jéé mě se líbí, ta je hezká
když jsem tuhle barvu měl na E30, tak se mi smáli, že mi na to budou srát mouchy, ale mě se pořád strašně líbí. njn dakargelb is gut :super:
A co máš vlastně s tím motorem, esi to teda není tajny, to bys byl frajer vzít auto kde nevíš co s ním je(teda cena hraje prim), ale asi to víš, tak se ptám, esi to není tajny,Jinač nááádhera, bral bych fšema 10ti, su zvědavej až to uvidím in natura a v akci
Dík za pochvalu kuci.... taky jsem z ní paff,už aby to vrčelo...
Kůži jsem mazal obyčejnou indulonou.... no a co je s motorem opravdu nevím,jestli máš pocit,že přijedeš do německa a někdo bude k vůli tobě rozebírat motor tak se trochu pleteš.... je to trošku loterie,nebo jak sis myslel že to funguje....že jedeš do německa a oni ti řeknou pane koupíte nové těsnění pod hlavu za 100 eur a pojede jak hodinky?
rene kurc píše:...jestli máš pocit,že přijedeš do německa a někdo bude k vůli tobě rozebírat motor tak se trochu pleteš.... je to trošku loterie,nebo jak sis myslel že to funguje....že jedeš do německa a oni ti řeknou pane koupíte nové těsnění pod hlavu za 100 eur a pojede jak hodinky?
No jo. Posledni auto (E30 325iX Touring) jsem si privezl z Nemecka na inzerat. Pry praskly blok - voda v oleji a olej ve vode. Pri demontazi doma zjistena praskla hlava (s tim se pocitalo) a v sestem valci ryhy jako prase (s tim se nepocitalo). Na inzerat z Moravy komplet motor za 4k a bylo to. K tomu vsemu vpredu jedna pruzina kratka tvrda a druha seriova, zprasena elektrika v LP dverich a okolo autoradia a milion dalsich drobnosti. A pak ze Germani jsou na auta peclivky. Houbeles. I tam se najdou hovada. Ale garazovane to bylo, skelet takmer bez koroze.