Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

POMOC- UKRADLI MI HO

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
afterburner

#1 Příspěvek od afterburner »

Moc prosím všechny o pomoc, právě mi z ulice Dudínská v Praze 4 ukradli BMW 525i, E34, r.v. 1993. Byly tam origo kola z M5 a dost sjetý gumy. Lehce promáčklá spodní část dveří řidiče a prasklá levá zadní svítilna. SPZ 1P3 1071. Kdybyste ho někde zahlídli, volejte mi prosím na 724/033409. Díky, Tomáš.
Přílohy
bim2.jpg
bim2.jpg (112.67 KiB) Zobrazeno 1531 x
bim1.jpg
bim1.jpg (104.59 KiB) Zobrazeno 1531 x
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#2 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Zabít kurwy !!!
Kaca2

#3 Příspěvek od Kaca2 »

hmmm, sekat pařáty a pořádně jim nakopat. :evil:
Kdo ví, jaký konec bude mít to auto....

Jinak ale : ...." a dost sjetý gumy" ..... tos jako s tím jezdil ? :shock: :evil:
Pivson
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Pivson »

No ty jo, to je pěkný :-(

Bylo tam nějáké zajištění? alarm, atd...

většinou tyhle auta jdou na dily :-(
Pavel 528
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Pavel 528 »

no to je smula,nicmene to je presne co rikam ja-usetreno par stovek a auto v prdeli...,mel jsi tam pager na alarm?rekl bych ze ne,no a vo tom to je...
btw:stale jsou v prodeji moje pagery GSM cena 800Kc
Musel jsem si prihrat polivcicku... :D
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

Pavel 528 píše:auto v prdeli...,mel jsi tam pager na alarm?rekl bych ze ne,no a vo tom to je...

Přesně takhle se ztratila v pohraničí tatíkova 525i v roce 1997... "to je starý auto, takový se nekradou"... :lol:
Starý bawo=dobrý bawo
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#7 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Pavel 528 píše:no to je smula,nicmene to je presne co rikam ja-usetreno par stovek a auto v prdeli...,mel jsi tam pager na alarm?rekl bych ze ne,no a vo tom to je...

No čau chlape,budeš na mimoni? bych se s tebou domluvil na tom pageru... jak složitá je montáž? časově?
George_D
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od George_D »

Pavel 528 píše:no to je smula,nicmene to je presne co rikam ja-usetreno par stovek a auto v prdeli...,mel jsi tam pager na alarm?rekl bych ze ne,no a vo tom to je...

Jo jsou to kurvy :roll: Ale sorry kdyz je to tu nakously, muzes mi poslat nejaky info o tech pagerech na mail? Dik
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
Fil
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Fil »

nemám k tomu co říct......., ale budu mít oči otevřený, kdyby něco,....čék nikdy neví co kdy kde potká... , ale zatím upřímnou soustrast :cry:
skautik Čestný člen
Čestný člen

#10 Příspěvek od skautik Čestný člen »

M3maniac píše:

No čau chlape,budeš na mimoni? bych se s tebou domluvil na tom pageru... jak složitá je montáž? časově?

pocitej tak 1 - 3 :) hodiny samozrejme :) podle toho jak dobre to chces mit udelane :)
Pavel 528
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Pavel 528 »

M3maniac píše:

Mimon nejedu,mam o vikendu moc prace :( a hlavne bude na 90% hnusne,takze fakt neee.
hod mi cislo do sz,ja zavolam,jsem totiz linej psat...
montaz zvladne i zacatecnik,je to otazka 4dratu...
cena je jasna 800+nejakej mobil(cca 500) a simka(250) a 1az 2hodky prace a je to...
Pavel 528
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od Pavel 528 »

George_D píše:

Jo jsou to kurvy :roll: Ale sorry kdyz je to tu nakously, muzes mi poslat nejaky info o tech pagerech na mail? Dik

nechci to psat znova-jsem linej a nemam moc cas,projdi si sekci prodam/koupim-je tam pagery na prodej-tam je vse docela podrobne napsany,kdyztak napis SZ nebo founen na 723580912
Baxon
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od Baxon »

afterburner píše:Moc prosím všechny o pomoc, právě mi z ulice Dudínská v Praze 4 ukradli BMW 525i, E34, r.v. 1993. Byly tam origo kola z M5 a dost sjetý gumy. Lehce promáčklá spodní část dveří řidiče a prasklá levá zadní svítilna. SPZ 1P3 1071. Kdybyste ho někde zahlídli, volejte mi prosím na 724/033409. Díky, Tomáš.

no tak to je hnus :( , byl celkem hezky vybavenej
afterburner

#14 Příspěvek od afterburner »

Baxone, ty hajzly určitě přilákalY ty krásný kola od tebe. Zrovna jsem se ptal souseda, jestli něco neviděl, a on mi řikal, že ne, ale že na ty kola každej den díval.
Prosím všechny, koukejte se aspoň kolem, kdyby náhodou.
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#15 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

afterburner píše:Baxone, ty hajzly určitě přilákalY ty krásný kola od tebe. Zrovna jsem se ptal souseda, jestli něco neviděl, a on mi řikal, že ne, ale že na ty kola každej den díval.

A když ho náhodou někdo potkáte tak volejte hned poldy a nehledejte na fóru číslo na majitele!!! Nejlépe jet za zmrdem a volat poldy!Přeju Ti aby si ho jen někdo půjčil místo taxíku a stálo někde s prázdnou nádrží.... :(
GG

#16 Příspěvek od GG »

Tak upřímnou soustrast, snad se najde.
Baxon
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Baxon »

afterburner píše:Baxone, ty hajzly určitě přilákalY ty krásný kola od tebe. Zrovna jsem se ptal souseda, jestli něco neviděl, a on mi řikal, že ne, ale že na ty kola každej den díval.

hmm byly fakt pěkný, to mě teda fuckt sere
zkus hodit udičku třeba do annonce, že sháníš origo kola na M5 E34, třeba ho dohledáš, ono jich totiž moc není, tuším, že já bych je možná ještě dneska poznal
cain
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od cain »

Teda upřímnou soustrast,je pěkný a asi se někomu líbílo.Bych jim přerazil hnáty zm..ům zasr... :x .Tohohle se bojim nejvíc,už sem si radši nechal spočítat pojistku a dal do auta alarm.S pagerem taky počítám výhledově.Snad se někde najde, i když tyhle auta dou většinou hned na dílnu na ND a zvláš? TDSa kvůli motorům.Znal sem bohužel dřív lidi který měli s tímhle něco kdysi společnýho tady na Plzeňsku a vim že řikali že TDSa dou hlavně kvůli motorům :?
Odpovědět