Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Nuda v Plzni... Nic se tu neděje.
-
- Klubové ID: 567
- Kontaktovat uživatele:
Plešnice - neni to náhodou nějaký letiště u Plzně? Asi před dvěma rokama jsem se byl na něčem takovém podívat,ale už si nepamatuju, jak se to tam jmenovalo. Já jsem z Klatovska a tady se fakt nic nekoná, nebo o tom aspoň nevím. A zase nechci jezdit někam daleko, protože na jeden den to nemá moc cenu a dva dny volný za sebou, je pro mě v současný době moc velkej luxus. Nebo jsme mohli zkusit domluvit, třeba nějakej menší regionálek západních Čech, dát sraz někde v Plzni, někam zajít a pokecat, co vy na to?
Chtel jsi rict 5-6.6 ne? Je nekde nejaky info o tomhle srazu? Bude ten sprint merenej?marvin píše:Jo je to u Hracholusek takový malí letiště
Je to teď 5-6.7 soušást akce je sprint na 400m soutěž o nej auto atd.
Jinak je v Plzni každých 14 dní v pátek sraz u Normy na Roudný jezdí tam docela dost aut.
N54 PWR
-
- Kontaktovat uživatele:
Děje panáčku,děje ... nesmíš tolik čumět po holkách,ale občas taky po autechLukke píše:Čoveče to ani nevim, že se tady v Plzni taky něco děje...marvin píše:Jo je to u Hracholusek takový malí letiště
Je to teď 5-6.7 soušást akce je sprint na 400m soutěž o nej auto atd.
Jinak je v Plzni každých 14 dní v pátek sraz u Normy na Roudný jezdí tam docela dost aut.

Jinak pro Lukáše : sprint by měl bejt měřenej a vodkaz je tadyhle -
http://tuningsraz.unas.cz/
Kua to me sere ze jsem nevyrazil, snazil jsem se vytahnout Lopola ale ten jaksi nereagoval... Prosimte az zase bude mokro tak dej vedet na sto pro dorazim...Fil píše:no když nuda, taks měl jet dnes na okruh, byla to parádička celéééj mokrej jak sviněHanz píše:jo, tady je to taky nuda![]()
![]()
![]()
sem si užil...navíc sem tě viděl cca 18:30 na Králově poli ..je tak? autíčko vypadá dobře
N54 PWR
-
- Kontaktovat uživatele:
Luke nechi přilévat benzín do ohně, ale byly sme tam celkově 4ři a pršelo i během ježdění (což by sice nemuselo, ale nevadilo to).... krásně mokrý klouzalo to parádně celkově jen 2 kaluže na jednom místě jinak stejnoměrně mokry ,dalo se driftovat za 3 od obrubníku k obrubníku. Musím říct že to stálo zato
Už fčera sem čekal na počasí a dnes (teda už včera) celej den pršelo nepršelo pršelo nepršelo.. ale mokro bylo furt, nakonec to vyšlo výborně.
Kdyžtak mi pošli sz tidlifon abych ti mohl aktuáně říct, zachvíli mi sice bude končit zkouškovy takže pudu z Brna, ale brácha to? bylí...takže no problemo a dám vědět.
DVEŘMA NAPŘED = RULEZ

Už fčera sem čekal na počasí a dnes (teda už včera) celej den pršelo nepršelo pršelo nepršelo.. ale mokro bylo furt, nakonec to vyšlo výborně.
Kdyžtak mi pošli sz tidlifon abych ti mohl aktuáně říct, zachvíli mi sice bude končit zkouškovy takže pudu z Brna, ale brácha to? bylí...takže no problemo a dám vědět.
DVEŘMA NAPŘED = RULEZ