Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E 38 730i rok 95
-
- Kontaktovat uživatele:
Za kolik je možný to prodat? Maji lidi zájem o takové auta? Můžu ho mít za (mě se zdá) super cenu, tak se ptám jestli má cenu vzít ho na byznys:)
E 38 730i 3,0 V6, rok 95, koupený ČR u Haška, šedá met., 260t najeto, údajně plná výbava, prý super stav:o)
Jak jsou na tom se spolehlivostí? Na co si u toho dát pozor? Díky moc za názory, potřeboval bych jich co nejvíc ještě dnes - zítra už bude pryč:(
E 38 730i 3,0 V6, rok 95, koupený ČR u Haška, šedá met., 260t najeto, údajně plná výbava, prý super stav:o)
Jak jsou na tom se spolehlivostí? Na co si u toho dát pozor? Díky moc za názory, potřeboval bych jich co nejvíc ještě dnes - zítra už bude pryč:(
- Pavel 528
- Kontaktovat uživatele:
Martyn píše:Za kolik je možný to prodat? Maji lidi zájem o takové auta? Můžu ho mít za (mě se zdá) super cenu, tak se ptám jestli má cenu vzít ho na byznys:)
extremne velky zajem o to si myslim neni..jde fakt o tu cenu...
rozhodne tam neni V6 ale kdyztak R6,stejne si myslim,ze uz v ty dobe se delali V8 3.0 nicmene pokud bych nekdy tohle auto tak jedine s V8 4,4 jinak to bude liny...

Pavel 528 píše:Martyn píše:Za kolik je možný to prodat? Maji lidi zájem o takové auta? Můžu ho mít za (mě se zdá) super cenu, tak se ptám jestli má cenu vzít ho na byznys:)
rozhodne tam neni V6 ale kdyztak R6,stejne si myslim,ze uz v ty dobe se delali V8 3.0 nicmene pokud bych nekdy tohle auto tak jedine s V8 4,4 jinak to bude liny...
co je super cena? 130k nebo 180k ?
hmm on se daval do e38 trilitrovej sestival v roce 95? co to je za motor?
...podle me je tam klasika M60/1 osmivalec
no ono sice 220koni neni 290 ale i tak to pojede slusne, si myslim

krom toho co myslis tou plnou vybavou

-
- Kontaktovat uživatele:
skautik píše:Pavel 528 píše:Martyn píše:Za kolik je možný to prodat? Maji lidi zájem o takové auta? Můžu ho mít za (mě se zdá) super cenu, tak se ptám jestli má cenu vzít ho na byznys:)
co je super cena? 130k nebo 180k ?
hmm on se daval do e38 trilitrovej sestival v roce 95? co to je za motor?
...podle me je tam klasika M60/1 osmivalec
no ono sice 220koni neni 290 ale i tak to pojede slusne, si myslim
krom toho co myslis tou plnou vybavou
180K - nevim zda se mi to super cena, proto se ptam:o) Bylo mi po telefonu receno 3,0 V6 a plná výbava, ptal jsem se na Navi a kůži - to prý má, akorát je to manuál... To bude asi tezko prodejny tak za 230-250, co?:/ nevadilo by mi kdybych to prodal za mesic za dva, alespon bych si pojezdil v poradny kare:o)
darmon píše:rozhodne ani ne V6 ani R6 ale V8, zrovna takovy auto si chci koupit. Takze jestlize je fakt s max vybavou (automat, navigace, TV,automaticka klima, kuze v el s pametma, xenony, pdc) tak bych ho byl ochotnej vzit. tak maximalne za 250tisic, dle skutecnyho stavu.
Jedna celkem pekna stoji v ESA. Nijak sem ji nezkoumal ale vypadal vyborne, mela navigaci, TV+video) kuzi a asi vsechno co bys rad. Navc to bylo Lko .. fakt peknej kousek. Cenu ani jiny podrobnosti si nepamatuju.
-
- Kontaktovat uživatele:
Ok tak jsem mu ted volal... Navi, tv, video ani nic takovýho není:( Sedačky - černá kůže, elektrický štelování s pamětí a kompresorem na nastavování tuhosti, jinak pikačovinky jako el okna, zrcátka, klima atd... Je to prolustrované, takže původ ok..
Taky xenony chybí... Škoda že to nemá úplně plnou kládu takhle je to asi o ničem...
Taky xenony chybí... Škoda že to nemá úplně plnou kládu takhle je to asi o ničem...
-
- Kontaktovat uživatele:
Martyn píše:Za kolik je možný to prodat? Maji lidi zájem o takové auta? Můžu ho mít za (mě se zdá) super cenu, tak se ptám jestli má cenu vzít ho na byznys:)
U Haška nemuže byt koupena nova, hašek neni dealer bmw, ale živi se dovozem zbořek a podobnejch aut.....
-
- Kontaktovat uživatele:
LOPOLO píše:darmon píše:rozhodne ani ne V6 ani R6 ale V8, zrovna takovy auto si chci koupit. Takze jestlize je fakt s max vybavou (automat, navigace, TV,automaticka klima, kuze v el s pametma, xenony, pdc) tak bych ho byl ochotnej vzit. tak maximalne za 250tisic, dle skutecnyho stavu.
Jedna celkem pekna stoji v ESA. Nijak sem ji nezkoumal ale vypadal vyborne, mela navigaci, TV+video) kuzi a asi vsechno co bys rad. Navc to bylo Lko .. fakt peknej kousek. Cenu ani jiny podrobnosti si nepamatuju.
Jo tam je 735iL, 97 rok, vypadala super, byla na ní cenovka 250k což se mi fakt zamlouvalo, ale když jsem se na ní zeptal, tak 250k je odstupný od leasingu + k tomu 10 splátek po 17500. Takže nic moc.
-
- Kontaktovat uživatele:
Lukáš píše:U Haška nemuže byt koupena nova, hašek neni dealer bmw, ale živi se dovozem zbořek a podobnejch aut.....
Nevim no takhle mi to rekli, a jeste po dotazu na servisku "melo, melo ale nekam jsem ji zalozil",i ze to ma "plnou kladu"... Ale navi a xenony a asi i spoustu jinyho ne, ale "pry to tam jde pridat":) Rekl jsem jim ze kdyz mi to tam vsechno nalozi, ze si ji vezmu:) neklaplo to...

- Pavel 528
- Kontaktovat uživatele:
Martyn píše:Lukáš píše:U Haška nemuže byt koupena nova, hašek neni dealer bmw, ale živi se dovozem zbořek a podobnejch aut.....
Nevim no takhle mi to rekli, a jeste po dotazu na servisku "melo, melo ale nekam jsem ji zalozil",i ze to ma "plnou kladu"... Ale navi a xenony a asi i spoustu jinyho ne, ale "pry to tam jde pridat":) Rekl jsem jim ze kdyz mi to tam vsechno nalozi, ze si ji vezmu:) neklaplo to...Taky me fakt dostalo to V6 - ten prodavajici by mel vedet alespon kolik to ma valcu, ne?:o)
u Haska jsou ichtylove,ktery jen rejzujou,fakt o ho.ne
-
no abych tak řek....plna klada u e38 bejva malokdy....protoze vetsina socek u nas nechtela obratit konto vzhuru nohama:-) taky jsem ji shanel. z osobni zkusenosti ti reknu ze 730ca jede pekne kdovijak nezere 240 z toho vypacis ale nakej vodpal to nejni...jinaac ten motor je super akorat narocnej jako krava mlsnej na veskery naplne a nachylnej na kde co je to takovej kripl-jede jak prdlej nezere ale je prilis narocnej prilis....treba stara 735 tams mohl misto oleje pomalu nachcat a misto antifreezu treba nablejt a jelo to.pokud jsi tomu dal kour za studena max 10krat za rok stalo se taky hovno a veskery opravy byly zhruba 3krat levnejsi nez na tuhle m60ku....jinak ten prodejce je trochu magor...6tihrnec v 730i byl o par let pozdej a a myslim ze radovej............srat na to
Nazdar,
k tý sedmě v esách.
tak ta je fakt v plný - dvě televize a tak.Já v ní jel nebo? jsem si původně myslel že je za těch psanejch 250k.
Ale pozor ani kdyby byla tak radši ne nebo? při přejetí nerovnosti se ozve z podvozku zvuk jak kdyby právě spadla petřínská rozhledna a při testovací jízdě na j.spojce jsme to málem hodili na budku protože nějak selhal prokluz a natáčení zadní nápravy.
Jinak je to auto ovšem krásný - barva , kola .
A ještě je divný , že u toho auta je serv.knížka a v ní je vidět že to auto mělo měněnej olej každejch 15 tis, ale těch posledních 15 tis najíždělo 2 roky
To je nějaký divný.
No a hlavně pak na mě vyblili tu Super cenu - 250K + 11 x 17k takže ......
No a podle mě je lepší si koupit 740i protože ta oproti týhle 735 jede jak ďábel!
k tý sedmě v esách.
tak ta je fakt v plný - dvě televize a tak.Já v ní jel nebo? jsem si původně myslel že je za těch psanejch 250k.
Ale pozor ani kdyby byla tak radši ne nebo? při přejetí nerovnosti se ozve z podvozku zvuk jak kdyby právě spadla petřínská rozhledna a při testovací jízdě na j.spojce jsme to málem hodili na budku protože nějak selhal prokluz a natáčení zadní nápravy.
Jinak je to auto ovšem krásný - barva , kola .
A ještě je divný , že u toho auta je serv.knížka a v ní je vidět že to auto mělo měněnej olej každejch 15 tis, ale těch posledních 15 tis najíždělo 2 roky

No a hlavně pak na mě vyblili tu Super cenu - 250K + 11 x 17k takže ......
No a podle mě je lepší si koupit 740i protože ta oproti týhle 735 jede jak ďábel!