Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Už to tu bylo!!! E39 a skřípající těsnění???

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
530DAT
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od 530DAT »

měl jsem to už v servisu s tímto snad 20x a chvilku dobrý a pak to zas žačne, hlavně u řidiče???

Nevíte někdo prosím co s tím

v servisu mi řekli že to není normální a že už neví jak na to, jedině vyměnit celý dveře :?: :!:
Pavel 528
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Pavel 528 »

no me to dela taky,kdyz prejizdim velke nerovnosti,ale ja mam to auto oproti tobe starsi o 6let,takze to docela chapu,ale u novyho je to teda sila,no ja vymenim tu gumu podel ramu,kterou mam evidentne spatnou a pak se uvidi,no ale tobe uz asi vymenili vsechno,tak je to divny..
bpytlik
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od bpytlik »

Me to nedela...Ja byt tebou tak jim to dam at vymeni klidne cely dvere, vzdyt to mas v zaruce,ne?? A kdyz ani to nepomuze, tak chtej novy auto..
Honza
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Honza »

Me to dela taky. Jestli na to nekdo prijde tak to sem prosim napiste. Docela bych bral se toho zbavit.
530DAT
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od 530DAT »

diky za solidaritu,

měnili:

sametky 3x
těsnění kolem dveří 1x + 1x mazali
těsnění mezi zadními a předními dveřmi (venkovní)
seřirovali táhla 2x
měřili auto na testeru (aby bylo rovny)
měnili plasty kolem dveří (v rámu + úchytky)

teď už asi celý dveře

:-(
Lukke

#6 Příspěvek od Lukke »

No to je teda pěkný. Mně taky něco někde pořád vrže, ale já jsem tak šíleně náchylnej na zvuky, že když si ke mně možná sedneš ty, tak si budeš klepat na čelo. Rád bych slyšel to tvoje vrzání, jestli s tím mým mám taky přijet, aby s tim něco udělali a nebyl jsem tam za kokota. Nedovedu si totiž předsdstavit, jak silný to tvoje vrzání je. Nechceš přijet příště na regionál nebo dáme konečně někde ten sraz? Docela mi BMW v tomhle zklamalo, vždycky jsem si myslel že tyhle auta prostě nevržou. Ale na kostkách je to u mě jako ve stodvacítce.... Samozřejmě přehánim. :-D Dej vědět.
530DAT
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od 530DAT »

Lukke píše:No to je teda pěkný. Mně taky něco někde pořád vrže, ale já jsem tak šíleně náchylnej na zvuky, že když si ke mně možná sedneš ty, tak si budeš klepat na čelo. Rád bych slyšel to tvoje vrzání, jestli s tím mým mám taky přijet, aby s tim něco udělali a nebyl jsem tam za kokota. Nedovedu si totiž předsdstavit, jak silný to tvoje vrzání je. Nechceš přijet příště na regionál nebo dáme konečně někde ten sraz? Docela mi BMW v tomhle zklamalo, vždycky jsem si myslel že tyhle auta prostě nevržou. Ale na kostkách je to u mě jako ve stodvacítce.... Samozřejmě přehánim. :-D Dej vědět.

Jasne rad se sejdu,,,mam problem vzdycky ale vecer, nicmene pres den neni problem....(mimo utery),

jak mi to vrze?
- nerovnosti = asi bych to popsal jako tsts,ts,ts,ts + jemné skřípání.

jinak mama ma X5 (2002 3.0D) a vrze ji taky, ale vod toho ze to ma cely v kuzi a ta jak se nekde dotyka plastu tak tam.... :-)

napis kdy se ti to hodi (ps ale na dalnici to asi nevotestnem)...
530DAT
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od 530DAT »

odeslu jednou a je to tu dvakrat?! uz po nekolikaty???

sorry
abdul

#9 Příspěvek od abdul »

to lukke: tak s tema zvukama v aute si muzem podat ruce :) jestli me neco vytaci tak to je nejaky klepani a jakykoli jiny zvuky co v tom aute nemaji co delat... samicka uz taky rikala ze jsem asi blazen nebo co, protoze ona nic neslysi...

to 530 dat: me nic nevrze v e39 a tesneni oken nebo neco takovyho uz vubec ne, nevim jestli na to maji vliv dvojite okna nebo ne... co me ale sralo delsi dobu a nemohl sem na to prijit, bylo na malych nerovnostech takove hrozne utlumene poklepkavani... fuckt to skoro nebylo slyset, musel si vypnot ventilator, radio, zatahnout okna atd a soustredit se na to... nakonec sem na to prisel. byla to loketni opreka mezi zadnima sedackama... kdyz byla sklopena tak na tech nerovnostech jakoby poskakovala a to vydavalo ten zvuk...:)
Lukke

#10 Příspěvek od Lukke »

abdul píše:to lukke: tak s tema zvukama v aute si muzem podat ruce :) jestli me neco vytaci tak to je nejaky klepani a jakykoli jiny zvuky co v tom aute nemaji co delat... samicka uz taky rikala ze jsem asi blazen nebo co, protoze ona nic neslysi...

Jo taky mě to šíleně točí, když jedu a z různých směrů se na mě ozývá tady nějaký praskání, tady něco trošku cvaká ve dveřích... Dost mě to štve a když jela se mnou mladá, říkala že jsem asi padlej na hlavu, protože ona nic neslyšela. No to nechápu. :D To se snažim nemít vůbec žádnej bordel v autě, aby nevydával zvuky ještě navíc. Něco trochu cvaká z výdechů topení ve středovým panelu, spíš jako vrže. No a na nerovnostech něco v pravých dvěří. Mechanik mi říkal, ještě, že jsem to nemám v kůži. To bych se asi zbláznil... Ach jo. :roll: Tak poslední dobou radši jezdím se zapnutym rádiem, abych zase neposlouchal co kde novýho vrže. Buď jsem si už tak zvyknul, že hledam pikačoviny, nebo to fakt vrže.
Lukke

#11 Příspěvek od Lukke »

530DAT píše:Jasne rad se sejdu,,,mam problem vzdycky ale vecer, nicmene pres den neni problem....(mimo utery),

jak mi to vrze?

jinak mama ma X5 (2002 3.0D) a vrze ji taky, ale vod toho ze to ma cely v kuzi a ta jak se nekde dotyka plastu tak tam.... :-)

Já bych to viděl někdy na příští týden, kolem 15.00? Ještě upřesníme v úterý. Zajedem někam na horší silnici, protože s tim chci zajet do autecu, aby s tim něco udělali. Tohle nejde.
abdul

#12 Příspěvek od abdul »

Mechanik mi říkal, ještě, že jsem to nemám v kůži. To bych se asi zbláznil... Ach jo. :roll: Tak poslední dobou radši jezdím se zapnutym rádiem, abych zase neposlouchal co kde novýho vrže. Buď jsem si už tak zvyknul, že hledam pikačoviny, nebo to fakt vrže.

ja to mam v kuzi a nemuzu si stezovat... jak muze kuze nekde vrzat??? jako jestli se nekomu hybou nejaky kozeny dily ve dverich nebo nekde, tak to auto snad nedrzi pohromade :) jak rikam delsi dobu sem zapasil s tou loketni operkou, ale ta by ten zvuk vydavala stejne i kdyby nebyla v kuzi...:) jo a jeste jedna vec mi obcas jako kdyby poklepkavala... pod sklenenym sibrem je ta nepruhledna clona, ktera kdyz byla zavrena uplne nadoraz tak vydavala jakysi zvuk na nerovnostech, ale staci ji nechat milimetr pred dorazem a je to v poho..:)
530DAT
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od 530DAT »

Lukke píše:
530DAT píše:Jasne rad se sejdu,,,mam problem vzdycky ale vecer, nicmene pres den neni problem....(mimo utery),

jak mi to vrze?

Já bych to viděl někdy na příští týden, kolem 15.00? Ještě upřesníme v úterý. Zajedem někam na horší silnici, protože s tim chci zajet do autecu, aby s tim něco udělali. Tohle nejde.

OK,

jen nemuzu v utery :( co trebá steda, ctvrtek...?
Odpovědět