Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Vibrace volantu a táhnutí doprava
Pěkně začal vibrovat volant (až 0,5cm na volantu) už i při rychlostech 40km/h. Vibrace jsou ve stejný frekvenci jako otáčení kola a tahne to strašně doprava. Když jsem vyměnil levý přední kolo, vibrace přestaly, ale na stranu to tahne pořád. Dal jsem kolo na vyvažovačku a bylo naprosto v pohodě, boule není nikde vidět. Takže budu muset v týdnu někam zajet udělat geometrii zřejmě... Stalo se to už někomu z vás?
-
patras
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
Lukke píše:Pěkně začal vibrovat volant (až 0,5cm na volantu) už i při rychlostech 40km/h. Vibrace jsou ve stejný frekvenci jako otáčení kola a tahne to strašně doprava. Když jsem vyměnil levý přední kolo, vibrace přestaly, ale na stranu to tahne pořád. Dal jsem kolo na vyvažovačku a bylo naprosto v pohodě, boule není nikde vidět. Takže budu muset v týdnu někam zajet udělat geometrii zřejmě... Stalo se to už někomu z vás?
sakra novy bawo a tolik problemu ... mas fakt peska
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
-
- Kontaktovat uživatele:
Turbo píše:A nenabral si nekde snih na kolo(a)? Me se to taky jednou takhle spustilo, chodil jsem kolem toho a nic jsem nenasel. Ujel jsem s tim 200km, pak prisla obleva a bylo po problemu. Proste tam byl nekde nalepenej kus ledu a vyvazeni kol bylo totalne mimo.
mam stejnou zkusenot, ale frajer luke pise, ze menil kolo a uz to nehaze..
Turbo: Sníh tam právě neni, vystříkal jsem kola wapkou. Dám rezervu, pohoda vrátim to "vyvážený naprosto v pohodě" kolo a hazí to jako prase. Ale tahne do doprava pořád a to dost. Je pravda, že jsem před pár týdny pekelně nabral 2 příčný prahy asi v 80km/h.
Ale začalo to dělat až teď někdy - postupně.
Milo: Měl jsem to u nás v novym pneuservisu, mají nejmodernější přístroje... tak nevim.
Budu to muset odvést mistrům k BMW za "výborný peníz".

Milo: Měl jsem to u nás v novym pneuservisu, mají nejmodernější přístroje... tak nevim.