Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Zas_aná pojiš?ovna!
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak sem byl dneska v pojiš?ovně vodnýst nějaký formality a při tý příležitosti mi ''technik'' řek co dostanu na opravu. Když sem to slyšel tak jsem si myslel že si dělá srandu. Komplet včetně práce a lakování 43 tisíc!!! I cajti co byli u nehody zapsali do protokolu 70k a to ani nevyděli ten mrdník pod kapotou. Já počítal 80-100k a voni todle.
Tenhle systém že člověk nezaviní nehodu, má rozmrdaný auto, furt lítá do pojiš?ovny aby aspoň něco dělali a pak nakonec dostal almužnu a zbytek si doplatil sám mě ............. ................. ...........................!!!
Nemáte někdo nějakej osvěčenej způsob jak z těch ............ vytřískat co nejvíc?
PS: Taky jestli někdo z Pražáků a okolí má ETK na 325i coupé, jestli by byl od té dobroty a vysmahnul by mi ho. Chci si spočítat opravdovou cenu dílů a né ty kraviny co mi cpal do hlavy.
Ď
Tenhle systém že člověk nezaviní nehodu, má rozmrdaný auto, furt lítá do pojiš?ovny aby aspoň něco dělali a pak nakonec dostal almužnu a zbytek si doplatil sám mě ............. ................. ...........................!!!
Nemáte někdo nějakej osvěčenej způsob jak z těch ............ vytřískat co nejvíc?
PS: Taky jestli někdo z Pražáků a okolí má ETK na 325i coupé, jestli by byl od té dobroty a vysmahnul by mi ho. Chci si spočítat opravdovou cenu dílů a né ty kraviny co mi cpal do hlavy.
Ď
- Přílohy
-
- Zdá se vám to jako škoda za 43 litrů??? M3 nárazník, čirý světla s AE....
- Obr zek(6).jpg (17.97 KiB) Zobrazeno 1786 x
-
- Kontaktovat uživatele:
mam cloveka kterej to resi ale je to v Brne ale minimalne ti poradi kdo to dela v Praze.
Malokdo vi ze kazdy pojistenec ma v pripade nehody pravo na pravniho zastupce,toho plati pojistovna tedy nikoliv TY!!!
Vse zaridi misto tebe,s pojistovakama to umi(take se uz dobre vetsinou znaji)a pojistovny na ne nic nezkousi!!
Navrhnou formu plneni jak je to pro klienta nejvyhodnejsi.
Hlavne toto cele te nestoji ani korunu!
Uz jsem to sem na forum mel hodit driv,za to se omlouvam,myslim ze to je dulezita informace.
Doufam ze to mas ve fazi,kdy s tim pujde jeste neco udelat!Telefon sem hodim zitra,ted uz nemuzu mam to pod betlou kde spi mlada.
nebo pis na ICQ
Malokdo vi ze kazdy pojistenec ma v pripade nehody pravo na pravniho zastupce,toho plati pojistovna tedy nikoliv TY!!!
Vse zaridi misto tebe,s pojistovakama to umi(take se uz dobre vetsinou znaji)a pojistovny na ne nic nezkousi!!
Navrhnou formu plneni jak je to pro klienta nejvyhodnejsi.
Hlavne toto cele te nestoji ani korunu!
Uz jsem to sem na forum mel hodit driv,za to se omlouvam,myslim ze to je dulezita informace.
Doufam ze to mas ve fazi,kdy s tim pujde jeste neco udelat!Telefon sem hodim zitra,ted uz nemuzu mam to pod betlou kde spi mlada.
nebo pis na ICQ
-
patras
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
Lopatta píše:Tak sem byl dneska v pojiš?ovně vodnýst nějaký formality a při tý příležitosti mi ''technik'' řek co dostanu na opravu. Když sem to slyšel tak jsem si myslel že si dělá srandu. Komplet včetně práce a lakování 43 tisíc!!! I cajti co byli u nehody zapsali do protokolu 70k a to ani nevyděli ten mrdník pod kapotou. Já počítal 80-100k a voni todle.
Ď
to vubec neres, zjisti si likvidatora, zavolej si ho a strc mu 5k do kapsy. To je standardni postup. Pokud bude sikovnej, vezme si sebou voskovky a nakresli sem tam jeste skrabanecek. Ver mi, to je jistota
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
patras píše:Lopatta píše:Tak sem byl dneska v pojiš?ovně vodnýst nějaký formality a při tý příležitosti mi ''technik'' řek co dostanu na opravu. Když sem to slyšel tak jsem si myslel že si dělá srandu. Komplet včetně práce a lakování 43 tisíc!!! I cajti co byli u nehody zapsali do protokolu 70k a to ani nevyděli ten mrdník pod kapotou. Já počítal 80-100k a voni todle.
Ď
to vubec neres, zjisti si likvidatora, zavolej si ho a strc mu 5k do kapsy. To je standardni postup. Pokud bude sikovnej, vezme si sebou voskovky a nakresli sem tam jeste skrabanecek. Ver mi, to je jistota
Pokud je to Cesk poj. tak likvidatora nezjisti tomu ver, zkousel jsem to skoro pul roku...

N54 PWR
Tohle je system uplne na picu kdyz musis bejt zasranej zlocinec abys nebyl skodnej kdyz do tebe naboura nejakej kokot. Ja tohle proste nikdy nepochopim. Vzdyt se muzes o zbytek rozdilu soudit s tim, kdo to zavinil, ne? Pokud to cely spada do kompetence pojistovny, tak pak teda s ni. Prece do hajzlu nebudu doplacet na nejakyho idiota. Sezen si slusnyho pravnika a musis to vyhrat i s uslym ziskem po dobu cos kvuli tomu behal. Tohle me fakt toci. :anger:
Akorát, že ten trouba, co tě nabořil, bude celkem logicky argumentovat tím, že když platí např.desítku ručení, nebude nic doplácet.
Co já vím, máš dvě možnosti, buď to nechat opravit a poslat jim fakturu, nebo to nechat zpočítat podle cen ND, oni to zamortizujou a ty se pak starej. Podle mě nejlepší je ta druhá varianta v kombinaci s tím, co psal Lopolo,tzn. tu škodu šikovně nadsadit, nechat si to zpočítat z novejch dílů a pak objet pár vrakáčů nebo zavolat Hanzovi
Co já vím, máš dvě možnosti, buď to nechat opravit a poslat jim fakturu, nebo to nechat zpočítat podle cen ND, oni to zamortizujou a ty se pak starej. Podle mě nejlepší je ta druhá varianta v kombinaci s tím, co psal Lopolo,tzn. tu škodu šikovně nadsadit, nechat si to zpočítat z novejch dílů a pak objet pár vrakáčů nebo zavolat Hanzovi

Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...
cabadaj píše:darmon píše:ale zjisti, zalezi JAK to zjistujes
Dnes uz tonezjisti nikdo protoze likvidace je par mesicu prevedena do dvou center v republice a mistni likvidatori uz jenom foti.
zcela spravne, ale toho kdo to pak fyzicky resi a ke komu se to dostane na stul toho zjistit muzes a to je TA SPRAVNA osoba
darmon píše:cabadaj píše:darmon píše:ale zjisti, zalezi JAK to zjistujes
Dnes uz tonezjisti nikdo protoze likvidace je par mesicu prevedena do dvou center v republice a mistni likvidatori uz jenom foti.
zcela spravne, ale toho kdo to pak fyzicky resi a ke komu se to dostane na stul toho zjistit muzes a to je TA SPRAVNA osoba
Ale i ten se musi ridit vnitrnima smernicema, takze zadne velke kouzla cekat nemuzes...
Lopatta píše:Tak sem byl dneska v pojiš?ovně vodnýst nějaký formality a při tý příležitosti mi ''technik'' řek co dostanu na opravu. Když sem to slyšel tak jsem si myslel že si dělá srandu. Komplet včetně práce a lakování 43 tisíc!!! I cajti co byli u nehody zapsali do protokolu 70k a to ani nevyděli ten mrdník pod kapotou. Já počítal 80-100k a voni todle.
Ď
Podle mne, pokud to nepůjde po dobrým...vzala bych to po zlým....tudíž přes soud ale každopádně bych si nechala vypracovat posudek přes soudního znalce... :wtf: a taky bych ale chtěla vědět podle čeho posuzovala pojiš?ovna náhradu škody..prostě je otravovala a klepala na dveře až by mi nedaly adekvátní částku... :fuckdual: Jinak to ale volá po změně pojiš?ovny.... Taky jsem slyšela, že existuje společnost tady u nás...kruci název neznám...že pokud se u nich pojistíš a opravdu se ti stane pojistná událost a? už jsi viník ty nebo ten druhý, tak veškeré kroky zajiš?ují oni a popř. ti spor vyřídí i u soudu, jelikož mají své právníky.... :ucta: Jooooo ta společnost se jmenuje DAS myslím. Mluvila jsem s pár řidiči o tomhle a sami říkají , že je to prý výhodné a hlavně pro ty co jezdí denně dálky :drive: :super:
DAS je v pohode, ale nepujde do kazdeho sporu, kdyz je predem jasne, ze to projedou, coz ale neni tento pripad.
Ceska pojistovna ma nyni novy system. Neni sance se dovolat kdo co likviduje apod. Pouze jsou v kontaktu postou a faxem.
U novych aut je jasne, ze pojistovna proplaci celou fakturu, kdyz je oprava provedena v autorizovanem serv., a to je vzdy, protoze by clovek u noveho auta prisel o zaruku. U starych aut dochazi k amortizaci, rozumej: nebudou ti platit nove dily na starej pekac, kdyz ti nekdo znicil stary dil, tak nemuzes chtit po pojistovne novy. Jenom v pripade, ze dolozis nakup treba rok stareho dilu, ktery ti opet dotycny rozmrdal... A to potom nastupuje pravnik a musis to dosoudit po dotycnem, ktery zpusobyl nehodu. Nakonec to docvaka pojistovna u mymosoudniho vyrovnani, ne uplne celou castku, protoze je oboum pravnikum jasne, ze jsi na stary vrak nekupoval nove dily u autoryzovaneho servisu, ale druhovyrobu a nebo vrakac. Ale presto dostanes vic, nez poprve navrhla pojistovna:)
Ceska pojistovna ma nyni novy system. Neni sance se dovolat kdo co likviduje apod. Pouze jsou v kontaktu postou a faxem.
U novych aut je jasne, ze pojistovna proplaci celou fakturu, kdyz je oprava provedena v autorizovanem serv., a to je vzdy, protoze by clovek u noveho auta prisel o zaruku. U starych aut dochazi k amortizaci, rozumej: nebudou ti platit nove dily na starej pekac, kdyz ti nekdo znicil stary dil, tak nemuzes chtit po pojistovne novy. Jenom v pripade, ze dolozis nakup treba rok stareho dilu, ktery ti opet dotycny rozmrdal... A to potom nastupuje pravnik a musis to dosoudit po dotycnem, ktery zpusobyl nehodu. Nakonec to docvaka pojistovna u mymosoudniho vyrovnani, ne uplne celou castku, protoze je oboum pravnikum jasne, ze jsi na stary vrak nekupoval nove dily u autoryzovaneho servisu, ale druhovyrobu a nebo vrakac. Ale presto dostanes vic, nez poprve navrhla pojistovna:)
-
- Kontaktovat uživatele:
Presne jak rika JFK. Kdyz sem ja mel nabouranou tu Subaru, prijel likvidator, vsecko nafotil, do papiru napsal kazdy skrabanec aby nam to uznali jako totalku. Protoze kdyby sme meli dostat procenta z opravy, tak za tak stare auto(rv 86) by sme prej dostali tak 30%-40%. Volalo se na ČP do Brna, aby nam rekli kolik vlastne dostanem, tam tyden hledali to auto v tabulkach a nakonec rekli ze je to totalka a dali nam 21'700, oprava stala 13'000. Sice sme vydelali, ale uz to neni ono
Ale nasim znamim se stalo neco podobneho, nejaci borci jim nepojistenym zigulem nabourali Vento (rv95 asi), ale druhy den nechali teho zigula pojistit u ČP. Nechali to spravit a pojistovna jim dala o 11tis min. A likvidator jim rekl, ze nemaji pravo tu castku vymahat od vinika, protoze tim, ze jsou tam nove dily, to auto nabylo na hodnote, nebo tak neco. Ale nastesti jim to ten borec zaplatil sam od sebe.

Ale nasim znamim se stalo neco podobneho, nejaci borci jim nepojistenym zigulem nabourali Vento (rv95 asi), ale druhy den nechali teho zigula pojistit u ČP. Nechali to spravit a pojistovna jim dala o 11tis min. A likvidator jim rekl, ze nemaji pravo tu castku vymahat od vinika, protoze tim, ze jsou tam nove dily, to auto nabylo na hodnote, nebo tak neco. Ale nastesti jim to ten borec zaplatil sam od sebe.
-
- Kontaktovat uživatele:
Je to UNIQUA. Kontakt mám přímo na likvidátora. Kámošova matka v tý pojiš?ovně dělala, tak prej toho likvidátora popožene aby pořádně pustil žílu. Tak doufám že to vyjde. Pokud ne tak zatuhle oblož sem ochotnej jít k soudu.
Na kolik odhadujete škodu? Je to v prdeli i s chladičem, motor na svým místě, je zmačkanej i ten nosník co je na něm konzole na nárazník. Ale kára jezdí rovně, nikam se nestáčí.
Ta kára kterou sem trefil (Opel Omega kombajn), má hlou celou kastli. Půlka auta různě zdeformovaná. Hold to není BMW.
Na kolik odhadujete škodu? Je to v prdeli i s chladičem, motor na svým místě, je zmačkanej i ten nosník co je na něm konzole na nárazník. Ale kára jezdí rovně, nikam se nestáčí.
Ta kára kterou sem trefil (Opel Omega kombajn), má hlou celou kastli. Půlka auta různě zdeformovaná. Hold to není BMW.
-
- Kontaktovat uživatele:
Lopatta píše:Je to UNIQUA. Kontakt mám přímo na likvidátora. Kámošova matka v tý pojiš?ovně dělala, tak prej toho likvidátora popožene aby pořádně pustil žílu. Tak doufám že to vyjde. Pokud ne tak zatuhle oblož sem ochotnej jít k soudu.
UNIQUA nemá moc dobrou pověst...
Ale k tomu "Holt není to BMW" (hold si vzdávej někomu jinýmu