Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Brnensky kolorit

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#21 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

a mas po "damskem prirozeni", Jawino :-)
PS-vedeli jste, ze LukasH je puvodne zenska? Ja ne :-)
PPS-lidi malo/hodne hulej a malo/hodne kropi :-)))
“Ability is what you're capable of doing.”
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

:o :D :) :lol: :mrgreen: :mhehe: :mhihi: :cheche: :debil:
To je gól!
Kaca2

#23 Příspěvek od Kaca2 »

Hanz píše:a mas po "damskem prirozeni", Jawino :-)
PS-vedeli jste, ze LukasH je puvodne zenska? Ja ne :-)
PPS-lidi malo/hodne hulej a malo/hodne kropi :-)))

šmarjá kde se tadlens diskuze dostává? :roll: :lol:
Anonymous

#24 Příspěvek od Anonymous »

To sedí! Ale podobný exoti maji i BOJ, BOK a pod.:))
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

all píše:To sedí! Ale podobný exoti maji i BOJ, BOK a pod.:))

No, tak já jsem na Koktávce měl BOM 71-80, na jedné Jawě mám BOM 23-45 a na druhé Jawě BOM 32-93 tak až uvidíte za Kuřimí u Brna podivný "stroj se sidekárou" s bengama a modrým dýmem v patách, řítící se 130 km/h z kopce, tak se nelekněte, jedu z hospody nebo od benzinky :mrgreen:
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#26 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

Jawak píše:
all píše:To sedí! Ale podobný exoti maji i BOJ, BOK a pod.:))

No, tak já jsem na Koktávce měl BOM 71-80, na jedné Jawě mám BOM 23-45 a na druhé Jawě BOM 32-93 tak až uvidíte za Kuřimí u Brna podivný "stroj se sidekárou" s bengama a modrým dýmem v patách, řítící se 130 km/h z kopce, tak se nelekněte, jedu z hospody nebo od benzinky :mrgreen:

Jawaku kdybych te neznal, tak te budu tipovat na predskolni vek... :o Fakt posledni dobou perlis, zkus se nekdy trosku zamyslet nad tim co sem vypustis... Ted nevim jakyho smajla ma konec, tak te necham vybrat... :D :cry:
N54 PWR
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

Lukas H. píše:Jawaku kdybych te neznal, tak te budu tipovat na predskolni vek... :o Fakt posledni dobou perlis, zkus se nekdy trosku zamyslet nad tim co sem vypustis... Ted nevim jakyho smajla ma konec, tak te necham vybrat... :D :cry:

Víš co? Starej se laskavě o sebe... jestli jsem Tě nasral s tou indiánskou babičkou, tak se Ti omlouvám a co se týče mých příspěvků, tak to je snad můj problém. Jestli Ti to vadí, tak to jednoduše nečti. Jestli jsi si toho ještě nevšiml, tak všechno beru s humorem :wink:
Moje heslo je "Fun musí být" (vždycky!) :)
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#28 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

Jawak píše:
Lukas H. píše:Jawaku kdybych te neznal, tak te budu tipovat na predskolni vek... :o Fakt posledni dobou perlis, zkus se nekdy trosku zamyslet nad tim co sem vypustis... Ted nevim jakyho smajla ma konec, tak te necham vybrat... :D :cry:

Víš co? Starej se laskavě o sebe... jestli jsem Tě nasral s tou indiánskou babičkou, tak se Ti omlouvám a co se týče mých příspěvků, tak to je snad můj problém. Jestli Ti to vadí, tak to jednoduše nečti. Jestli jsi si toho ještě nevšiml, tak všechno beru s humorem :wink:
Moje heslo je "Fun musí být" (vždycky!) :)

Hehe, ne indianska babicka me fakt nenasrala ta byla dobra... :) Sorry ctu vsechno uz tri roky a doufam ze to tak jeste dlouho zustane.. Jasne ze sranda musi bejt, ale asi ma kazdej trosku jinej humor... Ty asi sazis na to ze se budeme smat tobe.. :D :wink:
N54 PWR
Odpovědět