Dobre Jawaku ze jsi to sem hodil! :twisted:
cain
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od cain »

Už sem taky jeden přidal
Lukke

#4 Příspěvek od Lukke »

No mně se třeba šestka líbí opravdu hodně... :)
cain
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od cain »

Lukke píše:No mně se třeba šestka líbí opravdu hodně... :)

Mě zrovna ne,ale jedině co se mi líbí z novejch modelú je 7mička.
MIKI
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od MIKI »

cain píše:

7micka? :shock: ta me pripada zrovna nejhorsi! :roll:
Bombarder
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Bombarder »

mi se libi snad vsechny..
cain
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od cain »

MIKI píše:
cain píše:

7micka? :shock: ta me pripada zrovna nejhorsi! :roll:

Nebo spíš takhle,zezadu 7mička a zepředu 5tka :lol:
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

Zko je podle mě nejtypičtější, nese rysy předchůdce, což u e60 a e65 není případ
RedBaron
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od RedBaron »

Z4 je super, pětka v pohodě, šestka mno... a sedma s kančím rypákem a přivřenou ledničkou v kufru no comment...

Hlas už jsem dal před rokem když ty hrůzy začaly vyplouvat na povrch.
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#11 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

No můj názor na tyhle nový káry....Když přišla nová sedma tak jsem se chtěl poblejt.....ALE po pár měsících nebo spíš letech sem si na ni zvyknul a je to majestátní macek,na novou pětku už jsem si taky zvyknul,ale z interiéru je mi bohužel k blití (super motor 3,0d a M5,mega moderní design karosérie,ale interiér a nejvíc volant vypadá HNUSNĚ !)Na Z4 jsem si zvyknul rychle,je docela povedená stejně jako šestka,ale ta nová sračka ta jednička tak to je úlet všech úletu!!! Okamžitě by měli zastavit výrobu! :D

P.S. jinak patřím mezi lidi co obdivujou spíš starý krásný báwa od 2002 přes e30 a M1 až po e36 a e38mu!!! no a abych nezapomněl tak i E34 touring je boží !!!
Bobra2

#12 Příspěvek od Bobra2 »

Tak sem přispěl taky.
Lukke

#13 Příspěvek od Lukke »

Abych to vzal popořadě, tak nejkrásnější BMW je podle mě 6, jak jsem už psal. Po něm Z4 -> X5 facelift -> E46 po facelitfu -> 7 -> E46 před faceliftem -> 5 -> E38 -> E39. Nová 7 se mi líbí dost, hlavně zadek, jak tu někdo nazval ledničkou. Předek už je trochu horší. Samozřejmě se mi líbí E46, ale starší před faceliftem mi nějak nesedí. Určitě je to tím, že jsem se o BMW začal zajímat až od doby, kdy jsem si koupil E46. Kdybych si koupil starší, měl bych možná jiný názor. Jinak rozhodně se mi ale líbí více nový design, než třeba E39... protože je nový a něčím oživený. Co se ale týče interieru, tak to máte pravdu, že je to fakt hnus. Nejkrásnější přístrojovka co jsem kdy viděl tak má právě E46/E39. Tak nevim, proč ji kompletně změnili...
530DAT
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od 530DAT »

ja ted taky
Pavel

#15 Příspěvek od Pavel »

Tak jsem se také upsal... 8)
Baxon
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od Baxon »

mě se ty nový modely taky nelíbí a ani jsem si na ně nezvykl. Pokud mě neveme hned za srdce, je to marný, čekat na zázrak, že se něco změní. A místo nádhernýho interiéru, ve kterým měl člověk večer pocit, že sedí v letadle, jen tři šnečí voči typu klulatej čudlík do prava do leva je prostě hnus.
Nová sedma se dělá už dva roky a potkáš ji jen sem tam a nová Audi A8 se prodává asi rok a potkáš jich na silnici mnohem víc. Je taky daleko hezčí než ta kosmická sedma :?
Nejkrásnější poslední bawo je e38 po face-liftu, kterou si taky koupím a už nebudu nic vymejšlet, protože není co :( :? :?:
GG

#17 Příspěvek od GG »

No mě se nová 5 móc líbí :lol: , ale ten vnitřek, ta rovná přístrojivka fuj :ble:
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#18 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

GG píše:No mě se nová 5 móc líbí :lol: , ale ten vnitřek, ta rovná přístrojivka fuj :ble:

Asi tak,co mám z pěknýho auta z venku,když je mi z interiéru na grc??? :?
mayklmaykl

#19 Příspěvek od mayklmaykl »

mno bangleho by meli uvarit ve vyjetym voleji.....posledni krasny bmw je e46 ten zbytek jsou paskry ktery vypadaj na japonsko korejskej púvod nezname automobilky ktera ukradla znak bmw.kde jsou casy designu klause lutheho...... :cry:
Anonymous

#20 Příspěvek od Anonymous »

No ja som sa tiez podpisal, pretoze na BMW sa mi pacil vzdy osobity dizajna a to dizajn v ktorom bolo vidiet velkost BMW, ale nie len tu fyzicku, ale aj tu !dusevnu. Nove BMW mi pripominaju tie plastove kozmicke designy hyundai, mazda, honda atd. Ale ja nezijem v kozme, ale tu na Zemi a chcem poriadny stroj, z ktoreho citit surovu silu, ktoru pod kapotou bezpodmienecne ma a zaroven velmi rafinovanu jemnu eleganciu. Novy design mi vsak nic z tohoto neposkytuje, je to skratka o nicom, nema to dusu, to auto nema tak typicky pohlad BMW, ktory sa definitivne sformoval v rade E34, aspon taky je moj pocit.
Odpovědět