Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

moje výměna předního skla

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Pivson
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Pivson »

Tak před třema tejdnama, jsem si nechal vyměnit čelní sklo.

Zub času zapracoval a bylo mírně praskle.
Lišty kolem taky hrůza.
Je připojištěno, takže pohoda

Obvolal jsem pár firem a ptal se zda půjdou na pojištovnu i lišty ( stoji 4700,- kč).
Ve firmě autosklo CZ mě bylo řečeno že ano a není problém.

Auto jsem odvezl v 8:15 na pobocku Pobabská 17.
Odpoledne kolem 16:00 jsem to vyzvedl.
Perfektní práce a lišty nove. Cena 12 900,-

Tyden pohoda, pak začalo pršet a přišlo to.
Do auta uprostřed nahoře docela pěkně teklo. No dal jsem tam hadr a přes víkend čekal na opravu.
Hned v pondělí to šlo na reklamaci.
Opět Pobabská 17.
No dal tomu nafrak, lepidlo cpal pod gumu a ta pak netěsnila a ruzně odstavala a navíc tam stále trochu teklo.
No řekl jsem si no nic a ucpal to trochu silikonem. ovšem zničeho nic se odloupla jedna lišta.
Zajel jsem opět na reklamaci a lištu přilepil.

No ale vypadalo to děsně a navic ty lišty kolem už byli poškozene.
Už to dal nechtěl reklamovat a prej jedina cesta je vyndat okno, presadit ho a dat nove listy. At si zajedu za sefem do Hostivare.

No člověk se nesmí nechat a tak jsem vyrazil do Hostivaře.
Tak jsem šel přímo za řiditelem firmy.
Byl velice ochotný a jednaní perfektní. Zhodnotil praci a uznal že je to prostě špatný.
Objednal mě na volnej termín a že sklo přesadíme a dáme nový lišty.

V uterý rano jsem tam auto dal a ve středu rano to vyzvednul. Aspon to důkladně proschlo.
Perfektní práce, nic neteče, lišty jsou nový a auto není nikde kolem okna poškrábaný.

Stalo mě to dost sil a námahy, ale dotahnul jsem to do zdarneho konce :-)

hmmm pěkná slohovka
berte to jako info pro všechny kdo mění sklo
Fil
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Fil »

tak aspoň že tak, okno sem už měnil ...v pohodě :D
jo čék se nesmí nechat jen tak vomr*at, spávně : zasvým si stůj!
:wink:
George_D
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od George_D »

Ale je to docela záběr. člověku to přijde jednoduchý vyměnit sklo, aono je kolem toho takovýho běhání :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
cain
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od cain »

heeh tak doufám,že mě nic takovýho nečeká :?
Lukke

#5 Příspěvek od Lukke »

Já měl na okně uprostřed asi půlcentimetrovou prasklinku od kamene, tak jsem ho nechal vyměnit v Inveltu v Plzni. Nová lišta kolem okna, lepící sada, okno, perfektní práce, auto naprosto čistý, umytý, nablejskaný, vyluxovaný, vše zaplatila pojiš?ovna, cena asi 25.000,- Takže já spokojenej, zatím bez problémů. :)
cain
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od cain »

Lukke píše:Já měl na okně uprostřed asi půlcentimetrovou prasklinku od kamene, tak jsem ho nechal vyměnit v Inveltu v Plzni. Nová lišta kolem okna, lepící sada, okno, perfektní práce, auto naprosto čistý, umytý, nablejskaný, vyluxovaný, vše zaplatila pojiš?ovna, cena asi 25.000,- Takže já spokojenej, zatím bez problémů. :)

Mnoo mě se taky zdá že Plzeňskej Invetl je jako jeden z mála autoservisů docela v pohodě :wink: .
Ale zase nemužu zas tak moc soudit páč sem tam tolikrát nebyl.
Lukke

#7 Příspěvek od Lukke »

cain píše:Mnoo mě se taky zdá že Plzeňskej Invetl je jako jeden z mála autoservisů docela v pohodě :wink: .
Ale zase nemužu zas tak moc soudit páč sem tam tolikrát nebyl.

Bohužel já mám z Inveltu smíšený pocity, takže tohle říci nemůžu. Tohle byla první věc, za kterou je můžu pochválit... Jinak tam lejou v garančkách olej od OMV (ne Castrol), měli absolutní nezájem mi prodat nový auto a geometrii seřídili úplně na hovno. Takže si asi nevybereme... :?
Lukke

#8 Příspěvek od Lukke »

Cain: BTW - jedeš dneska na regionál? Vyjíždím kolem 17.15 z Plzně, tak můžeme jet spolu...
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#9 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

Pivson píše:Obvolal jsem pár firem a ptal se zda půjdou na pojištovnu i lišty ( stoji 4700,- kč).
Ve firmě autosklo CZ mě bylo řečeno že ano a není problém.

Ma tyhle listy i e36?
N54 PWR
Zave
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Zave »

No ty voe... Ja mam nove sklo asi 3mesice a kape mi tam kdyz prsi... Jak se daji ty listy sundat? Musim tam nacpat silikon...
To sklo bylo meneno od puvodniho majitele-ja to auto mam 2 mesice...
Pivson
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Pivson »

Lukas H. - jestli je ma i E36 nevím, ale zkusim se na nejakou podivat.

Zave:
To je pekný, viděl bych to na reklamaci. Teda pokud je to možné a najdete všechny papíry.

Ty lišty nech bejt jak jsou. Nepokousej se do nich stourat a vyndavat je. Uplne na 100% ulameš pacičky co to držej a pak jsou ti k prdu a nedas je zpatky. Vyndavat jedne odborník, ale i tem se to malokdy povede.
Je to delany dat novy, ale aby autoskla setrili tak tam lepej nejak ty stary.

Jediny co ti poradim s utesnenim, ja jak jsem to udelal ja kdyz tam teklo. Dej ten silikon z vnitrni strany skla! Okolo vyplni je mista dost a nemusis to odendavat. Tou hubicí od silikonu se tam krasne dostanes a nic neni nikde vidět. Pěkně to tam naprat a nebat se. Ja to měl nouzove tejden a nic neteklo.
Zave
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od Zave »

S reklamaci je to pase... Ale zkusim tam natlacit ten silikon... Jeste sem premyslel ze bych zajel do autosklo roger v brne a nechal si zhodit ty listicky... :?: :roll:
Odpovědět