Nevíte někdo prosím co s tím
v servisu mi řekli že to není normální a že už neví jak na to, jedině vyměnit celý dveře

Lukke píše:No to je teda pěkný. Mně taky něco někde pořád vrže, ale já jsem tak šíleně náchylnej na zvuky, že když si ke mně možná sedneš ty, tak si budeš klepat na čelo. Rád bych slyšel to tvoje vrzání, jestli s tím mým mám taky přijet, aby s tim něco udělali a nebyl jsem tam za kokota. Nedovedu si totiž předsdstavit, jak silný to tvoje vrzání je. Nechceš přijet příště na regionál nebo dáme konečně někde ten sraz? Docela mi BMW v tomhle zklamalo, vždycky jsem si myslel že tyhle auta prostě nevržou. Ale na kostkách je to u mě jako ve stodvacítce.... Samozřejmě přehánim.Dej vědět.
abdul píše:to lukke: tak s tema zvukama v aute si muzem podat rucejestli me neco vytaci tak to je nejaky klepani a jakykoli jiny zvuky co v tom aute nemaji co delat... samicka uz taky rikala ze jsem asi blazen nebo co, protoze ona nic neslysi...
530DAT píše:Jasne rad se sejdu,,,mam problem vzdycky ale vecer, nicmene pres den neni problem....(mimo utery),
jak mi to vrze?
- nerovnosti = asi bych to popsal jako tsts,ts,ts,ts + jemné skřípání.
jinak mama ma X5 (2002 3.0D) a vrze ji taky, ale vod toho ze to ma cely v kuzi a ta jak se nekde dotyka plastu tak tam....
napis kdy se ti to hodi (ps ale na dalnici to asi nevotestnem)...
Mechanik mi říkal, ještě, že jsem to nemám v kůži. To bych se asi zbláznil... Ach jo.Tak poslední dobou radši jezdím se zapnutym rádiem, abych zase neposlouchal co kde novýho vrže. Buď jsem si už tak zvyknul, že hledam pikačoviny, nebo to fakt vrže.
Lukke píše:530DAT píše:Jasne rad se sejdu,,,mam problem vzdycky ale vecer, nicmene pres den neni problem....(mimo utery),
jak mi to vrze?
- nerovnosti = asi bych to popsal jako tsts,ts,ts,ts + jemné skřípání.
jinak mama ma X5 (2002 3.0D) a vrze ji taky, ale vod toho ze to ma cely v kuzi a ta jak se nekde dotyka plastu tak tam....
napis kdy se ti to hodi (ps ale na dalnici to asi nevotestnem)...
Já bych to viděl někdy na příští týden, kolem 15.00? Ještě upřesníme v úterý. Zajedem někam na horší silnici, protože s tim chci zajet do autecu, aby s tim něco udělali. Tohle nejde.