ÁmenPetr píše:Pánové, nevim proč tady debatujem o něčem co je naprosto jasný.A to, že chlast za volant nepatří a? jde o jedno nebo deset piv. Samozřejmě, že každej jsme to zkusil, nebo raděj řeknu že 90 procent z nás, aby mě někdo nehuboval. Je to naprosto zbytečnej hazard se životem ostatních lidí na silnici a to myslim nestojí za to.
Dojezdil jsem...
-
Jawak
- Člen Klubu
- Klubové ID: 125
-
HEERY
-
530DAT
jojoJawak píše:ÁmenPetr píše:Pánové, nevim proč tady debatujem o něčem co je naprosto jasný.A to, že chlast za volant nepatří a? jde o jedno nebo deset piv. Samozřejmě, že každej jsme to zkusil, nebo raděj řeknu že 90 procent z nás, aby mě někdo nehuboval. Je to naprosto zbytečnej hazard se životem ostatních lidí na silnici a to myslim nestojí za to.
-
530DAT
jojo nestoji to za to!!!mas recht. Cim dele ridim, tim vice respektu a "strachu" na tech nasich silnicich mam z ostatnich cinitelu nasi krasne automobilove dopravy....Jawak píše:ÁmenPetr píše:Pánové, nevim proč tady debatujem o něčem co je naprosto jasný.A to, že chlast za volant nepatří a? jde o jedno nebo deset piv. Samozřejmě, že každej jsme to zkusil, nebo raděj řeknu že 90 procent z nás, aby mě někdo nehuboval. Je to naprosto zbytečnej hazard se životem ostatních lidí na silnici a to myslim nestojí za to.
-
LOPOLO
- Čestný člen
- Klubové ID: 1
Ja si stojim za tim, co jsem napsal. Ve stavu kdy bych neco nadejchal jsem neridil ani nepamatuju a davam si na to fakt pozor i kdyz se da rioct ze nechlastam ale netroufal bych si rict, ze jedno maly pivko po obede pro ty, co jim tenhle druh piti chutna ( me by to zkazilo obed ) je nutne spatne. Proste veci nejsou cerna/bila. Moralizovat o uplatnejch poldech je fain doku to nepotka tebe. Pro ty vic empaticky dam k dobru jednu historku. Jeden z mejch kamosu kterej ma kupodivu pivo rad si prave jedno po obede dal. Myslim ze slo o malou desitku. Predpoklad byl, ze se zdrzi. pokecame ale dostal urgentni telefonat a musel vyrazit. V takovyhle situaci asi ani nepremejslel jestli neco pil nebo ne. Proste mu to neprislo, sed za volant a jel. Samozrejme ho zastavili. dejchal a nadejchal. Kdyby byl ten fizl neuplatej, tak by byl muj kamos uplne v prdeli. Ztratil by lukrativni job kterej je na jeho mobilite zavislej. Stalo to tusim trojku a kdyby se stalo neco takovyho me, taky bych o spatnym stavu korupce v cechach nepremejslel. Je jasny, ze je to jeho chyba a nemel si zadny pivko davat ale neverim, ze by nekdo, kdo by byl v jeho situaci nadaval ze je polda neuplatnej. Jina vec by samozrejme byla kdyby vypad z auta s trema promile ale vo tom se tady nebavime a myslim ze na to mame nazor vsichni stejnej. Kdyby si kdokoli z nas doma drbal koule, cumel na film a daval si k tomu pivko nebo dvojku cervenyho a prisla nutnost odvest nekoho do nemocnice, myslim ze by nikdo nevahal. Proto rikam ze radikalismus je na hovno. Vzdycky se najde situace kdy je lepsi zakon porusit.
-
Raon
:ucta:LOPOLO píše:Ja si stojim za tim, co jsem napsal. Ve stavu kdy bych neco nadejchal jsem neridil ani nepamatuju a davam si na to fakt pozor i kdyz se da rioct ze nechlastam ale netroufal bych si rict, ze jedno maly pivko po obede pro ty, co jim tenhle druh piti chutna ( me by to zkazilo obed ) je nutne spatne. Proste veci nejsou cerna/bila. Moralizovat o uplatnejch poldech je fain doku to nepotka tebe. Pro ty vic empaticky dam k dobru jednu historku. Jeden z mejch kamosu kterej ma kupodivu pivo rad si prave jedno po obede dal. Myslim ze slo o malou desitku. Predpoklad byl, ze se zdrzi. pokecame ale dostal urgentni telefonat a musel vyrazit. V takovyhle situaci asi ani nepremejslel jestli neco pil nebo ne. Proste mu to neprislo, sed za volant a jel. Samozrejme ho zastavili. dejchal a nadejchal. Kdyby byl ten fizl neuplatej, tak by byl muj kamos uplne v prdeli. Ztratil by lukrativni job kterej je na jeho mobilite zavislej. Stalo to tusim trojku a kdyby se stalo neco takovyho me, taky bych o spatnym stavu korupce v cechach nepremejslel. Je jasny, ze je to jeho chyba a nemel si zadny pivko davat ale neverim, ze by nekdo, kdo by byl v jeho situaci nadaval ze je polda neuplatnej. Jina vec by samozrejme byla kdyby vypad z auta s trema promile ale vo tom se tady nebavime a myslim ze na to mame nazor vsichni stejnej. Kdyby si kdokoli z nas doma drbal koule, cumel na film a daval si k tomu pivko nebo dvojku cervenyho a prisla nutnost odvest nekoho do nemocnice, myslim ze by nikdo nevahal. Proto rikam ze radikalismus je na hovno. Vzdycky se najde situace kdy je lepsi zakon porusit.
Tak s timhle naprosto souhlasim
-
Petr_1
-
skautik
- Čestný člen
no jasne ale takove pripady zakon osetruje, jen si nemuzu vzpomenout jak se tomu nadava, ale Shrek to bude urcite vedetLOPOLO píše:Ja si stojim za tim, co jsem napsal. Ve stavu kdy bych neco nadejchal jsem neridil ani nepamatuju a davam si na to fakt pozor i kdyz se da rioct ze nechlastam ale netroufal bych si rict, ze jedno maly pivko po obede pro ty, co jim tenhle druh piti chutna ( me by to zkazilo obed ) je nutne spatne. Proste veci nejsou cerna/bila. Moralizovat o uplatnejch poldech je fain doku to nepotka tebe. Pro ty vic empaticky dam k dobru jednu historku. Jeden z mejch kamosu kterej ma kupodivu pivo rad si prave jedno po obede dal. Myslim ze slo o malou desitku. Predpoklad byl, ze se zdrzi. pokecame ale dostal urgentni telefonat a musel vyrazit. V takovyhle situaci asi ani nepremejslel jestli neco pil nebo ne. Proste mu to neprislo, sed za volant a jel. Samozrejme ho zastavili. dejchal a nadejchal. Kdyby byl ten fizl neuplatej, tak by byl muj kamos uplne v prdeli. Ztratil by lukrativni job kterej je na jeho mobilite zavislej. Stalo to tusim trojku a kdyby se stalo neco takovyho me, taky bych o spatnym stavu korupce v cechach nepremejslel. Je jasny, ze je to jeho chyba a nemel si zadny pivko davat ale neverim, ze by nekdo, kdo by byl v jeho situaci nadaval ze je polda neuplatnej. Jina vec by samozrejme byla kdyby vypad z auta s trema promile ale vo tom se tady nebavime a myslim ze na to mame nazor vsichni stejnej. Kdyby si kdokoli z nas doma drbal koule, cumel na film a daval si k tomu pivko nebo dvojku cervenyho a prisla nutnost odvest nekoho do nemocnice, myslim ze by nikdo nevahal. Proto rikam ze radikalismus je na hovno. Vzdycky se najde situace kdy je lepsi zakon porusit.
-
JFK
- Čestný člen
- Klubové ID: 2
me nez umrel bratr tak jsem musel kalit na chatu pro jeden pripravek, ktery ho mohl zachranit a valil jsem to po Praglu docela zvostra. Najel jsem tam a zpet dohoromady 70 km a celou dobu vystrazne blikal a cestou zpet do nemocnice me doprovazela policejni filcka s majakem, ani se neptali proc jedu 3x rychleji nez je povolena rychlost (jenom jsem na ne krikl jmeno nemocnice). Proste to pochopily a jeli prede mnou i v jednosmerkach, nejkratsi cesta holt... Takze radikalismus je na hovno, ale musi to organ vcas pochopit a ne az soud...
-
Bobra2
JFK píše:me nez umrel bratr tak jsem musel kalit na chatu pro jeden pripravek, ktery ho mohl zachranit a valil jsem to po Praglu docela zvostra. Najel jsem tam a zpet dohoromady 70 km a celou dobu vystrazne blikal a cestou zpet do nemocnice me doprovazela policejni filcka s majakem, ani se neptali proc jedu 3x rychleji nez je povolena rychlost (jenom jsem na ne krikl jmeno nemocnice). Proste to pochopily a jeli prede mnou i v jednosmerkach, nejkratsi cesta holt... Takze radikalismus je na hovno, ale musi to organ vcas pochopit a ne az soud...
To ti policejní filcka stačila????? To by měla bejt samozřejmost, že tě nechaj jet v takovech případech tak jak si jel, bohužel znám jeden případ kdy to bylo přesně navopak.
-
JFK
- Čestný člen
jela predemnou, ale diky zkratkam se to vyrovnalo, takze spis slo o to, ze me nikdo nestavel pro rychlou jizduBobra píše:JFK píše:me nez umrel bratr tak jsem musel kalit na chatu pro jeden pripravek, ktery ho mohl zachranit a valil jsem to po Praglu docela zvostra. Najel jsem tam a zpet dohoromady 70 km a celou dobu vystrazne blikal a cestou zpet do nemocnice me doprovazela policejni filcka s majakem, ani se neptali proc jedu 3x rychleji nez je povolena rychlost (jenom jsem na ne krikl jmeno nemocnice). Proste to pochopily a jeli prede mnou i v jednosmerkach, nejkratsi cesta holt... Takze radikalismus je na hovno, ale musi to organ vcas pochopit a ne az soud...
To ti policejní filcka stačila????? To by měla bejt samozřejmost, že tě nechaj jet v takovech případech tak jak si jel, bohužel znám jeden případ kdy to bylo přesně navopak.
-
Bobra2
Tak zapla?pánbůhJFK píše:jela predemnou, ale diky zkratkam se to vyrovnalo, takze spis slo o to, ze me nikdo nestavel pro rychlou jizduBobra píše:JFK píše:me nez umrel bratr tak jsem musel kalit na chatu pro jeden pripravek, ktery ho mohl zachranit a valil jsem to po Praglu docela zvostra. Najel jsem tam a zpet dohoromady 70 km a celou dobu vystrazne blikal a cestou zpet do nemocnice me doprovazela policejni filcka s majakem, ani se neptali proc jedu 3x rychleji nez je povolena rychlost (jenom jsem na ne krikl jmeno nemocnice). Proste to pochopily a jeli prede mnou i v jednosmerkach, nejkratsi cesta holt... Takze radikalismus je na hovno, ale musi to organ vcas pochopit a ne az soud...
-
JFK
- Čestný člen
-
Nikita
- Klubové ID: 163
-
skautik
- Čestný člen
hmm jo nerika se tomu "krajni nouze" ?JFK píše:me nez umrel bratr tak jsem musel kalit na chatu pro jeden pripravek, ktery ho mohl zachranit a valil jsem to po Praglu docela zvostra. Najel jsem tam a zpet dohoromady 70 km a celou dobu vystrazne blikal a cestou zpet do nemocnice me doprovazela policejni filcka s majakem, ani se neptali proc jedu 3x rychleji nez je povolena rychlost (jenom jsem na ne krikl jmeno nemocnice). Proste to pochopily a jeli prede mnou i v jednosmerkach, nejkratsi cesta holt... Takze radikalismus je na hovno, ale musi to organ vcas pochopit a ne az soud...
-
Pivson
- Klubové ID: 570
Jó jó jednou jsem musel jet po peti pivech do nemocnice - kamarad si preziz tepnu na ruce.
Bylo to z nejakyho totalniho prdelakova do Kolina.
Tenkrát jsem byl jedinej s autem a nez by prijela sanitka cela vecnost.
Dneska bych po peti pivech mel asi problem.
To jsem byl najednou strizlivej!
Jinak souhlas s LOPOLEM.
Vedome bych s alkoholem nejel!
Bylo to z nejakyho totalniho prdelakova do Kolina.
Tenkrát jsem byl jedinej s autem a nez by prijela sanitka cela vecnost.
Dneska bych po peti pivech mel asi problem.
To jsem byl najednou strizlivej!
Jinak souhlas s LOPOLEM.
Vedome bych s alkoholem nejel!
-
damon
- Klubové ID: 83
Taky tak,a ještě k tomu už se na nás pomalu řítí ten užasný systém bodování.
http://www.uamk.cz/as/?a=c&id=248

http://www.uamk.cz/as/?a=c&id=248
-
LOPOLO
- Čestný člen
- Klubové ID: 1
-
abdul
-
stealth
- Klubové ID: 4