Tak uz je jasno:
okopirovano z E30.cz
dotaz clena Pe?as
Tak a mě už odpověď přišla. Bylo teda až na druhý ostřejší dotaz, ale přišla.
Vemu to popořádku:
- první email s normálním dotazem byl bez odpovědi.
- na druhý ostřejší:
Velice, ale velice Vám "děkuji" za velmi složitou odpověď (raději vysvětlím - ŽÁDNOU) na dotaz funkčnosti online
ceníku na stránkách
http://www.bmw.cz.
V budoucnu jistě opět využiji některých oficiálních služeb, které jsem občas potřeboval ;-o.
Čest Vaší polistopadové práci.
P.S.: naštěstí jsou zde ochotnější konkurenti.
přišla následující odpověď:
Vazeny pane,
muzete mi, prosim, citovat onu slozitou "odpoved" jenz se Vam dostala ? Cenik nahradnich bude opet zprovoznen, nebot tyto informace maji byt pristupne vsem. Docasne odstaveni teto sluzby je zpusobeno zmenou topologie nasi site, kdy jedna cast zustava verejna a druha privatni. Problemem je fakt, ze obe tyto site sdileji stejna data (napr. online cenik). Z duvodu bezpecnosti je proto nutne preprogramovat funkce dotazovani. Nicmene cenik bude opet fungovat jako drive, to jsem ale jiz uvedl vyse. Doufam, ze tato odpoved neni pro cloveka vasich kvalit nikterak slozita k presnemu pochopeni a budeme radi kdyz nam zachovate prizen i nadale.
S pratelskym pozdravem,
IT manazer
AuTec Group a.s.
A jak napsal clen Venca:
Kdyby byl onen "IT manazer AuTec Group a.s." skutečný profesionál, objevilo by se na jejich stránkách upozornění o přechodné nefunkčnosti některých částí informačního systému.