Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E 38 730i rok 95

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
bpytlik
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od bpytlik »

bumira píše:Nazdar,
k tý sedmě v esách.
tak ta je fakt v plný - dvě televize a tak.Já v ní jel nebo? jsem si původně myslel že je za těch psanejch 250k.
Ale pozor ani kdyby byla tak radši ne nebo? při přejetí nerovnosti se ozve z podvozku zvuk jak kdyby právě spadla petřínská rozhledna a při testovací jízdě na j.spojce jsme to málem hodili na budku protože nějak selhal prokluz a natáčení zadní nápravy.
Jinak je to auto ovšem krásný - barva , kola .
A ještě je divný , že u toho auta je serv.knížka a v ní je vidět že to auto mělo měněnej olej každejch 15 tis, ale těch posledních 15 tis najíždělo 2 roky :lol: To je nějaký divný.
No a hlavně pak na mě vyblili tu Super cenu - 250K + 11 x 17k takže ......
No a podle mě je lepší si koupit 740i protože ta oproti týhle 735 jede jak ďábel! 8)

Od kdy ma nejake bawo nataceni zadni napravy?? Sem o tom nikdy nic neslysel...
abdul

#22 Příspěvek od abdul »

chlapci v e38 maji co se tyce benzinu cenu jenom dva motory... ctyrlitr at uz jde o M60 nebo M62 a pak V12 petilitranek... vsechno kolem je naprosto o nicem. M60 sem mel a na tu masinu nemuzu rict jediny krivy slovo. rozhybe to ten domecek na ctyrech kolech moc pekne a nezere jako krava.
skautik Čestný člen
Čestný člen

#23 Příspěvek od skautik Čestný člen »

bpytlik píše:
bumira píše:Nazdar,
k tý sedmě v esách.
tak ta je fakt v plný - dvě televize a tak.Já v ní jel nebo? jsem si původně myslel že je za těch psanejch 250k.
Ale pozor ani kdyby byla tak radši ne nebo? při přejetí nerovnosti se ozve z podvozku zvuk jak kdyby právě spadla petřínská rozhledna a při testovací jízdě na j.spojce jsme to málem hodili na budku protože nějak selhal prokluz a natáčení zadní nápravy.
Jinak je to auto ovšem krásný - barva , kola .
A ještě je divný , že u toho auta je serv.knížka a v ní je vidět že to auto mělo měněnej olej každejch 15 tis, ale těch posledních 15 tis najíždělo 2 roky :lol: To je nějaký divný.
No a hlavně pak na mě vyblili tu Super cenu - 250K + 11 x 17k takže ......
No a podle mě je lepší si koupit 740i protože ta oproti týhle 735 jede jak ďábel! 8)

Od kdy ma nejake bawo nataceni zadni napravy?? Sem o tom nikdy nic neslysel...

mno pokud vim tak u 850CSi to bylo za priplatek :)
Anonymous

#24 Příspěvek od Anonymous »

asi málokdo si uvědomuje, že u těhle aut je plná výbava nemožná nebo? některý prvky výbavy spolu kolidují, schválně si to zkuste na http://www.bmw.cz u BMW designera...
každej napíše plná výbava aby se to líp prodalo a akorát pak vypadá jako debílek když přijde někdo kdo není uplně blbej
Baxon
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od Baxon »

inzeráty typu BMW plná výbava mimo navi a kůže nebo pouze mimo kůže, bývají většinou holátka neb plná výbava ala Škoda Octavia.
a když voláš na inz. PLNÁ PALBA, tak na otázku el. šíbr? - odpověď : "k čemu vždy? to má klimu" - těžko mu vysvětlovat, že to je nebe a dudy. Na navi už se ani neptám, protože by mi taky borec plná výbava mohl odpovědět, že mapu evropy má v tý kapse za sedačkou. V tu chbíli už se slušně loučím se slovy "děkuju ale já sháním auto s plnou výbavou, nashle"
gelty
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od gelty »

Baxon píše:inzeráty typu BMW plná výbava mimo navi a kůže nebo pouze mimo kůže, bývají většinou holátka neb plná výbava ala Škoda Octavia.
a když voláš na inz. PLNÁ PALBA, tak na otázku el. šíbr? - odpověď : "k čemu vždy? to má klimu" - těžko mu vysvětlovat, že to je nebe a dudy. Na navi už se ani neptám, protože by mi taky borec plná výbava mohl odpovědět, že mapu evropy má v tý kapse za sedačkou. V tu chbíli už se slušně loučím se slovy "děkuju ale já sháním auto s plnou výbavou, nashle"

Přesně táák!!! :evil:
A že těch inzerátů je, co? :evil:
Asi to píšou pro ty chudáky, co z koktávek si troufnou na letadlo, neboco, nás normální lidi tyto kecy o plné výbavě uráží, že jo?! :evil:
Odpovědět