Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Konec on-line ceníku dílů BMW?

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
Pivson
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Pivson »

Tak AuTec trošku podrazil nohy.
Pár dní už ceník nefungoval a tedka zmizel z nabídky úplně.

Je to škoda, protože to trošku nahraje prodejcům druhovýroby.

Apoň já je budu více otravovat kolik co stojí a tak.

Udeluji BMW černou tečku :cry:

Na dotaz s co je s ceníkem nikdo z AuTec nereaguje :x
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od RuDoSh »

Pivson píše:Tak AuTec trošku podrazil nohy.
Pár dní už ceník nefungoval a tedka zmizel z nabídky úplně.

Je to škoda, protože to trošku nahraje prodejcům druhovýroby.

Apoň já je budu více otravovat kolik co stojí a tak.

Udeluji BMW černou tečku :cry:

Na dotaz s co je s ceníkem nikdo z AuTec nereaguje :x

vzdyt je to jejich minus... neni to docasne?
darmon
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od darmon »

voni to zas zavedou az ten clovek zesili co tam sedi na tech nahradnich dilech :)
bpytlik
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od bpytlik »

Jojo sem potreboval nejake tri ceny v patek, pak sem zamiril do mistniho BMW a bylo mi receno, ze za zjisteni ceny dilu si uctujou 1/10 ceny toho dilu, pokud si ho clovek neobjedna. Ze pry narizeni sefa, protoze dotycny nedelal nic jineho nez ze vypisoval ceny stovek dilu pro lidi, kteri tam chodili......Bych spis rekl ze na to tlacili jednotlivi dealeri, protoze kazdy dealer mel jine ceny a nekdy byly o dost vetsi nez mely byt ofiko......Neni nekde treba na nemeckem netu online cenik?? Nebo neni v ETKcku nejakem?
Pivson
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Pivson »

bpytlik píše:Jojo sem potreboval nejake tri ceny v patek, pak sem zamiril do mistniho BMW a bylo mi receno, ze za zjisteni ceny dilu si uctujou 1/10 ceny toho dilu, pokud si ho clovek neobjedna. Ze pry narizeni sefa, protoze dotycny nedelal nic jineho nez ze vypisoval ceny stovek dilu pro lidi, kteri tam chodili......Bych spis rekl ze na to tlacili jednotlivi dealeri, protoze kazdy dealer mel jine ceny a nekdy byly o dost vetsi nez mely byt ofiko......Neni nekde treba na nemeckem netu online cenik?? Nebo neni v ETKcku nejakem?

Na nemcich jsem ja nic nenasel :-(
V ETK je v Eurech. Nekomu jde, někomu ne a navíc se to pořád mění.
1/10 za zeptání? To se někdo posral, kdyby to vědělo vedení v německů tak je sejmou.

Jestli to bude tak, bude z pulky baworaku srot s dilama z druhovýroby.
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

Pivson píše:Na nemcich jsem ja nic nenasel :-(
V ETK je v Eurech. Nekomu jde, někomu ne a navíc se to pořád mění.

Já taky ne, komu jde na ETK? Mě ne, ale hodilo by se to, orientačně.
U e36 a e34 se to málokdy mění
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#7 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

Tady zatim funguje... :wink: Ceny vetsinou mensi nez Autec..
odkaz
N54 PWR
darmon
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od darmon »

Server Error in '/' Application.
--------------------------------------------------------------------------------

Culture name ie-ee is not supported. Parameter name: name
Description: An unhandled exception occurred during the execution of the current web request. Please review the stack trace for more information about the error and where it originated in the code.

Exception Details: System.ArgumentException: Culture name ie-ee is not supported. Parameter name: name

Source Error:

An unhandled exception was generated during the execution of the current web request. Information regarding the origin and location of the exception can be identified using the exception stack trace below.

Stack Trace:

[ArgumentException: Culture name ie-ee is not supported.
Parameter name: name]
System.Globalization.CultureInfo..ctor(String name, Boolean useUserOverride) +218
System.Globalization.CultureInfo.CreateSpecificCulture(String name) +28
sch2.cenik.Page_Load(Object sender, EventArgs e) in D:\VSWebCache\sch2\site\cenik.aspx.vb:67
System.Web.UI.Control.OnLoad(EventArgs e) +67
System.Web.UI.Control.LoadRecursive() +35
System.Web.UI.Page.ProcessRequestMain() +731

:?:
Lukáš
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Lukáš »

rozhodně to nebylo na nátlak dealerů, protože ceny dílů který nejsou na skladě, nebo nikdy nebyly objednány se zjiš?ovaly na tomhle on-line ceniku, takže autek zas myslel až vymyslel :-(
abdul

#10 Příspěvek od abdul »

podle me je to cechacsky bordel... nevim co ma uctovani 10% z ceny dilu za vyhledani ceny spolecneho s kvalitnimi sluzbami... meli by je z nemecka pekne seknout po pazourach...
Petr_1

#11 Příspěvek od Petr_1 »

Opravdu mi udělali radost, taková dobrá věc voni ji blbci zrušej. Rád bych toho koumáka, kterej na tohle přišel potkal a od plic bych mu řek co si o takovým kroku zhruba myslim. Debilovi.
vita
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od vita »

bpytlik píše:Jojo sem potreboval nejake tri ceny v patek, pak sem zamiril do mistniho BMW a bylo mi receno, ze za zjisteni ceny dilu si uctujou 1/10 ceny toho dilu, pokud si ho clovek neobjedna. Ze pry narizeni sefa, protoze dotycny nedelal nic jineho nez ze vypisoval ceny stovek dilu pro lidi, kteri tam chodili......Bych spis rekl ze na to tlacili jednotlivi dealeri, protoze kazdy dealer mel jine ceny a nekdy byly o dost vetsi nez mely byt ofiko......Neni nekde treba na nemeckem netu online cenik?? Nebo neni v ETKcku nejakem?

Se trošku připos...i :shock: to může vymyslet jen idiot. Dejte mi 5tikilo a řeknu vám ,že to stojí 5000.- :shock: To byla nějaká Mototechna :D jsi cestoval časem. Jinak dobrej nápad : smažu ceny a budu lidem říkat "beru 10% za to ,že řeknu za kolik se u mě najíte" To bych skončil bez auta a za chvíli i po mostem :P
abdul

#13 Příspěvek od abdul »

vita píše:

Se trošku připos...i :shock: to může vymyslet jen idiot. Dejte mi 5tikilo a řeknu vám ,že to stojí 5000.- :shock: To byla nějaká Mototechna :D jsi cestoval časem. Jinak dobrej nápad : smažu ceny a budu lidem říkat "beru 10% za to ,že řeknu za kolik se u mě najíte" To bych skončil bez auta a za chvíli i po mostem :P

byl to cartec group... nejvetsi bmw salon v CR...
RedBaron
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od RedBaron »

Aha, takže se snaží ztížit život těm, kteří nelezou jenom na pravidelné prohlídky, prostě lidem takzvaně pod čarou. No nic, budu dávat vydělat soukromníkovi, co to vozí z Německa o třetinu až polovinu levnějc, ale je to všechno origo BMW. Naštěstí takového člověka mám, nemá v hlavě na..áno a chápe, že moje ETK doma mu podstatně zjednodušuje práci :roll:
Anonymous

#15 Příspěvek od Anonymous »

vyjadreni:

Dobrý den, v posledním období opravdu znatelně stoupnul počet zákazníků, kteří nás navštěvují s dlouhým seznamem dílů, žádají vyhledání čísla dílu a vytvoření cenového návrhu aniž by si něco objednali. Z tohoto důvodu bylo vedením servisu stanoveno zpoplatnění této služby, kterou si takto účtuje i AuTec a.s. Praha. Toto neplatí při vyhledání jen několika kusů dílů. Pravděpodobně bychom toto neúčtovali ani Vám.

S pozdravem
Ivo Smotlacha

------------------------------------------------
CarTec Group, s.r.o.
Ivo Smotlacha
Vedoucí skladu
Vítkovická 1
702 00 Ostrava
Tel: +420 597 499 214
Fax: +420 597 490 018
Mobil: +420 737 286 590
mailto:smotlacha@bmwcartec.cz
URL: http://www.bmwcartec.cz

-----Original Message-----
From: Pavel Eckhart [mailto:servisEK@seznam.cz]
Sent: Wednesday, February 18, 2004 9:25 AM
To: Ivo Smotlacha
Subject: dotaz

Dobry den,

obcas nas servis u vas kupuje originalni nahradni dily.
Ovsem pro nase zakazniky je nutne udelat predem kalkulaci. Se zrusenim ceniku on-line je to tezsi.
Navic jsem se doslech, ze si CarTec Group, s.r.o. uctuje za zeptami na dil (kdyz neni nasledne objednan ci koupen) 1/10 z ceny dilu.

Prosim o potvrzeni ci vyvraceni tohoto tvrzeni.

Dekuji za odpoved
Pavel Eckhart
Servis EK
skautik Čestný člen
Čestný člen

#16 Příspěvek od skautik Čestný člen »

servisEK píše:vyjadreni:

Dobrý den, v posledním období opravdu znatelně stoupnul počet zákazníků, kteří nás navštěvují s dlouhým seznamem dílů, žádají vyhledání čísla dílu a vytvoření cenového návrhu aniž by si něco objednali. Z tohoto důvodu bylo vedením servisu stanoveno zpoplatnění této služby, kterou si takto účtuje i AuTec a.s. Praha. Toto neplatí při vyhledání jen několika kusů dílů. Pravděpodobně bychom toto neúčtovali ani Vám.

S pozdravem
Ivo Smotlacha

CarTec Group, s.r.o.
Ivo Smotlacha
Vedoucí skladu
Vítkovická 1
702 00 Ostrava
Tel: +420 597 499 214
Fax: +420 597 490 018
Mobil: +420 737 286 590
mailto:smotlacha@bmwcartec.cz
URL: http://www.bmwcartec.cz

-----Original Message-----
From: Pavel Eckhart [mailto:servisEK@seznam.cz]
Sent: Wednesday, February 18, 2004 9:25 AM
To: Ivo Smotlacha
Subject: dotaz

Dobry den,

obcas nas servis u vas kupuje originalni nahradni dily.
Ovsem pro nase zakazniky je nutne udelat predem kalkulaci. Se zrusenim ceniku on-line je to tezsi.
Navic jsem se doslech, ze si CarTec Group, s.r.o. uctuje za zeptami na dil (kdyz neni nasledne objednan ci koupen) 1/10 z ceny dilu.

Prosim o potvrzeni ci vyvraceni tohoto tvrzeni.

Dekuji za odpoved
Pavel Eckhart
Servis EK

ok to beru, urcite by me take vadilo, kdyby mi nekdo kazdou chvili volal a dotazoval se na dily, ktere musim hledat v etk jejich cislo a nasledne pak jejich cenu s vedomim, ze tato ma snaha bude marna, ale nevidim duvod rusit on-line cenik, ktery zcela jiste tuto praci ulehcil...
abdul

#17 Příspěvek od abdul »

no tak on to pan motlacha pekne napsal, ale v realu je to trosku jinak...
chteli sme jeden jediny dil s tim ze pokud tam bude normalni cena tak si ho vezmem a kdyz nebude tak na neho kaslem... hned spustil ze jo ale ze bud objedname at stoji co stoji,nebo 10% z ceny... sem se hned rozcilil a vysvetlil mu at to ukousi na nekoho jineho a ne me, ze mu nic nedam a at si uvedomi ze uz sme od nich brali veci... se uklidnil a tu cenu zjistil, dil sem objednal.... ale mel u toho kecy nikomu to nerikejte atd atd, proste divadlo jak remen. jsou uplne mimo, jednou chteli autorizaci tak si musi uvedomit ze to obnasi i neco jineho nez kasirovani klientu hlava nehlava...
darmon
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od darmon »

je to BANDA DEBILNICH SPLASKLYCH CURAKU.
Anonymous

#19 Příspěvek od Anonymous »

Lukas H. píše:Tady zatim funguje... :wink: Ceny vetsinou mensi nez Autec..
odkaz

Čísla podle ETK (11 míst) mi to nebere.

Jak to funguje?
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od RuDoSh »

Venca píše:
Lukas H. píše:Tady zatim funguje... :wink: Ceny vetsinou mensi nez Autec..
odkaz

Čísla podle ETK (11 míst) mi to nebere.

Jak to funguje?

to pis bez mezer :)
Odpovědět