Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
ZÁZRAK - NAŠLI MI AUTO
-
Tak vám všem s radostí oznamuju že se po třech týdnech našla moje ukradená 525. Bohužel to ale neni radostnej pohled, i když jsem mohl dopadnout ještě hůř.
Auto stálo na nádraží v Dobřichovicích u Prahy, prý ale maximálně druhou noc. Moje krásný M5 kola tam nebyly, ale byly tam aspoň plecháče. Bohužel jedno s jiným ET, takže jsem po 2 kilometrech totálně roztrhal pneumatiku a musel shánět jiný kolo. V autě chyběla taky baterka, autorádio, zadní křídlo, vnitřní zrcátko, hlavice řadicí páky a dokonce i jeden kolíček na zamykání dveří. Teprve další den při světle jsem zjistil, že mi vymontovali od motoru i klimatizaci. Takže na spravování toho bude až až. Kdybyste měl někdo nějaký rozumný kola s pneu, tak je budu potřebovat. Jinak ale auto jezdí bez problému, motor šlape a neni to nikde bouraný, takže z něho snad udělam zase hezký BMW.
P.S. Představte si, že na tom autě už byly namontovaný ukrajinský značky.
Auto stálo na nádraží v Dobřichovicích u Prahy, prý ale maximálně druhou noc. Moje krásný M5 kola tam nebyly, ale byly tam aspoň plecháče. Bohužel jedno s jiným ET, takže jsem po 2 kilometrech totálně roztrhal pneumatiku a musel shánět jiný kolo. V autě chyběla taky baterka, autorádio, zadní křídlo, vnitřní zrcátko, hlavice řadicí páky a dokonce i jeden kolíček na zamykání dveří. Teprve další den při světle jsem zjistil, že mi vymontovali od motoru i klimatizaci. Takže na spravování toho bude až až. Kdybyste měl někdo nějaký rozumný kola s pneu, tak je budu potřebovat. Jinak ale auto jezdí bez problému, motor šlape a neni to nikde bouraný, takže z něho snad udělam zase hezký BMW.
-
- Klubové ID: 208
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je dobře, to se ti asi ulevilo chlapeafterburner píše:Tak vám všem s radostí oznamuju že se po třech týdnech našla moje ukradená 525. Bohužel to ale neni radostnej pohled, i když jsem mohl dopadnout ještě hůř.

Nebuj, zase nějaký kolečka seženeme

-
-
- Klubové ID: 208
- Kontaktovat uživatele:
to je pravda, ale tady bylo asi pět ukradenejch aut jedna libová 36ka, e30, v Liberci e34 (myslím 530i), afterbunerova e34, a Georgisova 36ka,M3maniac píše:poděkuj bohu kámo!to se často nestává myslím....
kromě tý první 36ky se našli všechny, což je celkem úspěch
ta e30ka bohužel roztřelená někde v Praze
Tak že tu máme celkem vysoký % úspěšnosti.

No ono asi bylo štěstí v tom,že se asi pokaždé jednalo o levnější auta,tudíž BMW racing či Taxi si myslím.... daj tomu co proto ,vyjedou benzín a nechaj to někde stát howada! Zabít takové lidi je máloBaxon píše:to je pravda, ale tady bylo asi pět ukradenejch aut jedna libová 36ka, e30, v Liberci e34 (myslím 530i), afterbunerova e34, a Georgisova 36ka,M3maniac píše:poděkuj bohu kámo!to se často nestává myslím....
kromě tý první 36ky se našli všechny, což je celkem úspěch
ta e30ka bohužel roztřelená někde v Praze
Tak že tu máme celkem vysoký % úspěšnosti.

-
Jawak
- Člen Klubu
- Klubové ID: 125
- Kontaktovat uživatele:
Můžeš být rád že ji máš...
V roce 1997 se po tatíkově vymazlené 525i na funglových kolech s límcem ani nezaprášilo, přes noc ji nějaký kur*y ukradli z hotelového dvora v Klenčí pod Čerchovem, se všema osobníma věcima, takže jsme jeli domů sockou
Bylo to i v novinách, ale kreténi fízlové si ani nezapsali zprávně SPZ, takže ta kára mohla projet bez problémů i na původních číslech
V roce 1997 se po tatíkově vymazlené 525i na funglových kolech s límcem ani nezaprášilo, přes noc ji nějaký kur*y ukradli z hotelového dvora v Klenčí pod Čerchovem, se všema osobníma věcima, takže jsme jeli domů sockou

Bylo to i v novinách, ale kreténi fízlové si ani nezapsali zprávně SPZ, takže ta kára mohla projet bez problémů i na původních číslech
-
- Kontaktovat uživatele:
P.S. Představte si, že na tom autě už byly namontovaný ukrajinský značky.[/quote]
Kdybyste ty rusko ukrajinské kurvy v praze nezaměstnávali, tak se ti to nestane! U nás na ostravsku máme černé tlamy, které naštěstí kradou jen rádia, nebo posr.škodovky (Asi v letadlech neumějí lítat
)
Ale gratuluju, to my by se určo nestalo, já takový štěstí nemám.
Kdybyste ty rusko ukrajinské kurvy v praze nezaměstnávali, tak se ti to nestane! U nás na ostravsku máme černé tlamy, které naštěstí kradou jen rádia, nebo posr.škodovky (Asi v letadlech neumějí lítat

Kdybyste ty rusko ukrajinské kurvy v praze nezaměstnávali, tak se ti to nestane! U nás na ostravsku máme černé tlamy, které naštěstí kradou jen rádia, nebo posr.škodovky (Asi v letadlech neumějí lítatgelty píše:P.S. Představte si, že na tom autě už byly namontovaný ukrajinský značky.

U nas je rusaku a ukrajincu ze by ses divil....musis obcas vylezt mezi lidi

Kolecka by byly treba takovy:
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... highlight=
Jinak gratulejsn, ze se to auto vubec naslo
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... highlight=
Jinak gratulejsn, ze se to auto vubec naslo