Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Dojezdil jsem...

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Pavel

#101 Příspěvek od Pavel »

Já jsem se už taky párkrát spálil.. :( Ale v autě kouřím pořád.. :D :cigo:
Kaca2

#102 Příspěvek od Kaca2 »

RuDoSh píše:
kaca píše:
Pavel píše:...a nedej bože,když ti vypadne žhavé a nebo celá cigareta... :cigo: to je teprve pak sranda... :D

pánové a nedej bože vám nedopalek spadnout na kalhoty.....třeba takové letní :lol: :lol:

jednou jsem vyhodil vajgl oknem a on se vratil a vletel mezi sedacku a moje zada.... nemit spolujezdce tak to asi nedopadne nejlip :)

jojo , mám podobné trauma...matka taky zahodila asi před 10 lety vajgl oknem v autě a se to samozřejmě vrátilo a mne do lacláčů ...takže triko propálené než jsem to zjistila no a samozřejmě propálená kůže i na
(.)(.) :lol:
Stan

#103 Příspěvek od Stan »

Já už se i přivazuju a nechlastám - život stojí za :prd2:
:shit:
Pavel

#104 Příspěvek od Pavel »

:mhihi: :mhihi: :)
Stan

#105 Příspěvek od Stan »

Zkoušel někdo foukat? :lol: :lol: :lol: :boobs: :vytlem2:
darmon
Kontaktovat uživatele:

#106 Příspěvek od darmon »

mate pouzivat popelnik :)
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#107 Příspěvek od RuDoSh »

darmon píše:mate pouzivat popelnik :)

jo pak ta kara krasne voni... :)
darmon
Kontaktovat uživatele:

#108 Příspěvek od darmon »

na to pichat
Pavel

#109 Příspěvek od Pavel »

Koupíš voňovku a hned máš pokoj na chvílu... :)
Turbo

#110 Příspěvek od Turbo »

Nesnasim, kdyz za jedu za nejakym mamlasem a dostanu vajglem do chladice. :evil:
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#111 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

nemas za mnou jezdit :D
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#112 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

Ja mam od klepani cigaret spaleny tapecirunk na sloupku, popelnik je krasne cisty ale ja vubec nekourim :D ale kuraky si vzdycky vycvicim :)
Turbo

#113 Příspěvek od Turbo »

LOPOLO píše:nemas za mnou jezdit :D

:lol: Tebe bych si pamatoval. Ale jak sem tady vykoukal, tak za tebou se moc aut neudrzi. 8)
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#114 Příspěvek od RuDoSh »

Turbo píše:

:lol: Tebe bych si pamatoval. Ale jak sem tady vykoukal, tak za tebou se moc aut neudrzi. 8)

jo, hlavne kdyz jede na spotrebu (6l/100km) to asi fakt hned tak nekdo nevydrzi ;)
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#115 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

:mrgreen: :mrgreen: :super:
Turbo

#116 Příspěvek od Turbo »

RuDoSh píše:
Turbo píše:

jo, hlavne kdyz jede na spotrebu (6l/100km) to asi fakt hned tak nekdo nevydrzi ;)

:super: :vytlem2:
V takovem pripade by ty vajgly ale mohl tipat rovnou o zem.
Raon

#117 Příspěvek od Raon »

JFK píše:me nez umrel bratr tak jsem musel kalit na chatu pro jeden pripravek, ktery ho mohl zachranit a valil jsem to po Praglu docela zvostra. Najel jsem tam a zpet dohoromady 70 km a celou dobu vystrazne blikal a cestou zpet do nemocnice me doprovazela policejni filcka s majakem, ani se neptali proc jedu 3x rychleji nez je povolena rychlost (jenom jsem na ne krikl jmeno nemocnice). Proste to pochopily a jeli prede mnou i v jednosmerkach, nejkratsi cesta holt... Takze radikalismus je na hovno, ale musi to organ vcas pochopit a ne az soud...

Muj kamarad vezl svoji babicku, ktery se udelalo spatne. Jel z H.Pocernic Nachodska ucpana tak to vzal horem kolem Makra a toho autobazaru a zrovna v ty dobe tam udelali jednosmerku (naprosto zbytecnou!) No a chytli ho tam benga a vubec je nezajimalo, ze specha do nemocnice. Proste otocit a zaplatit nejaky trapny 3 kila. Tak je poslal do prdele kam presne takovy hovada patri a ty blocky jim hodil pod nohy a jel dal... Ale co nasledovalo to je "komedie spravedlnosti"!!! Za to, ze je poslal do p... nic, za to ze jel dal jednosmerkou nic, ale za znecisteni zivotniho prostredi dostal 500,- Chytrejsi uz asi tusi ... Jo dostal pokutu za to, ze hodil ty pos... blocky na zem.
Nema to byt provokace (Lukas H), ale zamysli se nad tim co pises. Az budou mit takovy hovada moc tak se budem mit hur vsichni i takovy jako ty, kterej asi predpisy dodrzujes vic nez ja. Myslim, ze cesta rozumu je zcela vzdy lepsi nez cesta pravidel... krom tech nezbytnych (napr. prednost z prava, hlavni silnice atd.) Ale je hromada buzeracnich zakonu a pravidel a cim min jich bude tim lip se bude zit, ale mam pocit, ze to bude presne opacne. Takze na takovy jako ja asi dojde :? , ale ja se :lol: :lol: :lol: !!!
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#118 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

Raon píše:
JFK píše:me nez umrel bratr tak jsem musel kalit na chatu pro jeden pripravek, ktery ho mohl zachranit a valil jsem to po Praglu docela zvostra. Najel jsem tam a zpet dohoromady 70 km a celou dobu vystrazne blikal a cestou zpet do nemocnice me doprovazela policejni filcka s majakem, ani se neptali proc jedu 3x rychleji nez je povolena rychlost (jenom jsem na ne krikl jmeno nemocnice). Proste to pochopily a jeli prede mnou i v jednosmerkach, nejkratsi cesta holt... Takze radikalismus je na hovno, ale musi to organ vcas pochopit a ne az soud...

Nema to byt provokace (Lukas H), ale zamysli se nad tim co pises.

Ted nejak nechapu proc o me mluvis... :o
N54 PWR
Raon

#119 Příspěvek od Raon »

Jen sem chtel naznacit, ze si uvedomuju, ze sou i dobry policajti (taky sem je potkal), ale na druhou stranu i sou i horsi priklady. A to je asi ten pripad kdy je lepsi ten zakon nejak obejit. Zminuju tam tebe jako asi nejvetsiho kritika toho co sem pred tim napsal. Nic ve zlim :wink:
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#120 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

Raon píše:Jen sem chtel naznacit, ze si uvedomuju, ze sou i dobry policajti (taky sem je potkal), ale na druhou stranu i sou i horsi priklady. A to je asi ten pripad kdy je lepsi ten zakon nejak obejit. Zminuju tam tebe jako asi nejvetsiho kritika toho co sem pred tim napsal. Nic ve zlim :wink:

Proste vedome pit alkohol s tim ze pak budes ridit je pro me naprosta kokotina a meli by se za to brat papiry (krom teda tech situaci kdy jde o zivot) Samozrejme pokud neni policajt uplatnej curak, tohle je prestupek, podle me mozna jako jedinej kde by meli byt naprosto nekompromisni...
N54 PWR
Odpovědět