po nejaky dobe jsem presedlal ze seatu toledo (14 alu+balony) zpatky do 530d... na petecce M-kovy odvozek a 18-ky s backorama 235/40/18... no reknu vam ze prvni kilometry sem fuckt nedaval... sem zacinal pochybovat jestli to vubec ma nejaky tlumice... co se tyce cest najednou mi pripadalo ze pribylo asi o 300% vsech moznych dir a vymolu... oproti "rozevlatymu" torpedu se mi zdalo ze snad i ta prerusovana cara nejak s tim autem haze:) no za jeden den sem si zase zvyknul a parada:) pocit ze to nejde v zatacce utrhnout je fuckt krasny...
No já jsem zvědav na ten můj trakař 225/45/17 v předu 245/40/17 vzadu a podvozek tak o 5-6 čísel dolů.... to bude trest,snad to ty kuwy po tý zimě polepěj než to budu mít v kupě....
abdul píše:po nejaky dobe jsem presedlal ze seatu toledo (14 alu+balony) zpatky do 530d... na petecce M-kovy odvozek a 18-ky s backorama 235/40/18... no reknu vam ze prvni kilometry sem fuckt nedaval... sem zacinal pochybovat jestli to vubec ma nejaky tlumice... co se tyce cest najednou mi pripadalo ze pribylo asi o 300% vsech moznych dir a vymolu... oproti "rozevlatymu" torpedu se mi zdalo ze snad i ta prerusovana cara nejak s tim autem haze:) no za jeden den sem si zase zvyknul a parada:) pocit ze to nejde v zatacce utrhnout je fuckt krasny...
tak tehlens pocit znám opravdu dobře.... vyměnit španěla za němce... :drive: :hopik5:
je videt ze to teda nebyly jen moje pocity:) ja si uz zvykam ale ty nase "tankodromy" na to fuckt nejsou... nedokazu si predstavit ze bych to trebas jeste snizil nebo nahodil nejaky 19-ky.... to by uz bylo asi hodne veselo:)