Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

1,2,3 zkouška mikrofónu!!!

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#61 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

Bombarder píše:Ten s tim setkovym kramem do docela posral, ze jo?

Mno, rekl bych ze je o dost konzervativnejsi nez naprosta vetsina lidi :-)
Bombarder
Kontaktovat uživatele:

#62 Příspěvek od Bombarder »

:lol: :lol: si jo !!
Asi nejaky dědek co si hraje na náctiletého.
psena
Kontaktovat uživatele:

#63 Příspěvek od psena »

Dobre je ze RB chce ted sestku prodat (nebo uz prodal)a koupil auto s tretinovou dusi E34.A tak dopadnou vsichni z klubu E30.Uz jsem se tam s nimi prel hodnekrat, ale nekteri si hraji ze maji to jedine nejlepsi auto pred barakem, ale duvod proc maji zrovna E30 je pritom dost jiny....
Jinak beru fandovstvi ve vsech formach ale fanda nesmi mit klapky na ocich a videt a verit jen tomu co videt a v co verit chce.
skautik Čestný člen
Čestný člen

#64 Příspěvek od skautik Čestný člen »

no ja bych si asi i do mega koupil stare auto, ale musel bych mit teda trochu vic penez nez na jedno stare auto :)

takova 850CSi z 94 s AHK (Aktive Hinterachs-Kinematik)

mno mozna sehnat motor z mclarenu s70/1 ( M8 ) :)
Fido

#65 Příspěvek od Fido »

Jak už jsem psal na e30.cz, každej má právo na svůj názor a upřímě řečeno, někteří zde si nemají ABSOLUTNĚ nic vyčítat s některými na E30 fóru.

No a abych přilil trochu oleje do ohně, tak bych si dovolil se ohradit proti tomu, že 6ka je krám, takže pozor Bombi. No a tvoje vyjádření o kokotech taky mluví samo za sebe.
skautik Čestný člen
Čestný člen

#66 Příspěvek od skautik Čestný člen »

Fido píše:Jak už jsem psal na e30.cz, každej má právo na svůj názor a upřímě řečeno, někteří zde si nemají ABSOLUTNĚ nic vyčítat s některými na E30 fóru.

No a abych přilil trochu oleje do ohně, tak bych si dovolil se ohradit proti tomu, že 6ka je krám, takže pozor Bombi. No a tvoje vyjádření o kokotech taky mluví samo za sebe.

s timhle se stotoznuji
Bombarder
Kontaktovat uživatele:

#67 Příspěvek od Bombarder »

skautik píše:
Fido píše:Jak už jsem psal na e30.cz, každej má právo na svůj názor a upřímě řečeno, někteří zde si nemají ABSOLUTNĚ nic vyčítat s některými na E30 fóru.

s timhle se stotoznuji

čekal jsem, ze se nějaká husička ozve..
Fido

#68 Příspěvek od Fido »

Tak buď rád, že jsi se dočkal, housere.
Lukke

#69 Příspěvek od Lukke »

Tak jsem E30 forum také pročetl a trochu se zasmál. Ale toho týpka co píše přísěvek ve stylu "ikdyby mi nezáleželo na penězích, vždy by to byla E24" jsem nějak nepobral. No nic. :)
fornax

#70 Příspěvek od fornax »

Takovou debatou, že poslední opravdové bawo bylo............se nakonec můžou dostat k tomu, že nejepší je žebřiňák :D nerezaví a nechytneš defekt 8) A že by e30 měla být kultovní záležitostí nevím, nevím, já měl dvě a nějakou duši jsem necítil. Byl jsem s němi v té době celkem spokojen - jako nyní s e34. A vím, že až si pořídím e39 tak už se zpátky nebudu chtít vracet. Doba a pokrok techniky jde mílovými kroky vpřed. Každopádně je to bawo jako každé jiné bawo. Každé má pro svého majitele své kouzlo. Rozhodně odsuzovat novější modely je vyložená neznalost věci. Jestli se někdy ti kluci vůbec v něčem novějším svezli. :shock:
Lukáš
Kontaktovat uživatele:

#71 Příspěvek od Lukáš »

ja mam e30 a jako kultovni auto ji nepovazuju, muzu zodpovedne rict ze E21 byla lepší, nevim čim ale pokud se budem bavit o duši tak ji měla větší........v plánu je E36 a rozdil mezi e30 a e36 je velikej.

Na e 30 foru je spousta rozumnejch a normálních lidí, jenže ty se většinou o takovych pikačovinach nehadaj :-). Averze e30 klubu ke e36 klubu potažmo bmwklubu je od začatku, a vznikla trošku jinejma nazorama a meně komorníma srazama.
abdul

#72 Příspěvek od abdul »

toz ja sem si to taky cely precet a podle me, je to cely takovy nestastny...
myslim ze hodne prispevku vyzniva trosku jinak nez jsou mysleny... to ze novy auta jsou vyspelejsi je jasny... ja myslim ze to prece musi vsichni vedet.... ale ze pro me muze mit vetsi kouzlo nejaky kousek z roku xx nez nova kara to zas dokazu pochopit... ale zobecnit to hned, to mi prijde nestastny... urcite tam bude plno lidi ktery budou uplne normalni...
adam

#73 Příspěvek od adam »

abdul píše:toz ja sem si to taky cely precet a podle me, je to cely takovy nestastny...
myslim ze hodne prispevku vyzniva trosku jinak nez jsou mysleny... to ze novy auta jsou vyspelejsi je jasny... ja myslim ze to prece musi vsichni vedet.... ale ze pro me muze mit vetsi kouzlo nejaky kousek z roku xx nez nova kara to zas dokazu pochopit... ale zobecnit to hned, to mi prijde nestastny... urcite tam bude plno lidi ktery budou uplne normalni...

souhlas... je to takove chytani lidi za slovo...
Martinéz

#74 Příspěvek od Martinéz »

Nekteri lidi z e30.cz sou sice prehnane zaslepeny do svejch obcas polofosilii, ale jinak bych jim nic moc nevytykal a pripada mi zbytecny je provokovat...sem rad, ze se nakonec vse ustalo na diplomaticky urovni a nazory RB mi nepripadaj zcestny, sou proste jen JEHO... :wink:
Odpovědět