Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Mlhovkový fenomén...

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
mike.bmw

#1 Příspěvek od mike.bmw »

Vážení,

mám takový pocit, že se opět rozjíždějí akce, co je možný ukrást z auta a zpeněžit na fet nebo na buhví co ještě...

Ze čtrvtka na pátek, jsem přišel o mlhovky!!! Koukal jsem jak puk, na dva prázdné otvory. Před tím jsem ještě přišel o přední znak, a to jsem měl auto zaparkovaný přímo pod okny. Tak jsem si myslel, že se někdo zaměřil na moje auto... Ale jak jsem zjistil, nebyl jsem sám, protože E36ky, které jsem potkával v okolí mého bydliště, mlhovky už taky neměly. Doufám, že to nedělá někdo z BMW klubu nebo někdo, kdo má BMW. Nenapadlo by mě totiž, si "koupit" mlhovky od někoho jiného, tak že mu je ukradnu, mě to docela nasr.lo, tak nebudu působit stejné potěšení někomu, kdo je třeba spřízněná duše s BMW...

Co na to říct???

Chybějí někomu také mlhovky???

Nakopal bych jim pr.ele a zpřelámal pazoury, aby si neměli ani čím vytřít zadek...

Dík za pochopení
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od patras Čestný člen »

no jo, to je nikdy nekoncici tema. Jsou to zmrdi, vsadim se, ze je pak prodavaj nekde za 200,- kdyz mas standardni E36 naraznik tak vyndat mlhovky je otazkou minuty. S naraznikem M3 to uz tak snadny neni. Branej tam ofuky brzd :) ale verim ze sikovnej zlodej si poradi se vsim. Snad jedinna sance je tam nejak heftnout jinak nez pouze standardne.
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#3 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

Taky mi je pred rokem nejakej zmrd ukrad, od te doby je mam na pevno...
N54 PWR
mike.bmw

#4 Příspěvek od mike.bmw »

A neválejí se někomu přebytečný mlhovky doma??

Vím, že se pohubujou kolem 1.000,- za kus.
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#5 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

od me funglovky v krabici do 2k /kdyztak napiste/ -jinak co jsem mel mlhovky v narazniku od Seidla /e46kovy/, nevedel jsem co je za problem, zacinam chapat-uz mam jednu ruplou od kamenu...
“Ability is what you're capable of doing.”
bpytlik
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od bpytlik »

No ja jenom doufam ze mi nikdo necorne moje cire M5 mlhovky. Shaneji se tezko a kdyz uz tak kolem 5k a vyjdat jdou f poho za par sekund :( Bych ho pak musel zabit...
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

Jednoduse ty diry zalepte nejakou srackou, btw Patras, i kdyz na Mkovym narazniku mas ty ofuky brzd, tak je tam dira k tem mlhovkam, jak by je jinak kdo dostaval ven? Rozhodne to tak je na mym...
Jednoduse zalepit zvejkackama, nechat zatvrdnout a hotovo :lol:
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od patras Čestný člen »

Jawak píše:Jednoduse ty diry zalepte nejakou srackou, btw Patras, i kdyz na Mkovym narazniku mas ty ofuky brzd, tak je tam dira k tem mlhovkam, jak by je jinak kdo dostaval ven? Rozhodne to tak ne na mym...
Jednoduse zalepit zvejkackama, nechat zatvrdnout a hotovo :lol:

zadny diry tam nemam, kdyz chci vyndat mlhovku, tak lehnu pod naraznik, odsroubuju krytku, a dostanu se k mlhovkam
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

No ja ty ofuky kupoval nedavno novy, nejakych 15€ za kus, a ty diry maji, dokonce 2 nad sebou...
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od patras Čestný člen »

Jawak píše:No ja ty ofuky kupoval nedavno novy, nejakych 15€ za kus, a ty diry maji, dokonce 2 nad sebou...

ja je mam zadara od znamyho a nejsem si jistej jestli tam jsiu diry mam pocit ze ne !! schvalne se juknu :)
cain
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od cain »

mimochodem,když tu přišla řeč na ty ofuky.Nemáte je někdo doma nebo nevíte jestli je má Hans ?? Páč já je tam nemam,nikdo ze známejch taky ne a do německa se brzký době nedostanu ??? Díkes
Odpovědět