Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
špalek do bezpečnostních šroubů
-
- Kontaktovat uživatele:
Čau, zjistil jsem nedávno nemilou věc, že mi ten špalíček co se strká do bezp. šroubu praská, šrouby jsou OK, ale ten špalek je napováženou, nevíte někdo, kde by se dal koupit/objednat? Jo mám k tomu org. papírek s číslem a typem , jo je to od stilauta. Sem to hledal na netu a celkem slabota....hmmm :help:
díky
díky
-
patras
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
Fil píše:LOPOLO píše:kup novou sadu .. usetris cas i starosti
to jo, ale ne prachy, (PS:nemáš nějakej dobrej typ, ktery šrouby jsou v dobry a za dobry many?)
ver tomu, ze si usetris i prachy

ja mam AEZ a docela v pohode, jdou dobre dotahovat.
nektery neznackovy srouby so fakt pekny blato
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
-
- Kontaktovat uživatele:
...hmmm... maj tam BLOCKY za 5tikylo, nemá nikdo zkušenost?, aby to nebylo jaks te řikaly blato......., abych teda fšecho uved na pravou míru, mám v merku novy 17" alessio formula a počítal sem že dokoupím ještěc jednu sadu bezpečáků, čily na 1 kole bych měl 2 různy bezpečáky, ale najednou nemilé překvapení ten prasklej špalek
, ty origoš vypadaj gut, ale no.... nevim no...

Fil píše:...hmmm... maj tam BLOCKY za 5tikylo, nemá nikdo zkušenost?, aby to nebylo jaks te řikaly blato......., abych teda fšecho uved na pravou míru, mám v merku novy 17" alessio formula a počítal sem že dokoupím ještěc jednu sadu bezpečáků, čily na 1 kole bych měl 2 různy bezpečáky, ale najednou nemilé překvapení ten prasklej špalek, ty origoš vypadaj gut, ale no.... nevim no...
Mas na nove kola a nemas na bezpecaky? Difny...

N54 PWR
-
- Kontaktovat uživatele:
Lukas H. píše:Fil píše:...hmmm... maj tam BLOCKY za 5tikylo, nemá nikdo zkušenost?, aby to nebylo jaks te řikaly blato......., abych teda fšecho uved na pravou míru, mám v merku novy 17" alessio formula a počítal sem že dokoupím ještěc jednu sadu bezpečáků, čily na 1 kole bych měl 2 různy bezpečáky, ale najednou nemilé překvapení ten prasklej špalek, ty origoš vypadaj gut, ale no.... nevim no...
Mas na nove kola a nemas na bezpecaky? Difny...
Jo to sem celej já difnej, tak kola mam na pokoju,

-
- Kontaktovat uživatele:
maj prej přes 1000 kombinací a ty za 5tikylo jen 10 tydle stojej 750Kč, nebo tak nějak, nejsou nejhorší ne? co myslíš, ten borec se dušoval, že je na ulici nedostaneš dolů, není za co a jak je chitnout,navíc jak sem je hodil dovnitř kola (otvor pro šrouby) sou hodně zapuštěny, tak se tvářily fakt nediostupně... co myslíš
- Přílohy
-
- poj_sr_simbolz_dl.jpg (6.54 KiB) Zobrazeno 811 x
-
- Kontaktovat uživatele:
Pivson píše:Hmmm vypadaj dobre
No kdyz to nekdo bude chtit ukract tak to stejne ukradne.
Urcite ale výrazně snížíš riziko, protoze to nebude kráct zadnej obyc zlodejicek.
Ten kulatej tvar je dobrej, neco podobnyho jen se dvema valeckama jsem mel vysoustruzeno na facko
jasny, Ok, a náhodou nemáš plány toho vysoustruženyho šroubu, já jen, že mám hooodně dobryho kamoša soustružníka, kterej mi vždycky fšecko udělá za hubičku

Stejně asi vezmu ty co sem ukazoval, už jen pro můj lepší pocit, ale otázka na ty z facka platí díq