Ahoj, tak teda včera jsem dostal cestou do Plzně na prdel. Předjela mě Alfa romeo 166, tak jsem to rozjel a začla honička . Noha na podlaze a jen tak jsem stíhal, když nás zbrzdilo nějaké pomalu jedoucí auto, tak jsem se na rozjezdu vůbec nečapal. V tu chvilku jsem si přál mít něco víc než 325i
GG píše:Ahoj, tak teda včera jsem dostal cestou do Plzně na prdel. Předjela mě Alfa romeo 166, tak jsem to rozjel a začla honička . Noha na podlaze a jen tak jsem stíhal, když nás zbrzdilo nějaké pomalu jedoucí auto, tak jsem se na rozjezdu vůbec nečapal. V tu chvilku jsem si přál mít něco víc než 325i
GG píše:Ahoj, tak teda včera jsem dostal cestou do Plzně na prdel. Předjela mě Alfa romeo 166, tak jsem to rozjel a začla honička . Noha na podlaze a jen tak jsem stíhal, když nás zbrzdilo nějaké pomalu jedoucí auto, tak jsem se na rozjezdu vůbec nečapal. V tu chvilku jsem si přál mít něco víc než 325i
tak jestli tam mel 3,0 V6 coz ma 220PS nebo dokonce 3,2 V6(240PS)tak se nediv,asi by dostal i me...
tak jestli tam mel 3,0 V6 coz ma 220PS nebo dokonce 3,2 V6(240PS)tak se nediv,asi by dostal i me...
..asi by dostal i me. JAK TO MYSLIS? TE V KLIDU POJEDE 325i.
..asi by dostal i me. JAK TO MYSLIS? TE V KLIDU POJEDE 325i.
hmm,nejak jsem to spatne napsal...to ASI tam bejt nemelo...
Bombarder píše:CO TO MA ZA MOTOR, TA ALFA? MI JESTE NIKDO NEUJEL a odpadly i Audiny s motory 3.2.
jestli mluvi o dalnici kde das jen cihlu tak proc ne? Pak je to jen o hrubym vykonu. .. 325tce ujede pomerne dost aut ale je to tak 5% toho, co jezdi na nasich silnicich.
Bombarder píše:CO TO MA ZA MOTOR, TA ALFA? MI JESTE NIKDO NEUJEL a odpadly i Audiny s motory 3.2.
jestli mluvi o dalnici kde das jen cihlu tak proc ne? Pak je to jen o hrubym vykonu. .. 325tce ujede pomerne dost aut ale je to tak 5% toho, co jezdi na nasich silnicich.
1. A proc ne o dalnici? To muzes srovnat 325i s 328i. 328 asi 325 udela. Ale proc 528? Je tezsi a vykon je temer stejny.
2. 325tce ujede pomerne.. Muzes napsat rovnou 325,328,528 ujede pomerne..
3. Zajima me, proc jsi to vubec napsal. Nuda?
Psal jsem to proto, ze me udivilo tvoje prekvapeni ze nekdo s 325 dostal na prdel. Tvoje tvrzeni ze te nikdo nepredjel muze znamenat dve veci:
1, kecas
2, jezdis malo a mel si kliku na nezavodniky