Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Dovoz

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Anonymous

#1 Příspěvek od Anonymous »

Lidi,chci se zeptat,jestli neznate nekoho,kdo je blízko z Plzne a prevazi sem auta treba z nemecka?Potreboval bych privest E30 2.5i ,ale zatim jeste nemam na nej papiry.V nemecku se moc nevyznam,tak byl bych radsi,kdybych si vybral na http://www.autoscaut.de nebo po domluve mi ho privezli. :roll: Nemate s tim nekdo zkusenosti?Díky
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#2 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Mario píše:Lidi,chci se zeptat,jestli neznate nekoho,kdo je blízko z Plzne a prevazi sem auta treba z nemecka?Potreboval bych privest E30 2.5i ,ale zatim jeste nemam na nej papiry.V nemecku se moc nevyznam,tak byl bych radsi,kdybych si vybral na http://www.autoscaut.de nebo po domluve mi ho privezli. :roll: Nemate s tim nekdo zkusenosti?Díky

No zavolej mi na 608 744 085 ,mám v německu krásnou 325i coupé naj.128tkm.... a zítra tam zrovna jedu :D
Anonymous

#3 Příspěvek od Anonymous »

M3maniac píše:No zavolej mi na 608 744 085 ,mám v německu krásnou 325i coupé naj.128tkm.... a zítra tam zrovna jedu :D

sorry za vryp, ale předpokládám že je k tomu serviska...
Bobra2

#4 Příspěvek od Bobra2 »

Anonymous píše:
M3maniac píše:No zavolej mi na 608 744 085 ,mám v německu krásnou 325i coupé naj.128tkm.... a zítra tam zrovna jedu :D

sorry za vryp, ale předpokládám že je k tomu serviska...

Na co serviska??? U těch aut to snad nemá ani cenu, nebo jo?
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

Měl bych tohle: e30 325i coupé, rv 10/91, 130k km, červená barva, komplet Schnitzer úprava, cena 45k + dovoz :)
Přílohy
325.jpg
325.jpg (14.6 KiB) Zobrazeno 2758 x
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

Nebo pokud by bylo libo e36, tak 325i coupé, rv 11/92, 191k km, vínová metla, M optika, plnej BC, docela pěkný. Cena 3950€
Přílohy
325i.jpg
325i.jpg (15.66 KiB) Zobrazeno 2756 x
Anonymous

#7 Příspěvek od Anonymous »

M3maniac píše:
Mario píše:Lidi,chci se zeptat,jestli neznate nekoho,kdo je blízko z Plzne a prevazi sem auta treba z nemecka?Potreboval bych privest E30 2.5i ,ale zatim jeste nemam na nej papiry.V nemecku se moc nevyznam,tak byl bych radsi,kdybych si vybral na http://www.autoscaut.de nebo po domluve mi ho privezli. :roll: Nemate s tim nekdo zkusenosti?Díky

No zavolej mi na 608 744 085 ,mám v německu krásnou 325i coupé naj.128tkm.... a zítra tam zrovna jedu :D[/quote

Nejdriv si musim jeste neco zaridit :cry: .Takze bych mel zajem asi za mesic.A za kolik ji budes prodavat?Mas foto?
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#8 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Anonymous píše:
M3maniac píše:

No zavolej mi na 608 744 085 ,mám v německu krásnou 325i coupé naj.128tkm.... a zítra tam zrovna jedu :D[/quote

Nejdriv si musim jeste neco zaridit :cry: .Takze bych mel zajem asi za mesic.A za kolik ji budes prodavat?Mas foto?
Ty seš jelito,myslel jsem ,že něco sháníš teď .... za měsíc bude další tak cinkni až budeš připravenej :D třeba tu červenou co je na obrázku od Jawaka ti přivezu přímo do Plzně za 45k až před barák :D prostě tam zítra jedu a mohl sis ji hned přivést kdybys jel semnou,jestli jde o papíry tak si nějaké na den půjčíš a pak dodatečně koupíš woe :D
Anonymous

#9 Příspěvek od Anonymous »

M3maniac píše:
Anonymous píše:
M3maniac píše:[quote="Mario"]Lidi,chci se zeptat,jestli neznate nekoho,kdo je blízko z Plzne a prevazi sem auta treba z nemecka?Potreboval bych privest E30 2.5i ,ale zatim jeste nemam na nej papiry.V nemecku se moc nevyznam,tak byl bych radsi,kdybych si vybral na http://www.autoscaut.de nebo po domluve mi ho privezli. :roll: Nemate s tim nekdo zkusenosti?Díky

Ty seš jelito,myslel jsem ,že něco sháníš teď .... za měsíc bude další tak cinkni až budeš připravenej :D třeba tu červenou co je na obrázku od Jawaka ti přivezu přímo do Plzně za 45k až před barák :D prostě tam zítra jedu a mohl sis ji hned přivést kdybys jel semnou,jestli jde o papíry tak si nějaké na den půjčíš a pak dodatečně koupíš woe :D

Dik,tvy cislo mam,tak se pak nekdy,ale na 100 pro ozvu.Nebo napisu sem na chat.A nak se domluvime kdyz budes vedet o nakym dalsim zkvostu a pojedu s tebou se na to mrknout.Ale fakt to ted nejde (dovolena,prestavuju barak,...).Fakt dik za tip,ted vim komu rict.Ty jsi odkud?
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#10 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Anonymous píše:
M3maniac píše:
Anonymous píše:[quote="M3maniac"][quote="Mario"]Lidi,chci se zeptat,jestli neznate nekoho,kdo je blízko z Plzne a prevazi sem auta treba z nemecka?Potreboval bych privest E30 2.5i ,ale zatim jeste nemam na nej papiry.V nemecku se moc nevyznam,tak byl bych radsi,kdybych si vybral na http://www.autoscaut.de nebo po domluve mi ho privezli. :roll: Nemate s tim nekdo zkusenosti?Díky

Dik,tvy cislo mam,tak se pak nekdy,ale na 100 pro ozvu.Nebo napisu sem na chat.A nak se domluvime kdyz budes vedet o nakym dalsim zkvostu a pojedu s tebou se na to mrknout.Ale fakt to ted nejde (dovolena,prestavuju barak,...).Fakt dik za tip,ted vim komu rict.Ty jsi odkud?[/quote]

Jinak by bylo dobrý se regnout a? vím s kým mám tu čest,jo a jsem z Moravy :D v poho až budeš chtít tak cinkni...
Anonymous

#11 Příspěvek od Anonymous »

M3maniac píše:
Anonymous píše:
M3maniac píše:[quote="Anonymous"][quote="M3maniac"][quote="Mario"]Lidi,chci se zeptat,jestli neznate nekoho,kdo je blízko z Plzne a prevazi sem auta treba z nemecka?Potreboval bych privest E30 2.5i ,ale zatim jeste nemam na nej papiry.V nemecku se moc nevyznam,tak byl bych radsi,kdybych si vybral na http://www.autoscaut.de nebo po domluve mi ho privezli. :roll: Nemate s tim nekdo zkusenosti?Díky

Dik,tvy cislo mam,tak se pak nekdy,ale na 100 pro ozvu.Nebo napisu sem na chat.A nak se domluvime kdyz budes vedet o nakym dalsim zkvostu a pojedu s tebou se na to mrknout.Ale fakt to ted nejde (dovolena,prestavuju barak,...).Fakt dik za tip,ted vim komu rict.Ty jsi odkud?[/quote]

Jinak by bylo dobrý se regnout a? vím s kým mám tu čest,jo a jsem z Moravy :D v poho až budeš chtít tak cinkni...[/quote]

Ja jsem Marek V. z Plzně.Moje cislo je 604467504.Ja sezenu papiry a domluvime se.Je videt,ze se v tom vyznas.Kde beres ty tipy na auta?Z Autoscatu? Kdybych si naky na tej strance vybral,domluvil bys to pak vsechno kolem toho?
Anonymous

#12 Příspěvek od Anonymous »

Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

Já se dovoluji ohlásit jako kontaktman č.1 v západním rajchu, takže pokud M3maniac bude náhodou zaneprázdněn... :D
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#14 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Anonymous píše:nádhernej kousek za ty prachy :shock:

http://www.autoscout24.de/home/index/de ... vtb2ftxrup

Kluku a co ti říká lagerschaden??? :D na té krasavici asi trochu klepe motor,jinak já ti dohodím něco,co uznám za vhodné,nebudu ti nábízet něco abych za každou cenu vidělal.... snažím se dohazovat jen auta,ktere bych si klidně nechal i pro sebe! žádné mrdky,pokud by klepal motor nebo se mi na něm něco nezdálo,tak ti ho nedoporučím!ale na druhou stranu je na fotkách pěkné!
Pyron
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od Pyron »

Jawak píše:Měl bych tohle: e30 325i coupé, rv 10/91, 130k km, červená barva, komplet Schnitzer úprava, cena 45k + dovoz :)

Nebyl jsi to náhodou Ty, gdo tvrdil, že kilometrowníku na 10 let starým autu neuvěří 140k km? Tohle je starschí... 8)
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

No ono záleží na tom, kde a od koho se ta kára kupuje ;)
Na místě jsem pak o tom stavu pochyboval a při pohledu na prodávajícího jsem se vůbec nedivil a nebál se mu to říct do očí, sám mi řekl, že to on neudělal, že to tak koupil...
Odpovědět