ja to nikde v nastaveni nenasel
odstraneni/zmena textu nad obrazkem
-
TURBO_KrteK
- Klubové ID: 65
-
skautik
- Čestný člen
-
TURBO_KrteK
-
TURBO_KrteK
-
skautik
- Čestný člen
mno joTURBO_KrteK píše:hmm koukam ze vlastni ikonka taky nejak nejde nahrat
krom toho tedy nebezi nebo nebezi spravne..
ikony pod jmenem
emotikony nejsou vsechny
upload obrazku
vsechny html tagy
a muzete napsat na co jste jeste narazili, co nefunguje, nebo nefunguje jak ma
-
TURBO_KrteK
-
Anonymous
-
Anonymous
-
skautik
- Čestný člen
hele opavaku, nevim co se rozcilujes, ale pokud se ti neco nezda nebo se ti to tu nelibi, tak mas moznost udelat svuj vlastni design a ja ti ho sem nahraju, nebo si ho muzes v nastaveni zmenit na nejaky standartni 
pokud se ti zda neco zlozitejsi, nez na puvodnich strankach tak mi napis, ja ti dam male soukrome skoleni.
pokud se ti zda neco zlozitejsi, nez na puvodnich strankach tak mi napis, ja ti dam male soukrome skoleni.
-
M3maniac
- Čestný člen
- Klubové ID: 76
Hele ,jestli se ti tu to nelíbí tak sem nechoď a je to vyřešené.... prostě je to v začátcích a pomalu se to vychytává! Tak se běž schladit ..... A ty Skautíku opatrně s těma opavakama....Anonymous píše:no, připadá mi to tu dost složitější, jestli budu muset pokaždé když chcu na něco odpovědět, psát nadpis a kdo jsem, tak to mě fakt ta chu? psaní přejde!![]()
I ta barva - šedá je hnus! S BMW řekl bych nic společného!
Zlaté - modré původní stránky!!!
-
Pavel
- Klubové ID: 56
Přesně jak říká René.Místo,aby jsi byl rád,že kluci mají zájem,aby klub fungoval a snažil se jich podpořit tak jim to kritizuješ...M3maniac píše:Hele ,jestli se ti tu to nelíbí tak sem nechoď a je to vyřešené.... prostě je to v začátcích a pomalu se to vychytává! Tak se běž schladit ..... A ty Skautíku opatrně s těma opavakama....Anonymous píše:no, připadá mi to tu dost složitější, jestli budu muset pokaždé když chcu na něco odpovědět, psát nadpis a kdo jsem, tak to mě fakt ta chu? psaní přejde!![]()
-
skautik
- Čestný člen
M3maniac píše:Hele ,jestli se ti tu to nelíbí tak sem nechoď a je to vyřešené.... prostě je to v začátcích a pomalu se to vychytává! Tak se běž schladit ..... A ty Skautíku opatrně s těma opavakama....Anonymous píše:no, připadá mi to tu dost složitější, jestli budu muset pokaždé když chcu na něco odpovědět, psát nadpis a kdo jsem, tak to mě fakt ta chu? psaní přejde!![]()
-
Kaca2
- Klubové ID: 75
Helens skautik a kdo to byl ?skautik píše:M3maniac píše:Hele ,jestli se ti tu to nelíbí tak sem nechoď a je to vyřešené.... prostě je to v začátcích a pomalu se to vychytává! Tak se běž schladit ..... A ty Skautíku opatrně s těma opavakama....Anonymous píše:no, připadá mi to tu dost složitější, jestli budu muset pokaždé když chcu na něco odpovědět, psát nadpis a kdo jsem, tak to mě fakt ta chu? psaní přejde!![]()
Zlaté - modré původní stránky!!!neboj Rene, to nebyla nadavka, jen jsem si pojmenoval Anonymniho uzivatele, ktery se tam od vas pripojil.
-
skautik
- Čestný člen
tak to ja nevimkaca píše:Helens skautik a kdo to byl ?skautik píše:M3maniac píše:Hele ,jestli se ti tu to nelíbí tak sem nechoď a je to vyřešené.... prostě je to v začátcích a pomalu se to vychytává! Tak se běž schladit ..... A ty Skautíku opatrně s těma opavakama....neboj Rene, to nebyla nadavka, jen jsem si pojmenoval Anonymniho uzivatele, ktery se tam od vas pripojil.
Že by nějakej opavák se uměl tak nervovat ?
To se mi nezdá ..
tim samozrejme nechci rict, ze to psal Rene nebo Gelty, ta adresa se prideluje automaticky pri pripojeni k internetu nahodne
-
Kaca2
- Klubové ID: 75
skautik píše:tak to ja nevimkaca píše:Helens skautik a kdo to byl ?skautik píše:neboj Rene, to nebyla nadavka, jen jsem si pojmenoval Anonymniho uzivatele, ktery se tam od vas pripojil.
Že by nějakej opavák se uměl tak nervovat ?
To se mi nezdá ..
ja vim, ze je to dialup z opavy a taky vim ze se z teto adresy pripojuje Rene, Gelty a Anonymní uživatel
tim samozrejme nechci rict, ze to psal Rene nebo Gelty, ta adresa se prideluje automaticky pri pripojeni k internetu nahodne
šmarjááá ty nám snad vidíš až do ......
-
TURBO_KrteK
-
skautik
- Čestný člen
mno az tak daleko opravdu nevidimkaca píše:skautik píše:tak to ja nevimkaca píše: Helens skautik a kdo to byl ?Že by nějakej opavák se uměl tak nervovat ?
To se mi nezdá ..
ja vim, ze je to dialup z opavy a taky vim ze se z teto adresy pripojuje Rene, Gelty a Anonymní uživatel
šmarjááá ty nám snad vidíš až do ......
-
skautik
- Čestný člen